Copy
GT Bunck nieuwsbrief 4 // november 2016
Bekijk nieuwsbrief online

Handhaving Wet DBA uitgesteld tot 1 januari 2018

Staatssecretaris Wiebes heeft meer tijd nodig om de onrust en knelpunten omtrent de Wet DBA weg te nemen en heeft daarom besloten om de implementatietermijn voor de volledige invoering van de Wet DBA te verlengen tot in ieder geval 1 januari 2018. Daarmee is ook de repressieve handhaving tot die datum opgeschort.

Die opschorting geeft het kabinet de tijd voor een herijking van de criteria 'vrije vervanging' en 'gezagsverhouding'. Deze criteria uit het... Lees meer »

Nieuws

MvF: Besluit 'giftenaftrek of uitdeling'

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de giftenaftrek in de vennootschapsbelasting wordt herhaaldelijk gevraagd of giften die verband houden met persoonlijke vrijgevigheid van de... Lees meer »

Zakendoen combineren met plezier opnieuw een privézaak

Hoewel het efficiënt is om een zakelijk bezoek te combineren met een wintersportvakantie, brengt dat niet automatisch mee dat de gemaakte autorit zakelijk is  ... Lees meer »

Belangrijke wijzigingen pensioen directeur grootaandeelhouders

Er zijn belangrijke wijzigingen op komst voor het pensioen dat directeur grootaandeelhouders (DGA) opbouwen in hun BV (“in eigen beheer”). Er wordt al jaren... Lees meer »

Uitgaven aan onderzoek en innovatie nemen toe

Bedrijven en instellingen geven steeds meer uit aan onderzoek en ontwikkeling. Hun zogeheten R&D-uitgaven stegen vorig jaar met 3 procent tot ruim 13,6 miljard euro. Lees meer »

Meer nieuws:

Voor meer actueel nieuws volgt u ons op Twitter en LinkedIn.

Klanten aan het woord:
Abram Rutgers, huisarts, voorzitter UHAC en SEZU


In mei 2011 zijn we met tien voorheen solo- of duohuisartspraktijken gezamenlijk in het gezondheidscentrum Waterlinie te Uithoorn getrokken. Uiteraard bracht dit voor ons allen grote veranderingen met zich mee. Ook op financieel-organisatorisch gebied. Van oudsher had iedereen een andere accountant of financieel adviseur. Uit deze verschillende accountants/ financieel adviseurs was het moeilijk kiezen om onze praktijk-overstijgende financiële belangen te behartigen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden. Goede laagdrempelige bereikbaarheid, liefst ook in de buurt en actief meedenken met onze nieuwe organisatie(s) waren de belangrijkste speerpunten om voor GT Bunck te kiezen.

En met inmiddels vijf jaar ervaring in de samenwerking zijn wij nog steeds enthousiast over onze keuze!  
 
 
Blijf op de hoogte van de activiteiten van GT Bunck,
like en volg ons via onderstaande knoppen.

Over GT Bunck

GT Bunck is een kantoor met grote betrokkenheid bij haar cliënten, actieve advisering en vaste prijsafspraken. Duidelijkheid staat bij ons voorop!

Wij staan met 26 collega’s klaar om adviezen te geven op financieel en fiscaal gebied.

GT Bunck is er op gericht om de ondernemer altijd betrokken te houden bij de financiën en fiscaliteiten zodat de ondernemer weet wat er in zijn/haar eigen bedrijf speelt.

Contact

AMSTELVEEN
Officeparc De Kegel
Bovenkerkerweg 81 B
1187 XC Amstelveen
Tel. 020 - 547 08 00

BREUKELEN
Straatweg 114
3621 BT Breukelen
Tel. 0346 - 217 200

Copyright © 2016 GT Bunck.
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van GT Bunck. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.