Copy
Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie.
Beste imker,

Ferro-Bee wordt momenteel op vele plaatsen in de wereld uitgetest, ook in de V.S. Testen lopen onder andere in Florida, Californië, Texas, Virginia en Minnesota.

Californië is in de V.S. met ruim 500.000 bijenvolken de belangrijkste bijenstaat, exclusief de 1 mln bijenvolken die daar nog eens tijdelijk in februari zijn voor de amandelbestuiving. Samen met de honingproductie in N. en Z. Dakota door ca. 500.000 bijenvolken komt bijna 2/3 van de totale inkomsten voor de professionele imkers uit slechts 3 staten binnen de V.S. Een commerciële beekeeper moet het voor het behoud van zijn business voornamelijk hebben van een paar goede bestuivingscontracten en een paar goede locaties om de rest van het jaar (zomer, winter) door te komen. De keuze die hij daarbij maakt, in het bijzonder voor het overwinteren, is bepalend voor het totale resultaat.

Kort geleden woonden wij voor de derde keer de jaarlijkse conventie van Californian beekeepers bij. De conventie leverde een schat aan informatie over het bijen houden in de V.S.

Klik hier en vindt de meest actuele thema´s en analyses, aangevuld met andere gegevens over de bijensector in de V.S.. Lees bijvoorbeeld de uitgebreide informatie over de problemen met de koninginnen en de reproductie, alsook wat de verschillen zijn tussen de monitoring in de V.S. en die in Europa.
Wat is Ferro-Bee®?
Ferro-Bee® is een ijzerbevattende formulering. Het bevat ook componenten om de ijzeropname te bevorderen. Ferro-Bee® is ontwikkeld op basis van recent verkregen wetenschappelijke inzichten in de processen, die leiden tot bijensterfte en het verdwijnen van bijen. Lees meer over Ferro-Bee® »
Blomswaard 35
1391 VB Abcoude
The Netherlands
T +31 (0)294 285 165
E info@science-in-water.com
www.science-in-water.com
Geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik hier om u af te melden.