Hvad hedder Tysklands største, smukkeste og prisbilligste ferieø? En skattekiste af oplevelser venter på dig. Fantastisk investeringspotentiale.
ConnectGermany ApS

Nyhedsbrev, Juni 2014


Rügen – en skattekiste af oplevelser hele året rundt

Det siges ”Har du først besøgt Rugen én gang, så kommer du med sikkerhed igen”.

    - Og der er noget om snakken… Tysklands største og meget populære ferieø er nemlig noget ud over det sædvanlige.

Om sommeren kan du bade langs brede smukke kridhvide strande, vandre eller cykle rundt på kilometervis af stier og gennem et fantastisk afvekslende landskab.

Om vinteren kan du stå på skøjter på de store søer eller ski i det bakkede landskab.

Hele øen emmer af spændende byer og et enormt udbud af fritidsaktiviteter for alle. Binz er hovedbyen med sine flotte gamle strandvillaer, et spændende udvalg af butikker og varieret og eksklusiv gastronomi.

Alt dette har overbevist investorer. For Rügen er for alle og til hele året rundt.

Alle grunde på øen i ”1. række” er allerede stort set bebygget, og ”2. række” er derfor nu særdeles efterspurgt blandt investorer. Langt hovedparten af de udbudte lejligheder i projekterne sælges inden, der er holdt rejsegilde. Priserne er endnu fornuftige, men man kan også finde ejendomme og lejligheder i absolut luksusklasse til mellem 8.000-10.000 Euro pr. m2 – specielt i Binz.

Flere og flere retter blikket mod emner i eksempelvis Breege i den nordlige del af øen. Her er det endnu muligt at investere i et komplet færdigt feriehus inkl. køkken, whirlpool og parkeringsplads til ca. DKK 2 mio.

Læs mere om denne – Tysklands største og meget populære - ferieø på www.connectgermany.dk/tyskland/rugen eller på  www.ruegen.de.
 

Invester fornuftigt og få masser af oplevelser

Vi vil her præsentere dig for et udvalg af vores attraktive ferieboliger, hvor ikke blot oplevelserne står i kø, men hvor også økonomien hænger fornuftigt sammen. Vores boliger er beliggende i 2 særdeles attraktive områder i hhv. hovedbyen Binz og i Bernsteinpark ved Breege.

Stilfulde luksuslejligheder i favoritbyen Binz
Kun ca. 100 m fra de smukke hvide sandstrande ligger dette resort. Projektet stråler af moderne arkitektur, maritim stemning, afslapning og nydelse. Fra din tagterrasse er der frit udsyn over havet. I det hyggelige gårdmiljø kan du nyde en god bog og lige uden for din dør, finder du et væld af restauranter, stilfulde butikker og hyggelige caféer.

Her finder du eksempelvis disse boliger:
 • WE 3.1.2 1. etage ca. 62 m2, 2 værelser, køkken, balkon/terrasse, elevator og fantastisk gårdmiljø, pris € 223.200,- + 3,57% honorar
 • WE 4.1.6 1. etage ca. 85 m2, 3 værelser, køkken, balkon/terrasse, elevator og fantastisk gårdmiljø, pris € 340.459,- + 3,57% honorar
 • WE 3.1.1 1. etage ca. 94 m2, 3 værelser, køkken, balkon/terrasse, elevator og fantastisk gårdmiljø, pris € 326.800,- + 3,57€ honorar
Flotte feriehuse i fiskerbyen Breege
Midt i det maleriske landskab og i den hyggelige fiskerby Breege på den nordlige del af øen finder du et særdeles eftertragtet ferieboligområde på en naturgrund. Her bygges 20 eksklusive ferieboliger med al mulig komfort, store glaspartier og skønne terrasser.

Eksempelvis disse boliger:
 • WE 1 ca. 77 m2, 3 værelser, køkken, kamin, gulvvarme og parkering, pris € 264.061,- + 3,57% honorar
 • WE 4 ca. 77 m2, 3 værelser, køkken, kamin, gulvvarme og parkering pris € 264.061,- + 3,57% honorar
 • WE 6 ca. 77 m2, 3 værelser, køkken, kamin, gulvvarme og parkering, pris € 264.061,- + 3,57% honorar
Klik her for at læse mere om disse boliger.
 

ConnectGermany
  - din seriøse samarbejdspartner ved køb af feriebolig eller investeringsejendom

ConnectGermany gør det let at gøre boligdrømmen til virkelighed. Vi finder de bedste udbydere og helt rigtige boliger, vi guider og vejleder på dansk og samler alle trådene før, under og efter handlen.

ConnectGermanys all-inclusive-concept tilbydes alle vores kunder. Vi informerer og vejleder om beliggenheder, lejlighedstyper og de forskellige typer byggerier
 1. Vi afstemmer ønsker, fremsender boligtilbud og organiserer hele fremvisningsturen
 2. Vi organiserer og koordinerer det nødvendige papirarbejde og aftaler notarmødet i samråd med alle involverede parter
 3. Vi er behjælpelig med kontakter til eksempelvis byggesagkyndige, rengørings-og servicefirmaer, indretningskonsulenter, forsikringsselskaber osv.
ConnectGermany's fornemste opgave er at levere kvalitet gennem hele boligkøbsprocessen.

Vi deler gerne ud af vores viden og mangeårige erfaringer på det tyske marked. Vi er med dig gennem hele købsprocessen, og det er helt naturligt for os også at tilbyde hjælp efter købet. Hos os kommer du aldrig til at stå alene

3 nemme skridt til dit drømmekøb:
 1. Send os en forespørgsel på de emner, som kunne interessere dig, eller mail os dine generelle ønsker til en feriebolig.
 2. Vi sender dig derefter konkrete prospekter, som matcher dine ønsker og krav.
 3. Ud fra dine ønsker, arrangerer vi en spændende fremvisningstur for dig.
Når du har fundet det rigtige emne, tager vi os af hele købsprocessen - og vi er med dig hele vejen rundt om købet – før, under og efter. 
Nyhedsbrevet her er lavet i  2014  af 

ConnectGermany ApS
Fjordgade 8
9000 Aalborg


Til at udsende nyhedsbreve bruger ConnectGermany:

Email Marketing Powered by Mailchimp