Copy
Eerste GT Bunck nieuwsbrief
Bekijk nieuwsbrief online

GT Bunck nieuwsbrief

U leest nu de eerste digitale GT Bunck-nieuwsbrief. Als relatie houden we u voortaan regelmatig op de hoogte met nieuws en tips. We behandelen in de nieuwsbrief verschillende onderwerpen zoals:  

 Accountancynieuws en ontwikkelingen;

 Fiscaal nieuws en tips;

 Financieel nieuws;

 Nieuws over GT Bunck;

 Eventuele vacatures bij GT Bunck;

 Leer het team van GT Bunck nog beter kennen! 

Nieuws

Afschaffing VAR

De VAR wordt definitief afgeschaft op 1 mei 2016. De Eerste Kamer heeft daar onlangs ingestemd met het wetsvoorstel Deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA). De toezeggingen... Lees meer »

Ondernemerscheck

De Belastingdienst heeft een online OndernemersCheck gelanceerd zodat startende en kleine ondernemers kunnen checken of de Belastingdienst ze zien als ondernemer voor de inkomstenbelasting. Lees meer »

Tweede Kamer steunt afwikkeling pensioen in eigen beheer

Vrijwel alle partijen in de Tweede Kamer steunen de afwikkeling van de fiscale faciliteit voor pensioen in eigen beheer (PEB). Lees meer »

GT Bunck loopt

Op vrijdag 15 april vindt de traditionele Unicefloop plaats in Breukelen. Een evenement waar GT Bunck inmiddels een vaste deelnemer is. GT Bunck ondersteunt met deze deelname Unicef Lees meer »

Meer nieuws:

Voor meer actueel nieuws volgt u ons op Twitter en LinkedIn.

Vacature: Startende assistent accountant

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste startende assistent accountant.

Heb je een goede opleiding, 1 tot 3 jaar ervaring, begrijp je wat het is om dichtbij de klant te staan en heb je heel veel zin om met plezier aan het werk te gaan in de accountancy?

Dan ben jij voor GT Bunck de ideale kandidaat!
In verband met de groei van het aantal klanten zijn we op zoek naar nieuwe collega's die financiële administraties kunnen voeren, jaarrekeningen en aangiften kunnen voorbereiden en soms als lid van een klein controleteam mee kunnen draaien. Wat is je uitdaging? Lees meer »

Over GT Bunck

GT Bunck is een kantoor met grote betrokkenheid bij haar cliënten, actieve advisering en vaste prijsafspraken. Duidelijkheid staat bij ons voorop!

Wij staan met 26 collega’s klaar om adviezen te geven op financieel en fiscaal gebied.

GT Bunck is er op gericht om de ondernemer altijd betrokken te houden bij de financiën en fiscaliteiten zodat de ondernemer weet wat er in zijn/haar eigen bedrijf speelt.

Contact

AMSTELVEEN
Officeparc De Kegel
Bovenkerkerweg 81 B
1187 XC Amstelveen
Tel. 020 - 547 08 00

BREUKELEN
Straatweg 114
3621 BT Breukelen
Tel. 0346 - 217 200

Copyright © 2016 GT Bunck.
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van GT Bunck. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.