Har du en feriebolig i Berlin, eller påtænker du at købe en, så er dette nyhedsbrev noget for dig!
ConnectGermnay ApS

”Zweckentfremdungsverbot” i Berlin

I samarbejde med advokat Hans-Oluf Meyer viderebringer ConnectGermany hermed seneste nyt til ferieboligejere og interessenter i Berlin vedrørende det såkaldte Zweckentfremdungsverbot.
 
I nyhedsbrevet, som du kan læse i fuld længde nedenfor, henvises blandt andet til en rapport af den højt respekterede Helge Sodan, tidligere præsident for Berlins forfatningsdomstol, professor i stats- og forvaltningsret og retsvidenskabsmand fra Berlins universitet, Freie Universitet, hvori der sås kraftig tvivl, om hele grundlaget for loven, der i følge Helge Sodan kan betragtes som forfatningsstridig.
 
Endvidere henvises der på baggrund af Hans-Oluf-Meyers direkte henvendelse til blandt andet statsskretæren for boligvæsen i Berlin og lovens forfatter til, at der er flere eksempler på mulig EU-stridig forskelsbehandling i forbindelse med godkendelserne.
 
Læs nyhedsbrevet i fuld længde her:
 
Nyhedsbrev fra Hans-Oluf Meyer (pdf-dokument)

Har du spørgsmål, kommentarer eller brug for yderligere informationer i relation til nyhedsbrevet, hører jeg meget gerne fra dig. Kontakt mig på hanne.dalgaard@connectgermany.dk. Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre.
Nyhedsbrevet her er lavet i  2015  af 

ConnectGermany ApS
Fjordgade 8
9000 Aalborg


Til at udsende nyhedsbreve bruger ConnectGermany:

Email Marketing Powered by Mailchimp