Strand og vand, shopping og kultur. DDRs historie i øjenhøjde og et varieret program for hele familien, unge og ældre året rundt. Nordtysklands Østkyst er så tæt på og alligevel helt anderledes.
ConnectGermany ApS

Drømmen om en feriebolig direkte ved havet kan nu blive virkelig!

Og adskillige købere har allerede fået det ønske opfyldt!

OstseeResort Olpenitz er beliggende i et af de skønneste ferie- og naturområder i Tyskland og kun ganske kort tids kørsel fra den danske grænse.I en klasse for sig finder du dette mini-Dubai på 150 hektar med et særdeles varieret udbud af ferieboliger, uforglemmelige oplevelser, afslapning og afveksling for krop og sjæl, for unge og ældre; En stor marina, restauranter, cafeer, shops samt et væld af fritidsaktiviteter med bl.a. svømmehal og wellness. Den nærliggende fiskerby Kappeln har bevaret sin originalitet og charme og er et rent mekka for både sejlere og badegæster. Også her planlægges masser af nye tiltag for alle aldre.
 
Boligprojekterne ”Weisse Strandvillen” og “Hafenhäuser am Kaianleger” blev alle i 2014 overdraget til deres nye ejere.
 
Men heldigvis er der gang i nye byggeprojekter, så du kan stadig nå at få din del af dette  helt unikke resort - Tysklands største og nok flotteste feriepark!

 


 

Kapitänshäuser

Netop ny bygges “Kapitänshäuser” på den idylliske halvø, og de første huse i dette byggeafsnit har allerede fået en ejer. I alt bygges i denne stil 104 ferieboliger i 8 forskellige varianter, og dermed skulle der her være noget for enhver smag. Nogle af husene direkte ved havet, alle i skøn natur og med en meget familievenlig beliggenhed.
 

Schleivillen

Det nyeste projekt med raffinerede arkitektoniske “Schleivillen” vil blive bygget direkte på molen med frit udsyn over Slien. På denne helt specielle beliggenhed bygges 35 huse med 84 individuelt valgbare grundplaner under navnene "Schleivillen - Doppelhäuser" og "Schleivillen - Pegasus".
 
Albatrosvillen

Er dette resorts highlight. Moderne kubistisk stil, uovertruffen luksus og 240m2 kvalitet, som kun kan beskrives med superlativer, individualitet, komfort og ekstravagance. Klare former og lyse åbne rum danner en symbiose af bolig og natur.

 


Schwimmende Häuser

Ferieparkens absolutte specialitet er de såkaldte “Schwimmende Häuser”. På 4 pontons vil her i alt blive bygget 15 huse i skandinavisk arkitektur og med navnet "Antares". Alle naturligvis  med bådplads direkte for din dør. Er du til en spontan bådtur, solbadning på soldækket og 360 graders frit udsyn over det smukke natur- og strandområde, er disse huse noget du ikke må overse.

 

Ferieboliger i alle prisklasser, uendeligt mange designs og muligheder

Vi bringer her et lille udpluk af mulighederne fra det aktuelle byggeafsnit. Virkeligheden bygger på mange flere. 

 

Kapitänshäuser - Sterntaucher

Hus 39: Stue/1. etage 80 m2, 3 vær., kamin, gulvvarme, whirlpool/bruser, sauna, køkken inkl. hvidevarer, gasvandvarmer, parkeringsplads, terrasse
Pris € 296.310,- + 4,76%


 Kapitänshäuser - Zwergseeschwalbe

Hus 50: Stueetage 77 m2, 3 vær., kamin, gulvvarme, whirlpool/bruser, Sauna, Køkken inkl. hvidevarer, gasvandvarmer, parkeringsplads, terrasse
 
Pris € 297.381,- + 4,76%


 

Kapitänshäuser - Silbergras Klein

Hus 58: Stue/1. etage, 78 m2, 3 vær., kamin, gulvvarme, whirlpool/bruser, sauna, køkken inkl. hvidevarer, gasvandvarmer, parkeringsplads, terrasse
 
Pris € 316.412,- + 4,76%

 

ConnectGermany

  - når ejendomskøb skal være nemt og sikkert

ConnectGermany's fornemste opgave er at levere kvalitet gennem hele boligkøbsprocessen.
 
Vi starter med at udsøge de bedste og mest solide udbydere af ejendomme, hvor pris, beliggenhed og kvalitet hænger fornuftigt sammen. Det er vigtigt, at vores udbydere har mange års erfaring og en lang række referenceemner. Vi tilbyder nemlig ikke vores kunder, hvad som helst. Dette er også tilfældet i dette projekt.
 
Vi sikrer samtidig, at vores kunder kan gøre brug af boligen som ønsket. Alle disse ferieboliger kan erhverves til eget brug af såvel privatpersoner som feriefonde. For investorer tilbydes et skræddersyet udlejningskoncept. Tryghed og sikkerhed er i højsædet.
 
Vi deler gerne ud af vores viden og mangeårige erfaringer på det tyske marked. Vi er med dig gennem hele købsprocessen, og det er helt naturligt for os også at tilbyde hjælp efter købet. Hos os kommer du aldrig til at stå alene.
 

3 nemme skridt til dit drømmekøb

Vil du have fordel af den tyske helårsturisme til priser, der ligger langt under danske for tilsvarende kvalitet? En helt uforglemmelig ferieoplevelse for par, familier unge og ældre?
Og med udgangspunkt i din egen feriebolig?
 
Vejen er kortere og enklere, end du tror!
 
    1      Send os en forespørgsel på de emner, som kunne interessere dig, eller mail os dine generelle ønsker til en feriebolig.
    2      Vi sender dig konkrete prospekter, som matcher dine ønsker og krav.
    3      Ud fra dine ønsker, arrangerer vi en spændende fremvisningstur for dig.
 
Når du har fundet det rigtige emne, tager vi os af hele købsprocessen - og vi er med dig hele vejen rundt om købet – før, under og efter.
 
Vores mål er at gøre det enklere at købe feriebolig i Tyskland end i Danmark. Det bliver simpelthen ikke nemmere at investere i fast ejendom!
 

Nyhedsbrevet her er lavet i  2015  af 


ConnectGermany ApS
Fjordgade 8
9000 Aalborg
Hanne Birgitte Dalgaard
Indehaver
Til at udsende nyhedsbreve bruger ConnectGermany:

Email Marketing Powered by Mailchimp