Copy
Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie.
Beste imker,

Wilt u uw bijenvolken ook sterker maken tijdens het gehele seizoen? Met Ferro-Bee® voorziet u uw bijen van een extra bron van ijzer. Gebleken is dat dit de bijen ten goede komt.

Onze tests in acht verschillende landen tussen 2011 en 2013 lieten zien dat ijzer diverse positieve effecten heeft op bijenvolken. Bijvoorbeeld een zeer lage wintersterfte, sterkere kolonies na de winter, en een regelmatiger broedpatroon (geen hagelschotbroed). In veel gevallen kon een wintersterfte van 0% bereikt worden. In andere gevallen werd een drastische reductie van de wintersterfte gerealiseerd. Regelmatige toediening van Ferro-Bee® versterkt uw bijenvolken, gedurende het gehele seizoen.

Ferro-Bee® zelf uitproberen?
U kunt Ferro-Bee® bestellen voor slechts €48,- en het effect zelf testen. Bestel 1 zakje genoeg voor 10-20 volken en test het zelf! Bestel Ferro-Bee® nu »
Wat is Ferro-Bee®?
Ferro-Bee® is een ijzerbevattende formulering. Het bevat ook componenten om de ijzeropname te bevorderen. Ferro-Bee® is ontwikkeld op basis van recent verkregen wetenschappelijke inzichten in de processen, die leiden tot bijensterfte en het verdwijnen van bijen. Lees meer over Ferro-Bee® »
Blomswaard 35
1391 VB Abcoude
The Netherlands
T +31 (0)294 285 165
E info@science-in-water.com
www.science-in-water.com
Geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik hier om u af te melden.