Copy
GT Bunck nieuwsbrief 2 // juni 2016
Bekijk nieuwsbrief online

GT Bunck nieuwsbrief

U leest momenteel de tweede digitale nieuwsbrief van GT Bunck. Wij informeren u, als relatie, graag over de laatste financiële- en fiscalenieuwsberichten en tips.
We luisteren ook graag naar uw mening en stellen u graag de vraag over welke onderwerpen u geïnformeerd wilt worden in de volgende nieuwsbrief.
Waarover wilt u graag geïnformeerd worden?

Nieuws

Vraag en antwoord: Mag ik mijn auto naar privé halen?

Ik ben een IB-ondernemer en heb mijn auto nu “op de zaak” staan. Deze is nu 5 jaar oud en afgeschreven. Mag ik deze nu naar privé overboeken.
Lees meer »

Belasting kan naheffen in overgangsperiode VAR Wet DBA

Opdrachtgevers en zzp-ers krijgen van de Belastingdienst tot 1 mei 2017 de tijd om te bepalen of het nodig is om met een modelovereenkomst te werken. Lees meer »

Boete voor inkeerders omhoog per 1 juli

Per 1 juli 2016 gaat de boete voor zwartsparen bij vrijwillig melden omhoog van 60% naar 120%. Bij niet melden geldt een boete van 300%, dat meldt de Belastingdienst.
Lees meer »

Schuldig gebleven kapitaalterugbetaling was tbs-vordering

Onvoldoende liquiditeiten om aan de terugbetalingsverplichting te voldoen, een beperkte verdiencapaciteit van de holding en verkoop van de enige winstgevende dochter... Lees meer »

Meer nieuws:

Voor meer actueel nieuws volgt u ons op Twitter en LinkedIn.

Vacature: (Assistent) accountant

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste (assistent) accountant.

Heb je een goede opleiding, begrijp je wat het is om dichtbij de klant te staan en heb je heel veel zin om met plezier aan het werk te gaan in de accountancy?

Dan ben jij voor GT Bunck de ideale kandidaat!
In verband met de groei van het aantal klanten zijn we op zoek naar nieuwe collega's die financiële administraties kunnen voeren, jaarrekeningen en aangiften kunnen voorbereiden en soms als lid van een klein controleteam mee kunnen draaien. Wat is je uitdaging? Lees meer »

Over GT Bunck

GT Bunck is een kantoor met grote betrokkenheid bij haar cliënten, actieve advisering en vaste prijsafspraken. Duidelijkheid staat bij ons voorop!

Wij staan met 26 collega’s klaar om adviezen te geven op financieel en fiscaal gebied.

GT Bunck is er op gericht om de ondernemer altijd betrokken te houden bij de financiën en fiscaliteiten zodat de ondernemer weet wat er in zijn/haar eigen bedrijf speelt.

Contact

AMSTELVEEN
Officeparc De Kegel
Bovenkerkerweg 81 B
1187 XC Amstelveen
Tel. 020 - 547 08 00

BREUKELEN
Straatweg 114
3621 BT Breukelen
Tel. 0346 - 217 200

Copyright © 2016 GT Bunck.
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van GT Bunck. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.