Få mine personlige investeringstips og se ConnectGermanys aktuelle investeringsmuligheder i Berlin til eget brug eller til udlejning.
ConnectGermany ApS

Nyhedsbrev Marts 2018, Del 2, Tips og ejendomstilbud i Berlin

For en uge siden summerede jeg de vigtigste resultater fra Wohnmarktreport 2018 fra Berlin Hyp og CBRE sammen. Jeg kiggede særligt på udlejningspriser og købspriser for ejerlejligheder og hele ejendomme.

Fik du ikke læst nyhedsbrevet, eller vil du gerne genlæse det inden denne 2. del, så har du muligheden for dette ved blot at klikke her.

I dette nyhedsbrev vil jeg som lovet dele mine egne personlige tips og erfaringer med ejendomsinvestering, og så vil jeg præsentere de boligtilbud, ConnectGermany lige nu kan tilbyde i Berlin.
 

Et par af mine tips til ejendomsinvestering

I 2006 købte jeg min første lejlighed i Berlin til mig selv om min familie. Sidenhen investerede jeg i 2 lejligheder til udlejning. Det har jeg aldrig fortrudt! Fra 2007 har jeg beskæftiget mig fuldtid med ejendomsinvestering i primært Berlin/Tyskland. Men som den opmærksomme læser af mine nyhedsbrev, nok ikke har kunnet undgå at bemærke, også i Polen, Østrig og senest Spanien.

Lang tid forud for købet af den første lejlighed i Berlin undersøgte og læste jeg en masse. Berlin var overvældende for mig, og der er utrolig meget ”støj” – masser forskellige tilbud, hundredevis udbydere (og typer), holdninger, bydele osv. osv.

Der er rigtig mange overvejelser og rigtig mange råd at følge som ejendomsinvester. På baggrund af mine snart 12 års erfaringer med ejendomsinvestering har jeg summeret mine 4 vigtigste erfaringer og tips sammen. Dem vil jeg gerne dele med mine læsere i dag:
 • Berlin er heterogen. Dyk helt ned i tallene på gade-/postnr niveau. Berlin har ”kun” 12. bydele, men 190 postnr. Besøg og tjek områderne ud til fods eller på cykel.
   
 • Gå efter byggekranerne – der hvor al ”idyllen” endnu ikke er på plads, men byggeriet og udviklingen er i gang, har du mulighed for at være med på en større optur.
   
 • Tjek op på demografien osv. I nogle bydele bor der mange singler og par - i andre familier. Dette er vigtig viden ift., hvilken størrelse ejerlejlighed eller hele ejendom, du skal investere i til udlejning. Skal det være enheder med 1-2 værelser eller 3-4 værelser.
   
 • Søg råd, se ejendomme, mød udbydere, læs og lyt – men husk beslutningen er din EGEN, så lyt til DIN mavefornemmelse, men slå så også til, når den er der.

ConnectGermanys aktuelle boligtilbud i Berlin

Berlin har det hele. Og de, der har fulgt mig gennem årene, har sikkert fanget, at jeg har tabt mit hjerte til byen. Når jeg er i min lejlighed i Berlin føler jeg mig som en berliner, med naboer, venner og alt, hvad dertil hører af autenticitet.

Har du også fået lyst til at blive ejer af en lejlighed/bolig i Berlin – til eget brug eller som ren investering til udlejning, så tag et kig på de følgende ejendomme i Berlin.

May & Nielsen i up-coming Weissensee – Klein Hollywood
Grænsende op til det pulserende Prenzlauer Berg er Weissensee blevet bydelen, der foretrækkes af flere og flere, som samtidig ønsker masser af grønt, vand, store gårdmiljøer og historisk og moderne arkitektur og atmosfære. Alt sammen uden lang vej til indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter, hyggelige caféer og gode offentlige transportmuligheder. Lige midt i alt dette finder du dette dejlige projekt. 

Et par af high-lights er:
 • Super moderne badeværelser
 • Flotte paketgulve
 • Balkon og/eller terrasser
 • Elevator direkte fra parkeringskælder til alle etager
 • God infrastruktur
Se, billeder, læs mere og få konkrete lejlighedseksempler og tilbud her: May & Nielsen

Lichtenhain – Urban Living med grønt og ro
På grænsen til Friedrichshain og tæt på Rummelsburger Bucht finder du dette ejendomsprojekt med masser af valgmuligheder – varieret arkitektur, appartements, penthouses, rækkehuse alle med balkoner og/eller terrasser. I dette projekt får du masser af by, masser af grønt og en masse mere.

Et par high-lights er:
 • Centralt i et af Berlins nye trendspots
 • God infrastruktur
 • Indkøbsmuligheder, cafémiljø og vand inden for kort gåafstand
 • Parkeringskælder med mulighed for tilkøb af parkering, Elevator herfra til alle etager 
 • Balkon og/eller terrasser
Se, billeder, læs mere og få konkrete lejlighedseksempler og tilbud her: Lichtenhain

52 Grad Nord – Livskvalitet i byen – direkte ved vandet
Her finder du de absolut bedste betingelser for et afslappende, men samtidig pulserende liv i den tyske hovedstad! Nem adgang til byen, vand og åben, moderne og forskelligeartet arkitektur bidrager på fornemste vis til høj livskvalitet i dette emne.

Et par high-lights er:
 • Storslåede grundplaner. Lys og åbenhed og mulighed for masser af vandudsigt
 • 6000 m2 stort, privat vandbassin. Masser af grønne områder
 • Innovativ lavenergiforsyning
 • Terrasser, balkoner
 • Parkeringsgarage og udendørs P-pladser. Elevator
Se, billeder, læs mere og få konkrete lejlighedseksempler og tilbud her: 52 Grad Nord

Hafendorf – Zerpenschleuse – ved porten til Berlin
Hafendorf Zerpenschleuse ligger blot 45 minutters kørsel fra Alexanderplatz i den smukkeste natur direkte ved Oder-Havel-Kanalen. I smuk skandinavisk arkitektur bygges her 220 feriehuse og 50 bådpladser. Kombiner storby, natur, sport og afslapning i dette nye smukke projekt. Husene kan bruges til eget brug eller købes som investering med udlejningskoncept og attraktivt afkast på 6-8%.

Et par high-lights er:
 • Byggeri og kvalitetsmaterialer fra erfaren projektudvikler
 • Stor terrasse og parkeringsplads
 • Kamin og wellnessbruser
 • Gode bademuligheder, vandsport og golf i nærheden
 • Historie, natur og kultur

Se, billeder, læs mere og få konkrete lejlighedseksempler og tilbud her: Hafendorf-Zerpenschleuse

OBS: Interesserer du dig for hele ejendomme, så kontakt mig gerne med dine ønsker, så vil jeg via mit store netværk i Berlin hjælpe dig med at få dine ønsker opfyldt!

Psst: Husk, at ConnectGermany hjælper dig hele vejen rundt om ejendomskøbet - uanset om du ønsker at bruge din ejendom i Tyskland selv eller til udlejning. Hos os kommer du aldrig til at stå alene! Vi har hele pakken klar til dig – før, under og efter din investering. Det er en del af vores service og er uden meromkostninger.

Hanne Birgitte Dalgaard
Indehaver


Nyhedsbrevet her er lavet i  2018  af 

ConnectGermany ApS
Fjordgade 8
9000 Aalborg

Til at udsende nyhedsbreve bruger ConnectGermany:

Email Marketing Powered by Mailchimp