Seneste nyt til ejere af lejlighed i Berlin vedrørende ”Zweckentfremdungsverbot”
ConnectGermnay ApS

Nyt om ferieboliger og det såkaldte ”Zweckentfremdungsverbot” i Berlin


Som de fleste ferieboliginteressenter og – ejere i Berlin formentlig allerede er bekendt med, er særloven om regulering af benyttelse af ejerlejligheder til bl.a. ferieboliger blevet godkendt af Senatet i Berlin. Loven får dog først virkning, når en såkaldt forordning er vedtaget og offentliggjort i Lovtidende.

På Berlins officielle webside kan man læse pressemeddelelsen: www.berlin.de/rbmskzl/aktuelles/pressemitteilungen/2014/pressemitteilung.62126.php

Som det fremgår af meddelelsen, gælder der visse undtagelser, som for bl.a. feriefonde og lign. har en vigtig og positiv betydning, der gør, at de ikke rammes af forbuddet. Private danske ferieboligejere, der selv benytter ferieboligen, vil heller ikke blive berørt af loven.

Vi bringer her seneste skrivelse, udarbejdet af 2 forskellige advokatkontorer med speciale i bl.a. ejendomsret. Skrivelsen sammenfatter de synspunkter og den stillingtagen, vi har indhentet flere steder fra.

Skrivelsen finder du her

Har du spørgsmål til ovenstående eller til skrivelsen, er du meget velkommen til at henvende dig med spørgsmål. Vi hjælper dig meget gerne videre.

 
Nyhedsbrevet her er lavet i  2014  af 

ConnectGermany ApS
Fjordgade 8
9000 Aalborg


Til at udsende nyhedsbreve bruger ConnectGermany:

Email Marketing Powered by Mailchimp