Copy
GT Bunck nieuwsbrief 3 // september 2016
Bekijk nieuwsbrief online

Modelovereenkomst voor ZZP’ers vervangt VAR

De VAR-verklaring voor ZZP’ers is sinds 1 mei 2016 vervangen door een nieuw systeem van modelovereenkomsten. Wat houdt deze nieuwe maatregel in? En wat zijn de consequenties voor zelfstandige ondernemers?

De Belastingdienst worstelt al jaren met de aanpak van schijnzelfstandigheid onder ZZP’ers. Dit zijn zelfstandige ondernemers die wel een VAR-verklaring hadden, maar eigenlijk alleen op papier zelfstandig zijn. Ze werken voor één opdrachtgever en doen feitelijk niets anders dan de medewerkers die in loondienst zijn.
Lees meer »

Nieuws

Prinsjesdag: Iedereen gaat erop vooruit

De begroting van het kabinet voor volgend jaar is zo goed als af. Dat is goed nieuws, want naar het schijnt gaat iedereen erop vooruit. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn...
Lees meer »

Vraag en antwoord: Is het verstandig om dit jaar nog snel een auto te kopen?

De autobelastingen zijn volop in beweging. Het is inmiddels algemeen bekend dat de zeven... Lees meer »

Let op: Vóór 1 oktober buitenlandse BTW terugvragen

U kunt nog tot en met 30 september de betaalde BTW in een ander Europees land terugvragen. Komt het verzoek na 30 sept... Lees meer »

Volledige huurkosten aftrekbaar bij werkkamer in huurwoning

Volgens de Hoge Raad leidt de etikettering van het huurrecht als ondernemingsvermogen ertoe dat de huisvestingskosten volledig ten laste van de winst kunnen... Lees meer »

Meer nieuws:

Voor meer actueel nieuws volgt u ons op Twitter en LinkedIn.

Klanten aan het woord:
Willem Bauer - New Media Online


Al bijna tien jaar ben ik klant bij GT Bunck. Het is destijds begonnen met het aanleveren van de beruchte schoenendoos met bonnen en administratie. Al gauw bleek dat ook bij mij de bedrijfsadministratie gestroomlijnd kon verlopen.

Totdat ik klant werd bij GT Bunck was ik nog wel eens angstig wanneer er een blauwe envelop op de deurmat plofte. Nadat GT Bunck de administratie had overgenomen, was die angst volledig verleden tijd.

Naast de bedrijfsadministratie en de personeelsadministratie, bleek ik ook aan de mensen bij GT Bunck een goede gesprekspartner te hebben. En ging ik steeds meer waarde hechten aan deze periodieke bijeenkomsten. Soms van een uur maar vaker ook een behoorlijk stuk langer. Dat komt omdat je echt praat met mensen en ze ook echt de tijd voor je nemen.

GT Bunck groeit mee met de markt, daardoor is er door de jaren heen veel veranderd. Gelukkig geldt dit niet voor de mensen en zie ik nog steeds dezelfde vertrouwde gezichten. En juist deze mensen maken GT Bunck tot de plezierige partner om mee te werken.

Ook nu weer, bij het opzetten van een nieuw bedrijf, is GT Bunck voor mij van onschatbare waarde.

Willem Bauer (ondernemer)
New Media Online
 
 
Blijf op de hoogte vande activiteiten van GT Bunck,
like en volg ons via onderstaande knoppen.

Over GT Bunck

GT Bunck is een kantoor met grote betrokkenheid bij haar cliënten, actieve advisering en vaste prijsafspraken. Duidelijkheid staat bij ons voorop!

Wij staan met 26 collega’s klaar om adviezen te geven op financieel en fiscaal gebied.

GT Bunck is er op gericht om de ondernemer altijd betrokken te houden bij de financiën en fiscaliteiten zodat de ondernemer weet wat er in zijn/haar eigen bedrijf speelt.

Contact

AMSTELVEEN
Officeparc De Kegel
Bovenkerkerweg 81 B
1187 XC Amstelveen
Tel. 020 - 547 08 00

BREUKELEN
Straatweg 114
3621 BT Breukelen
Tel. 0346 - 217 200

Copyright © 2016 GT Bunck.
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van GT Bunck. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.