Sol, varme og charme. Spansk gastronomi, natur og kultur. Uden at gå på kompromis med sikkerhed og kvalitet. Drømmen om en feriebolig i syden er tættere på, end du tror.
ConnectGermany ApS

Nyhedsbrev, November 2017

Køb feriebolig i Sydspanien - der hvor solen danser

Med mere end 325 solskinsdage om året er Costa del Sol en fantastisk destination året rundt. Og vejret var da også helt perfekt, da jeg i september sammen med Martin Apel rejste til den smukke andalusiske Solkyst for at møde samarbejdspartnere og besigtige ejendomsprojekter.

Som altid, når jeg leder efter samarbejdspartnere i lande eller byer i Europa, så er forarbejdet særdeles vigtigt for mig. Derfor bruger jeg lang tid forud for de konkrete møder lokalt ift. at få afstemt vilkår, sikkerhed og arbejdsgange. Alt sammen med det formål at sikre en positiv oplevelse for alle parter, og så mine kunder kan få den hjælp, de har brug for hele vejen rundt om købet – en vigtig del af ConnectGermany's DNA!

Jeg er rigtig glad for i dette nyhedsbrev at kunne løfte sløret for de smukkeste ejendomme og ferieboliger og yderst kompetente rådgivere, som ConnectGermany nu har lavet samarbejdsaftaler med på Spaniens Solkyst.
 

ConnectGermany's ejendomsprojekter på Costa del Sol

I et af Andalusiens mest attraktive og solrige områder - i kort afstand fra Sierra Nevada bjergene, (hvor jeg er blevet hvisket i øret, at sneen netop er faldet, og skisportssæsonen starter ultimo november), Middelhavets strande og mondæne Marbella finder du som noget helt unikt spansk varme og charme i kombination med dansk byggekvalitet og sikkerhed fra yderst erfaren og helhedstænkende developer. De perfekte ferieboliger til dig selv, dine medarbejdere eller som udlejningsinvestering.

I lighed med ConnectGermany's andre ferieboligområder laver vi alle fremvisningsaftalerne for dig, så det passer i din kalender. Vores samarbejdspartnere glæder sig til at tage imod dig lokalt på adresserne. Du bestiller selv fly + hotel, og vi anbefaler at leje en bil, så du kan komme rundt og nyde den smukke natur og stemning i dit eget tempo. Det kan gøres for blot ca. 200 kr i døgnet og er givet godt ud!
 

First Class Modern Living

Midt mellem Middelhavet og Sierra Nevada bjergene finder du dette smukke ejendomsprojekt, som danner en perfekt ramme om din ejendomsinvestering. Her får du det hele – smuk udsigt, skønne strande, masser af sport og golf, varieret natur, spansk autentisk byliv og strålende gastronomi.


Lejlighederne er med deres store integrerede balkoner designet så inde- og udeliv flyder sammen, og du kan således udnytte de lange varme sommeraftener fuldt ud. Velholdte veje, udeområder, parkeringsgarage, swimmingpools, jacuzzi. Moderne køkkener og flotte baderum - alt sammen i en høj materialestandard - er blot nogle af de highlights, som her kan nævnes.

High-end concierge service og on-site Estate Manager er endnu 2 overbevisende grunde til at vælge en feriebolig her. 

Vælg blandt 3- eller 4-værelses lejligheder til priser fra 220.500,- € + købsomkostninger. De fleste er allerede indflytningklare. De sidste er klar fra maj 2018.

Nysgerrig efter at se alt, hvad du kan få for din penge?

Læs mere, se flere billeder og bestil prospekt på dansk her.
 

Autentic Andalusian Living

Placeret i den smukke andalusiske natur er denne juvel på den spanske Solkyst det perfekte escape fra en hektisk hverdag. Med kort afstand til smukke strande, spansk byliv og gastronomi, sport, natur og golf har du her oplevelses- og afslapningsgaranti.

Det er ikke blot lejlighederne der stråler af kvalitet og luksus. Når mørket falder på oplyses poolområdet i et smukt anlagt lysskær. Her kan du efter en dejlig dag i fx Marbella, på golfbanen eller i naturen bade året rundt i den opvarmede pool og nyde en cocktail i snackbaren, som også serverer lette måltider. Den kæmpe krydderivæg spreder en skøn duft og sydlandsk stemning. Her kan du plukke friske urter til aftensmaden, som du kan indtage på din private, rummelige terrasse med udsigt til en andalusiske solnedgang i uspoleret natur.

Også her finder du naturligvis high-end concierge service og on-site Estate Manager som ramme om dit eller dine gæsters perfekte ferieoplevelse. Vælg blandt 40 luksuriøse indflytningsklare 3- eller 4-værelses lejligheder fra 279.000,- € + købsomkostninger.Læs mere, se flere billeder og bestil prospekt på dansk her.


Juridisk rådgivning på dansk i Spanien

Hos ConnectGermany anbefaler vi altid at tilknytte en dygtig advokat med lokal erfaring i forbindelse med boligkøb i udlandet. 

Maria Rose er dansk og uddannet advokat fra Malaga Universitet i Spanien. Hun arbejder i dag på Advokatkontoret i Fuengirola på Solkysten og har boet og arbejdet i Spanien i 13 år. Med en jurauddannelse lokalt i Spanien har hun naturligvis stor indsigt i spansk lovgivning – ikke mindst på ejendomsområdet. I kombination med sin danske baggrund giver hun derfor danske klienter – privatpersoner eller virksomheder – en særdeles positiv og tryg oplevelse i forbindelse med køb af fast ejendom i Spanien. Maria er klar til at tage et formøde med dig i forbindelse med en fremvisningstur, så I kan få sat ansigt på hinanden.

Vi hjælper gerne med at skabe kontakten til Maria. 

Advokatkontoret
Av. Alcalde Clemente Díaz Ruiz 6, local 10 
29640 Fuengirola, Málaga
Web               https://advokatkontoret.es/
Telefon          +34 951 239 005
Fax                +34 951 239 006
Dansk tlf        +45 4339 6160

 

3 nemme skridt til dit drømmekøb i Spanien

Vil du have adgang til 325 dejlige solskinsdage om året? Spansk natur, kultur og gastronomi - alt sammen kombineret med dansk byggekvalitet, rådgivning og hjælp? Med udgangspunkt i din helt egen feriebolig? Så er vejen kortere og enklere, end du tror!
  1. Send os en forespørgsel på de emner, som kunne interessere dig, eller mail os dine generelle ønsker til en feriebolig.
     
  2. Vi sender dig konkrete prospekter, som matcher dine ønsker og krav.
     
  3. Ud fra dine ønsker, arrangerer vi en spændende fremvisningstur for dig.
Når du har fundet det rigtige emne, tager vi os af hele købsprocessen. Og vi er – selvfølgelig også i Spanien - med dig hele vejen rundt om købet – før, under og efter.
 
ConnectGermany's mål er at gøre det enklere at købe feriebolig i udlandet end i Danmark.

Hanne Birgitte Dalgaard      Martin Apel
Indehaver                            Konsulent, Spanien


Nyhedsbrevet her er lavet i  2017  af 

ConnectGermany ApS
Fjordgade 8
9000 Aalborg

Til at udsende nyhedsbreve bruger ConnectGermany:

Email Marketing Powered by Mailchimp