Copy

Ekstra nyhedsbrev 

Af Filip Engsig-Karup 

Kære venner,

Det er med tungt hjerte at jeg skriver dette til jer. Men I skal også vide, at vi den 13. oktober 2016 mistede vores yngste datter Martha. Hun blev ramt af en voldsom hjerneblødning i London på vej til arbejde og hendes liv stod ikke til at redde.

Man kan sige, at denne private tragedie ikke har så meget med vores skoleprojekt at gøre. Men det har den alligevel, fordi Bangladesh og alle vores venner og bekendte derude er en essentiel del af vores families liv og historie. Martha var kendt og elsket af virkelig mange derude – også medarbejdere i SMS – og derfor besluttede projektdirektør Nogen Bormon, at der mandag den 17. oktober skulle holdes 1 minuts stilhed overalt i projektets aktiviteter til minde om Martha. Det sætter vi stor pris på.

For det andet er dette nyhedsbrev en kommunikationsvej til mange – også til nogle, der måske endnu ikke har hørt det tragiske budskab gennem Facebook eller ad anden vej. Og  derfor ønsker jeg at bruge det.

Og for et tredje skal I også vide, at Marthas og vores venner i Bangladesh formede hende til at blive den person hun var: En umiddelbar og omsorgsfuld kærlig person, der totalt uden forbehold og fordomme rummede forskellige kulturer og mennesker af alle farver og religioner. Måske befandt hun sig ligefrem allerbedst i internationale og multikulturelle sammenhænge. Det kunne vi andre lære meget af! Derfor har vi besluttet at bede alle hendes og vores venner og bekendte om IKKE at sende blomster til hendes begravelse, men i stedet betænke vores skoleprojekt i Bangladesh med en gave mærket ”Martha”. Det er helt i Marthas ånd – jfr. nedenstående billede af Martha fra 2007 i en bangladeshisk landsby og omgivet af de bangladeshiske børn, hun elskede betingelsesløst.

Begravelsen vil foregå den 28.10.2016 kl. 13 her i Dallerup kirke, vores sognekirke i Sorring.

Tak for jeres støtte og omsorg i denne svære tid!

Venligste hilsner,

Filip Engsig-Karup

Støt arbejdet: klik her!
Copyright © 2016 SMS Bangladesh, All rights reserved.