Energien bobler i Tyskland. Den tyske økonomi er i højt gear, væksthjulene kører og cafeerne i gadebilledet er fyldte. Der er forår i luften!
ConnectGermany ApS

Nyhedsbrev, Marts 2014


Helt nye ferieboliger i Berlin og langs Østersøen
 

Foråret er også kommet til os. Vi har været i Tyskland og fundet nogle helt nye ferieboliger i Berlin og langs Østersøen. Fra blot DKK 2 mio. har du nu mulighed for at erhverve dig en 3-vær. arkitekttegnet feriebolig eller lækker taglejlighed i bedste kvalitet og med attraktiv placering.

Ferieboligerne vil blive præsenteret første gang på vores stand ved Parasollens Seminar for feriefonde d. 2. april og umiddelbart derefter på vores website.

Vi vil dog gerne allerede nu afsløre, at det bliver helt nye arkitekttegnede boliger af Stæhr Architekten i vores mini-Dubai ved Østersøen samt unikke taglejligheder i fredet byggeri i et af Berlins absolut up-coming kvarterer.

Glæd dig
…og mens du venter, så tag et kig på de mange boliger i Berlin, langs Østersøkysten og på Rügen:
http://www.connectgermany.dk/boliger.
 

Forårstur til Berlin? 6 skønne oplevelser, du endnu ikke har prøvet…


Kirschblütenfest 13. april 2014
Berlin er stolt af sine træer og hvert år, når de smukke kirsebærtræer blomstrer i gader og parker kommer foråret for alvor til Berlin. Det er tid til Kirschblütenfest. Oplev fjernøstlig musik, lokale danse, eksotiske kostumer og asiatiske delikatesser.

Læs mere her: http://www.visitberlin.de/de/event/13-04-2014/kirschbluetenfest-2014

Slotskoncert i Köpenick 20. april 2014
Oplev i de skønneste rammer i Aurorasalen i det barokke Schloss Köpenick en firhændig klaverkoncert af Wolfgang Amadeus Mozart. Kombiner oplevelsen med en rundvisning på slottet og evt. middag.
Schloss Köpenick blev bygget i 1558 som et jagtslot og er smukt beliggende ude i Floden Dahme.

Læs mere her:
http://www.visitberlin.de/de/event/20-04-2014/koepenicker-schlosskonzerte-osterkonzerte

Galleryweekend 2. - 4. maj 2014
Berlin er kunstbyen over alle. I år fejrer Gallery Weekend Berlin sit 10 års jubilæum. 50 forskellige gallerier holder åbent og inviterer til rundvisning med kraftfulde udstillinger. Gå ikke glip af denne autentiske oplevelse over 3 dage.

Læs mere her: http://www.visitberlin.de/de/event/04-05-2014/gallery-weekend-berlin-2014

Berliner Wassersportfest 2.-4. maj 2014
Berlin er grøn og blå. Og selv om byen ligger ca. 300 km fra havet, så er der 180 km floder og kanaler og flere broer end i Venedig. Denne historiske 3 dages vandsportsfest finder sted i Berlin-Grünau. Oplev klassiske både, regattaer, skibsballet, livemusik og meget mere. Måske investerer du sågar i din egen Berlin-båd på brugtbådsbørsen?

Læs mere her: http://www.visitberlin.de/de/event/04-05-2014/2-berliner-wassersportfest

Lange Nacht der Wissenschaft 10. maj 2014
Årets klogeste nat byder på spændende eksperimenter, aktuelle forskningsresultater inden for alle genrer, mulighed for samtaler med videnskabsmænd/-kvinder, som står klar til at svare på alle spørgsmål. Underholdning og sjov for store og små. Arkiver, laboratorier, biblioteker og meget mere, som ellers ikke holder åbent for offentligheden, kan indtil midnat besøges.

Læs mere her:
http://www.visitberlin.de/de/event/10-05-2014/14-lange-nacht-der-wissenschaften-2014
 
Lange Nacht der Familien 24. maj 2014
En nat fuld af overraskelser for hele familien venter på dig i maj. Dørene står for 4. gang åbent for familier med børn op til 14 år. I atelierer, laboratorier, telte etc. er der kreeret et særdeles varieret udbud for nataktive familier indtil kl. 24.00.

Læs mere her:
http://www.visitberlin.de/de/event/24-05-2014/4-lange-nacht-der-familien
 
PS. Del gerne vores nyhedsbrev med andre med interesse for Berlin, Tyskland generelt, ejendomsinvestering eller blot ferie i det mangfoldige rejseland, Tyskland

Ovenstående er blot et lille udpluk af de mange oplevelser og indtryk Berlin kan give dig. På www.connectgermany.dk/tyskland/berlin kan du finde mere inspiration, se film og dykke ned i netop det område, som interesserer dig mest.
 

PS: Vil du sælge din feriebolig i Berlin eller andre steder i Tyskland, så er vi klar til at hjælpe dig godt gennem salget også. Klik her, hvis du vil sælge.
Nyhedsbrevet her er lavet i  2014  af 

ConnectGermany ApS
Fjordgade 8
9000 Aalborg


Til at udsende nyhedsbreve bruger ConnectGermany:

Email Marketing Powered by Mailchimp