Copy
Billedtekst
Læs denne e-mail i din browser

Ekstra julehilsen

Vi glemte et tak

I det tidligere udsendte nyhedsbrev, manglede der et billede af tre gymnasieelever, der gjorde os en stor tjeneste. Vi eftersender billedet og teksten det hørte til og siger endnu en gang stor tak!

Stor tak for julehjælp til Mads, Jonas og Rasmus fra den globale klasse på Middelfart Gymnasium!

Siden sidst

af Christian AlnorJulebrev til vores givere


Sædvanen tro sender vi en lille hilsen til vores trofaste givere op til jul. Filip er for nylig vendt hjem efter endnu en tur til Bangladesh og har haft en kuffert og en papkasse fuld af stearinlys, som han havde bestilt i en lokal forretning. Sammen med lysene er en lille beretning om en typisk skæbne for en ung pige i Bangladesh. 

Der er meget ”håndarbejde” i at pakke næsten 200 små gaver, med det fik vi heldigvis hjælp til af 3 elever fra Middelfart Gymnasiums globale klasse. På billedet er Mads, Jonas og Rasmus i gang med at pakke.

 

Realiseringen af Strategien for udviklingen af SMS skrider frem


I foråret 2015 blev der på en partnerskabskonference i Bangladesh lavet en strategi for perioden 2015-20. Den engelske version kan ses på hjemmesiden og her – og der er også en dansk handleplan på hjemmesiden. Et vigtig skridt til realiseringen var den officielle godkendelse (FD-6) af vores skoleprojekt, som kom i hus i sommeren 2016. På styregruppens møde 6. december godkendte vi en forpligtelse til at støtte SMS i Bangladesh med et beløb over 4 år på ca. 1,3 mio. kr. Det mener vi er realistisk takket være en generøse donation, som vi først kan fortælle mere om i næste nyhedsbrev. Så nu tager planlægningen af den ambitiøse udviklingsplan for de 3 skoler for alvor fart. 

 

Vi mangler stadig medlemmer i støttekredsen


Vi har et ønske om at blive slå stor en støttekreds med faste givere, at vi selv kan administrere indberetningen til skat så bidragene bliver skattefradragsberettigede. For tiden klarer vi det ved at bidragene kommer gennem VIVA. Så vi vil meget gerne appellere til at flere af vores mange venner melder sig som medlemmer og forpligter sig til et årligt bidrag. Det behøver ikke være stort. Det er stabiliteten, der er afgørende. Vi kunne fx rigtig godt tænke os igen at få gang i vores handicapprojekt og i vores projekt med at uddanne unge piger til syersker, der med en symaskine i hjemmet kan bidrage til familiens økonomi. På hjemmesiden er der en vejledning til hvordan man gør her. 
Støt arbejdet: klik her!
Copyright © 2016 SMS Bangladesh, All rights reserved.