…med masser af variation, familievenlige priser og attraktiv investering på en og samme gang.
ConnectGermany ApS

Nyhedsbrev, Oktober 2013


Masser af attraktive ferieboliger og spændende destinationer i ferielandet Tyskland

Tyskland er på skandinavernes top 5 over yndede rejsemål. For danskernes vedkommende sågar på førstepladsen. Intet andet land i verden modtager på årsbasis så mange danske turister, som Tyskland gør.
 
Både Nordtyskland og Berlin danner ramme for en masse anderledes oplevelser og varige minder – for dig og dine medarbejdere. Inden for overskuelig rejseafstand finder du her et væld af spændende fritidsaktiviteter, design, mode, kunst og kultur samt spændende historie - for alle og til familievenlige priser. Her blomstrer helårsturismen, og det har mange danske rejsende allerede opdaget. Og sidst, men ikke mindst er et ferieboligkøb i Tyskland en ofte attraktiv og holdbar investering.
 
Måske mangler du overblik over, hvor og hvordan du skal starte, og hvilke muligheder, der er? En række spørgsmål melder sig helt naturligt, når der planlægges køb af fast ejendom – uanset om det er i Danmark eller i udlandet. Det er spændende at købe fast ejendom - især i udlandet.

Nogle af de første spørgsmål i forbindelse med ferieboligkøb i Tyskland kunne være:
 • Hvor bør jeg købe?
 • Hvad koster en feriebolig i Tyskland?
 • Hvordan foregår et boligkøb i Tyskland?
 • Hvad skal man være opmærksom på, og hvem kan hjælpe i forbindelse med boligkøb i Tyskland?
 • Hvad sker der efter købet, hvordan klarer man alle de praktiske opgaver og kommer godt i gang med udlejningen?


Når ferieboligkøb skal være nemt og sikkert

ConnectGermany har i mere end 6 år specialiseret sig i køb af feriebolig i Tyskland. Vi har hjulpet rigtig mange privatpersoner, feriefonde, firmaer og personaleforeninger samt investorer - ikke bare gennem søge- og købsprocessen, men i særdeleshed også efter købet. Det betyder, at vi er med både før, under og efter boligkøbet og hjælper med al kommunikation og kontakt.
 
Vores koncept kommer hele vejen rundt om købet og tilpasses nemt og enkelt dit behov og ønske. Det eneste, du skal koncentrere dig om, er at finde den ønskede bolig.
 
Eksempel på et samarbejdsforløb med ConnectGermany i 7 skridt:
 1. Vi holder et Informationsmøde om køb af feriebolig i Tyskland og afklarer sammen ønsker og behov
 2. ConnectGermany fremsender prospekter på dansk over mulige emner 
 3. ConnectGermany organiserer en fremvisningstur, hvor alle ønskede emner besigtiges. Kunden arrangerer sin rejse, bestiller hotel og finder den ønskede bolig
 4. ConnectGermany etablerer kontakt til advokat, hvis ønsket og organiserer alt papirarbejdet
 5. Notarmødet aftales. Købskontrakten underskrives efter ønske i enten Tyskland eller Danmark
 6. ConnectGermany hjælper efter ønske med al kommunikation gennem hele byggeprocessen og ved overtagelsen
 7. ConnectGermany etablerer efter ønske kontakt til servicepartnere, som kan hjælpe med alle praktiske opgaver i forbindelse med og efter indflytningen (Indretning, rengøring, linnedservice, indboforsikring etc.)
ConnectGermany beskæftiger sig udelukkende med nybyggeri og kernesaneret klassisk byggeri. Det har nogle indlysende fordele for køberen: Stort udvalg, høj funktionalitet og komfort, samt lave fællesudgifter og et absolut minimum af vedligehold eller uforudsete udgifter.
 
Vi har et stort netværk i Tyskland af dansk/-skandinavisk talende rådgivere (advokater og byggesagkyndige m.fl.) samt servicepartnere (forsikring, rengøring, linnedservice og viceværtservice m.fl.), som vi gerne deler med jer. Vi sikrer, at det bliver en positiv og problemfri oplevelse at købe en feriebolig i Tyskland.
 
Vi henviser gerne vores interessenter til tidligere købere, så I kan udveksle erfaringer direkte. Læs allerede nu om nogle af vores kunders erfaringer med køb af feriebolig hos os:
 

Vil du vide mere?

 
Bliv klogere og kom tættere på din næste feriebolig.
 
Det er ConnectGermany's klare mål at gøre ferieboligkøb Tyskland nemmere end på hjemmemarkedet.
 
Vi tilbyder virksomheder og feriefonde et gratis og helt uforpligtende informations- og inspirationsmøde om mulighederne for køb af feriebolig i Tyskland. På mødet vil vi gennemgå alle punkter i forbindelse med køb af feriebolig i Tyskland, og du vil have mulighed for at stille alle de spørgsmål, der måtte være.
 
 
Mødet varer normalt 1-1½ time og afholdes på din adresse, når det passer ind i din kalender. Du behøver således kun afsætte et minimum af tid til at få maksimal ny og brugbar viden.
 
 
PS: Vil du have mere viden med det samme? Så har vi en gratis gave til dig: Bestil vores guide om boligkøb i Tyskland
Nyhedsbrevet her er lavet i  2013  af 

ConnectGermany ApS
Fjordgade 8
9000 Aalborg


Til at udsende nyhedsbreve bruger ConnectGermany:

Email Marketing Powered by Mailchimp