Den tyske Østersøkyst byder på attraktive ferieboliger og spændende oplevelser for hele familien.
ConnectGermnay ApS

Nyhedsbrev, September 2013


Den tyske Østersøkyst – er et mangfoldigt ferieparadis for hele familien – året rundt 

Giv dig selv eller dine medarbejdere en oplevelse ud over det sædvanlige.

Langs Østersøkysten i Tyskland blomstrer helårsturismen i rigt omfang – og det har mange danskere allerede opdaget. 

I sommerhalvåret summer smukke brede, hvide sandstrande og strandafsnit med et væld af aktiviteter side om side - for børn, for hunde, for sportsentusiaster, for naturister – ja kort sagt for hvem som helst.

I vinterhalvåret kan du nyde de moderne storbyer, gamle hansestæder og smukke kurbyer, der ligger som perler på en snor i baglandet. Kombiner shopping, kultur, julemarkeder, historie og eksklusiv wellness - som kun de færreste kan drømme om.

Er du til natur, action/sport, inden-/udendørsoplevelser og sjov for hele familien, så besøg de mange naturreservater, forlystelsesparker og et paradis af badelande – du finder en vifte af oplevelsesmuligheder i et geografisk afgrænset område til familievenlige priser – med åbningstider året rundt.

Afstanden fra Danmark er kort, priserne langt lavere end vi er vant til og kvalitet og udbud helt uovertruffen.


Spændende ferieboliger for alle

I denne populære del af Tyskland finder du et varieret udbud af særdeles attraktive ferieboligprojekter – emner som er interessante for såvel feriefonde såvel som øvrige virksomheder, for såvel private som for investorer. 

Port Olpenitz
- mellem Flensburg og Kiel

Bo direkte på stranden i attraktive og skønne ferieboliger. Nyd den flotte solnedgang med panoramaudsigt til havet på den laguneagtige halvø. I dette mini-Dubai får du en oplevelse, som er varig for krop og sjæl - helt unikt.
Port Olpenitz er et særdeles efterspurgt projekt med investeringspotientiale og et væld af oplevelser og muligheder lige i baglandet.

Eksempel på feriebolig

4-værelses feriebolig, 93 m2, balkon, kvalitetskøkken, whirlpool, parkering og meget mere pris € 298.475,- + 3,57% honorar

Læs mere og se billeder her

Sierksdorf
– mellem Kiel og Lübeck

Med fantastiske Hansa Park og et væld af temaverdener lige uden for døren, kommer aktiviteterne ikke tættere på.

Vælg dit udgangspunkt for en skøn ferie blandt disse attraktive og prisvenlige ferieboliger. Og med placering mellem maritime Kiel og den smukke gamle hansestad, Lübeck, er her forberedt til masser af gode ferieoplevelser året rundt.

Eksempel på feriebolig

3-værelses feriebolig, 70 m2, terrasse, kvalitetskøkken, gulvvarme, kamin og meget mere, pris € 214.081,- + 7,14% honorar

Læs mere og se billeder her 

Börgerende
 - mellem Lübeck og Rostock

Romantiske stejlkyster såvel som rolige sand- og naturstrande præger Mecklenburg-Vorpommerns Østersøkyst.

Det historiske vingesus mærkes i dette storhertugernes foretrukne sommerresidens, hvor man møder det ene pragtpalæ efter det andet i de smukke gamle kurbyer.

Besøg de mange wellness-resorts, fritidsbade eller det smukke Ozeaneum.

Eksempel på feriebolig

3-værelses feriebolig, 61 m2, balkon, parkering, kvalitetsmaterialer, og meget mere, pris € 207.800,- + 4,76% honorar

Læs mere og se billeder her 

ConnectGermany
  - din seriøse samarbejdspartner 

Vi har på forhånd udsøgt de ejedomme, som har den bedste beliggenhed langs Østersøkysten. Vi har sikret, at vores kunder kan gøre brug af boligen som ønsket. Alle vores ferieboligprojekter langs Østersøkysten kan således anvendes af ejer selv, købes som ren investering med et trygt og transparent udlejnings- og servicekoncept eller som en kombination af begge dele. Kvaliteten er i højsædet, men også værdistigningspotentialet. Vi tilbyder ikke vores kunder, hvad som helst. Vi har udsøgt vores samarbejdspartnere med størst mulig omhu og tilbyder kun projekter i samarbejde med seriøse og stærke samarbejdspartnere i Tyskland med mange års erfaring og en lang række referenceemner.

Vi sikrer dig en positiv oplevelse og deler gerne ud af vores viden og mangeårige erfaringer på det tyske marked.


Så nemt er det

  1. Send os en forespørgsel på de emner, som kunne interessere dig, eller mail os dine generelle ønsker til en feriebolig.
  2. Vi sender dig derefter konkrete prospekter, som matcher dine ønsker og krav.
  3. Ud fra dine ønsker, arrangerer vi en spændende fremvisningstur for dig
Når du har fundet det rigtige emne, tager vi os af hele købsprocessen - og vi er med dig hele vejen rundt om købet – før, under og efter.  


Ønsker du at vide mere?

Vi tilbyder fortsat virksomheder et gratis og uforpligtende informationsmøde på kundens adresse. Kontakt os gerne for at høre nærmere om dette tilbud.
 
Nyhedsbrevet her er lavet i  2013  af 

ConnectGermany ApS
Fjordgade 8
9000 Aalborg


Til at udsende nyhedsbreve bruger ConnectGermany:

Email Marketing Powered by Mailchimp