Copy
GT Bunck nieuwsbrief 5 // februari 2017
Bekijk nieuwsbrief online

De Fiscale Stemwijzer

We kunnen er niet meer omheen: dagelijks zijn de lijsttrekkers in de media te zien en te horen om u te winnen voor hun programma. Dat moet uiteraard wel kort en krachtig want de tijd is beperkt!

Veel tijd om erachter te komen wat hun programma echt inhoudt is er niet en wie heeft er nu tijd (en zin) om die verkiezingsprogramma’s te lezen?

Als we ons beperken tot de fiscale plannen valt op dat iedere partij zijn eigen voorkeuren heeft... Lees meer »

Nieuws

Vraag en antwoord over bijtelling hybride auto

Ik heb in juli 2012 een hybride auto gekocht en deze als zakelijke auto aangemerkt voor mijn eenmanszaak. De afgelopen jaren gold voor deze auto een 0%  Lees meer »

Afschaffing Pensioen Eigen Beheer gaat door

Na nader onderzoek blijkt er geen fiscaal gat te zijn en is er geen aanpassing nodig van de Wet uitfasering pensioen in eigen beheer (PEB) van directeur-grootaandeelhouders... Lees meer »

Ondernemersvertrouwen op hoogste niveau sinds 2008

Het ondernemersvertrouwen, de stemmingsindicator van ondernemend Nederland, kwam uit op 14,7. Dit is de hoogste waarde... Lees meer »

Economie op peil van voor de crisis

De Nederlandse economie en de overheidsfinanciën staan er een stuk beter voor dan enkele maanden geleden nog werd gedacht. Het kabinet Rutte-II sluit zijn regeerperiode zonder... Lees meer »

Meer nieuws:

Voor meer actueel nieuws volgt u ons op Twitter en LinkedIn.

Klanten aan het woord: Gonneke Koopman, Change Management Consultants Haarlem


“In 1995 ben ik klant geworden bij GT.Bunck, dus dat wil zeggen dat ik nu al meer dan 20 jaar ben! Het voelde vanaf de start goed en dat doet het nog steeds. Destijds was ik een beginnende ondernemer, had talloze vragen en geen relevante ervaring en/of kennis op hun terrein.
 
Ik kon met al mijn vragen terecht en niet eenmaal maar soms dezelfde vraag meermaals, bijvoorbeeld ‘zal ik de auto privé of op de zaak rijden?’ Deze laagdrempeligheid heeft mij zeker in de begintijd erg geholpen. Ik had immers al mijn tijd nodig voor acquisitie en het opzetten van mijn bedrijfje. De vriendelijke reminders als ik mijn loonheffing en andere documenten bijna vergat te accorderen helpen mij tot op de dag van vandaag om op tijd te zijn voor de belastingen en onnodige kosten te vermijden.
 
Omdat we nu al zo lang in een professionele relatie zitten is de betrokkenheid heel plezierig. Men kent mij, mijn werkzaamheden en de financiële situatie als geen ander. En dan is het fijn een sparring partner te hebben die goed meedenkt en ook meegroeit met de situatie. Al pratend komen we tot bepaalde oplossingen waardoor het werkelijk maatwerk is. Geen standaard aanpak per mail.
 
Het kernwoord in onze relatie is vertrouwen. Ik vertrouw erop dat GT.Bunck alle nieuwe relevante ontwikkelingen (en dat zijn er nogal wat) bijhoudt en doordenkt voor mijn situatie. Ik vertrouw ook enorm op de personen waar ik zaken mee doe. Het bijzondere is dat deze personen mij vanaf de start van mijn onderneming adviseren en mij ook in de tijden dat het zakelijk minder ging bleven  steunen.
 
Ik raad GT.Bunck ook graag aan andere ondernemers aan.”

Gonneke Koopman (Change Management Consultants Haarlem) is gespecialiseerd in verandermanagement in grote professionele organisaties als banken, ziekenhuizen en universiteiten.
 
 
Blijf op de hoogte van de activiteiten van GT Bunck,
like en volg ons via onderstaande knoppen.

Over GT Bunck

GT Bunck is een kantoor met grote betrokkenheid bij haar cliënten, actieve advisering en vaste prijsafspraken. Duidelijkheid staat bij ons voorop!

Wij staan met 26 collega’s klaar om adviezen te geven op financieel en fiscaal gebied.

GT Bunck is er op gericht om de ondernemer altijd betrokken te houden bij de financiën en fiscaliteiten zodat de ondernemer weet wat er in zijn/haar eigen bedrijf speelt.

Contact

AMSTELVEEN
Officeparc De Kegel
Bovenkerkerweg 81 B
1187 XC Amstelveen
Tel. 020 - 547 08 00

BREUKELEN
Straatweg 114
3621 BT Breukelen
Tel. 0346 - 217 200

Copyright © 2017 GT Bunck.
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van GT Bunck. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.