Nu endnu flere investeringsmuligheder i 2 spændende ferieparker i Tyskland. Masser af oplevelser og en fornuftig placering af dine penge
ConnectGermany ApS

Nyhedsbrev, Oktober 2018

Fornøjelser og fornuft for alle pengene hos vores tyske nabo

Hos vores sydlige nabo blomstrer helårsturismen og økonomien er sund. Afstanden fra Danmark er kort, priserne langt lavere, end vi er vant til. Og det har mange danskere - rejsende såvel som investorer - allerede opdaget.
 
Har du lyst til at blive klogere på ejendomsinvestering i Tyskland? Hvilke spørgsmål skal du stille dig selv? Hvad koster en feriebolig eller et sommerhus? Og hvordan kan du nemt og sikkert kan komme i gang? Så læs med i dette nyhedsbrev, hvor vi har samlet det hele for dig i overskuelig form.
 

Få en bid af Tyskland

En lang række spørgsmål melder sig helt naturligt ved køb af fast ejendom – særligt ved køb i udlandet, f.eks.:
 • Hvor bør jeg købe?
 • Hvad koster en feriebolig i Tyskland?
 • Hvordan foregår et boligkøb i Tyskland?
 • Hvad skal man være opmærksom på, og hvem kan hjælpe i forbindelse med boligkøb i Tyskland?
 • Hvad sker der efter købet, hvordan klarer man alle de praktiske opgaver og kommer godt i gang med eksempelvis udlejningen?
Nu kan du gøre som tyske investorer bare på dansk! – bliv ejer af en lækker nybygget feriebolig. Vælg blandt masser af hustyper i alle prisklasser i 2 attraktive ferieparker i Nordtyskland. 

ConnectGermanys 360°-koncept tager dig med hele vejen rundt om investeringen, før, under og efter købet. Og nu kan du tilmeld vælge blandt endnu flere hustyper. 
 

Investeringsmuligheder for dig, som gerne vil have masser af oplevelser og masser af værdi for dine penge.

I ferieparkerne OstseeResort Olpenitz og Hafendorf Zerpenschleuse er der masser af valgmuligheder og masser af huse, som allerede er beboet og/eller udlejet. Da ferieboligerne er bygget med henblik på investering kan de i Tyskland sælges til nettopriser, altså momsfrit. Du kan udleje 52 uger om året eller kombinere udlejningen med eget brug ifølge aftale med din udlejningspartner, Novasol.
 

OstseeResort Olpenitz – en spektakulær feriepark helt ud til Østersøkysten

OstseeResort Olpenitz er et Mini-Dubai i Schleswig-Holstein. Her får du vand, strand og smuk natur blot 1 times kørsel fra den danske grænse, og så kan du tilmed vælge blandt et hav af ferieboliger i alle prisklasser. Jeg vil her præsentere dig for et par eksempler:

Haus Freya
Nybygget feriehus med 3 værelser fordelt på 2 plan, 76 m2, komplet indrettet køkken med alle hvidevarer, gulvvarme og moderne klinker, hyggelig kamin samt wellness-badeværelse og gæstebadeværelse. Parkering.

Pris € 280.700,- + 4,76% i honorar

Haus Hanse 
Nybygget arkitekttegnet feriehus (halvt dobbelthus) med 3 værelser i ét plan, 76 m2, terrasse, gulvvarme, spa-bad, sauna, brændeovn, komplet køkken med kvalitetshvidevarer, gasbrænder og parkering.

Pris € 283.300,- + 4,76% i honorar

Haus Kogge
Nybygget fritliggende arkitekttegnet hus med 3 værelser, 76 m2, terrasse, gulvvarme, spa-bad, sauna, brændeovn og komplet køkken med kvalitetshvidevarer, gasbrænder og parkering.

Pris € 293.597,- + 4,76% i honorar

Sternhäuser 
Nybygget arkitekttegnet feriehus med 3 værelser i et plan, 76 m2, terrasse, gulvvarme, spa-bad, brændeovn, komplet køkken med kvalitetshvidevarer, gasbrænder og parkering. Vælg mellem en bolig på stueplan eller på første etage.

Pris € 251.700,- + 4,76% i honorar

Haus Klabautermann 
Lækker nybygget ferielejlighed med fantastisk udsyn over hav og marina. Veludnyttet og moderne grundplan. Indbygningskøkken med moderne hvidevarer, moderne badeværelser med brus eller karbad, gulvvarme, balkon, 2 værelser, 50 m2

Pris € 191.363,- + 4,76% i honorarHafendorf Zerpenschleuse – midt i fredet natur og dog ved porten til Berlin

Disse smukke ferieboliger er placeret i den smukkeste natur i Brandenburg og lige udenfor Berlin. Direkte udsigt til den smukke marina og de krydsende floder Oder-Havel og Finowkanalen.

Haus Biber
Skønne feriehuse i skandinavisk design med lyse rum, åbent køkken i forbindelse med stue, badeværelse med wellness-bruser, kamin, direkte adgang til terrasse og flot åben stor lys repos på 1. etage. Egen parkeringsplads. 3 værelser i 2 plan fordelt på ca. 67 m2.
 
Pris € 154.900,- + 4,76% i honorar
 

Særlig webside for de 2 ferieparker

Vi har lavet en særskilt webside for ferieboligerne i de 2 ferieparker. Her kan du læse mere, se billeder og videos fra parkerne og områderne. Tag et kig her!

Pssst: Husk, at de tyske m2 er indvendige mål og dermed reelle boligmål. Dermed får du endnu mere for dine penge i Tyskland!

Vidste du at:
 • ConnectGermany fremsender prospekter på dansk over mulige boligemner
 • ConnectGermany organiserer en fremvisningstur, hvor alle ønskede emner besigtiges
 • ConnectGermany etablerer kontakt til advokat, hvis dette ønskes, og organiserer alt papirarbejdet med alle involverede parter
 • ConnectGermany kan organisere det således, at købskontrakten underskrives af dig i Danmark
 • ConnectGermany hjælper efter ønske med al kommunikation gennem hele byggeprocessen og ved overtagelsen
 • ConnectGermany etablerer efter ønske kontakt til servicepartnere, som kan hjælpe med alle opgaver i forbindelse med og efter indflytningen (eksempelvis møblering, administration, revision etc.)
 
Vil du gerne vide mere?
Så sender du blot en uforpligtende forespørgsel. Jeg sender dig så konkrete boligeksempler, en personlig investeringsberegner og mere information om alt det, jeg kan hjælpe dig med. Klik her for at kontakte mig

Hanne Birgitte Dalgaard 
Indehaver


Nyhedsbrevet her er lavet i  2018  af 

ConnectGermany ApS
Fjordgade 8
9000 Aalborg

Til at udsende nyhedsbreve bruger ConnectGermany:

Email Marketing Powered by Mailchimp