Har du fået lyst til mere Wien – at komme tættere på og dykke ned i enestående kultur, historie, musik, shopping - wienerwalz og wienerschnitzel? Med base i en moderne og skøn lejlighed? Så læs med, når jeg præsenterer ConnectGermany's helt nye ejendomme i Østrigs smukke og romantiske hovedstad ved Donau! 
ConnectGermany ApS

Nyhedsbrev, Januar 2017

Spør’ du mig, er Wien en af de smukkeste (og mest romantiske) byer, jeg nogensinde har set!

I Wien er der ca. 1 mio. boliger. Det er den 7. største by i EU, og byen har bla. overhalet Hamborg og Warszawa. Wien er en metropol i centrum af Europa – med en tilsvarende dynamik, en enorm befolkningstilvækst og stor international tiltrækningskraft. Wien er for livsnydere og helt i top, hvad angår høj levestandard, den er på en 6. plads i listen over verdens mest innovative byer og som start-up-område. Og så er det er en historisk og kulturel smeltedigel uden sidestykke i Europa. Med årligt mere end 5 mio. turister, hører Wien til den 10. mest besøgte by i Europa. 

I Wien bor der i dag knap 1,8 mio mennesker. Den aktuelle befolkningsprognose forudsiger, at 2 mio.-grænsen allerede overskrides i 2023. Denne vækst gør byen til en af Europas absolut hurtigst voksende byer – i samme tempo som Berlin – og bla. derfor med et lige så spændende ejendomsmarked.

I alt består Wien af 23 områder (Bezirke). Hvert Bezirk har sit at byde på og er godt forbundet af U og S-baner på kryds og tværs, smukke sporvogne og busser, som næsten alle kører via centrum, og du kan nemt komme fra stort set alle ”Bezirke” til centrum. 

Smuk som en teaterkulisse, pulserende som en metropol, modsætningernes mødested og stolte ejendomme. En supermoderne lejlighed kan blive udgangspunktet for netop din perfekte Wienoplevelse!
 

Hvor finder du lejlighederne i Wien?

I tidens løb har jeg sammen med ConnectGermany lavet flere samarbejder med store tyske ejendomsprojektudviklere i flere dele af Tyskland. Det har her i Wien taget ekstra tid – også længere end forventet, indrømmer jeg! Men så er den udvikler, som jeg her har lavet samarbejdsaftale med her, til gengæld også den vel nok til dato største tysk/østrigske udbyder i ConnectGermany's historie.

Nu er størrelse selvfølgelig ikke alt, men når det i dette tilfælde betyder, at der er volumen til at bygge ejendomsprojekter med oaser af private grønne områder, varieret arkitektur i særklasse og et meget stort antal lejlighedstyper i mange prisklasser indenfor hvert ejendomsprojekt, så vægter jeg det alligevel højt. Og jeg er både glad og faktisk også lidt stolt (på den nordjyske måde) over, at det kunne lade sig gøre.

Jeg glæder mig derfor rigtig meget til at præsentere alle mine læsere for mine 2 første ejendomsprojekter i Wien. 


Vienna Modern Living – individuelt, grønt og centralt i up-coming 12. Bezirk, Wien-Meidling

Dette moderne kvalitetsbyggeri ligger på en let skrånende grund mod syd midt i et af Wiens mest dynamiske og udviklende områder med positiv prisudvikling. Private haver, overdækkede balkoner og terrasser. Alle huse placeres let drejet væk fra hinanden og sørger således for mest muligt privatliv. Grønne områder med træer og græs, vand, legepladser og hyggehjørner indbyder til afslapning efter en lang dag i Wien city, som nås via U- og S-bane samt busser. 150 parkeringspladser, plads til cykler, barnevogne etc. samt kælder-/opbevaringsrum. 

De  moderne lejligheder bliver lyse og rummelige med loftshøjder på mellem 260 og 270 cm, spartlede vægge, egetræsparketgulve, moderne badeværelser indrettet med bl.a håndklædetørrer, spots og sanitær fra Hans Grohe og Villeroy Boch. Lejlighederne bliver indflytningsklare over flere etaper i 2017.

Et par eksempler på lejligheder kunne være:
  • Hus 3 WE 12, 2. etage, 3 værelser, 69 m2, balkon, pris € 272.000,- + 6.25% honorar
  • Hus 5, WE 17, 1. etage, 3 værelser, 82 m2, balkon, pris € 287.200,- + 6,25%  honorar

Stjernearkitektur i særklasse i Wien-Schwechat – Indflytningsklart!

Supermoderne og arkitektonisk meget flotte lejligheder i en ejendom, som bringer tankerne hen på smukke hvidklædte bjerge - lige på Wiens bygrænse. Her er ikke tale om et standardbyggeri.

Overdækkede svalegange, klare, ekstravagante linjer, søjler og hjørner gør stort set alle lejligheder unikke. Alle naturligvis med balkon eller terrasse. Parkeringskælder, rum til cykler, opbevaring osv. Lejlighederne indrettes med bla. kamin, flot egetræsparket, moderne klinker i køkkener og baderum og moderne minimalistisk sanitær fra bl.a Laufen Pro. Livskvalitet, ro og afslappet atmosfære vægtes her særdeles højt.
 
Udover gode offentlige transportmuligheder til Wien-centrum (på 20 min med S7 til Wien-Mitte) er denne adresse det perfekte udgangspunkt for en tur ud i delstaten Niederösterreich, hvor alle sanser vækkes med naturoplevelser i de smukke alper, og hvor det gunstige klima muliggør dyrkning af vin og skaber en skøn sydlandsk stemning. Blot godt en times kørsel fra ejendommen kommer du til Semmeringen - et at Østrigs kendte ski- og hiking-områder med også wellness, sportaktiviteter og meget mere. I dette emne får du alt det Østrig står for i den perfekte kombination!

Et par eksempler på lejligheder kunne være:
  • Hus B, WE 33, 4. etage, 85 m2, balkon, pris € 255.300,- + 6,25% honorar
  • Hus B, WE 43, 2. Etage, 75 m2, balkon, pris € 240.300,- + 6,25% honorar

Læs mere, se billeder og bestil prospekt på lejligheder her


PS: Tip til turen til Wien!
På et af Wiens kendte kaffehuse mødtes jeg med Peter Scheiber. Vi får, som traditionen er i Wien, kaffen serveret på en lille fin bakke med et glas vand, en lille kage og Wiener melange. Peter er lokal guide i Wien, han er uformel (vi er dus med det samme!), han er passioneret, og han kender alle insider-tipsene i Wien. Jeg mødtes med ham, fordi jeg gerne vil kunne give mine kunder noget særligt – en mulighed for at lære Wien at kende på en sjov, nærværende og anderledes måde. Og her er Peter med sin store viden og gode humor den helt rette person. For 180,- € er du hos ham sikret 2 timers unik personlig guidet tur med god underholdning og humor – f.eks. allerede i forbindelse med din fremvisningtur!

Nyhedsbrevet her er lavet i  2017  af 


ConnectGermany ApS
Fjordgade 8
9000 Aalborg
Hanne Birgitte Dalgaard
Indehaver
Til at udsende nyhedsbreve bruger ConnectGermany:

Email Marketing Powered by Mailchimp