KOM FORUM

17 MAART 2016 | 18.30 - 22.00 uur | SINGER LAREN
 
Het huidige beleid in de tandartszorg heeft grote consequenties voor de kwaliteit. Tegelijkertijd worden er toch nieuwe technieken ontwikkeld en is er steeds meer mogelijk in de tandheelkunde.
 • Wat kunnen de experts u vertellen
  over de nieuwste technieken voor een duurzaam, mooi en functioneel gebit?

 • Wat kunt u doen
  om nu eindelijk eens wél inspraak te krijgen in het huidige beleid?

 • Hoe kunnen we met elkaar
  de rol van zorgverzekeraars terugdringen?

 • Hoe stellen we ongerechtigheden
  aan de kaak bij beleidsbepalende instanties?

 • En hoe kunnen we tegelijkertijd
  onze patiënten de tijd en aandacht blijven geven die ze verdienen?

KOM Forum


Op donderdag 17 maart vanaf 18.30 uur organiseert het Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg (KOM) voor u een avondvullend programma over kwaliteit, ethiek en esthetiek in het Singer te Laren. U kunt daar en dan zien en begrijpen dat een keerpunt in het Nederlandse mondzorgbeleid voor iedereen alleen maar goed is!

Sprekers op deze avond zijn de toptandartsen Bart Beekmans en Sjoerd Smeekens. Daarnaast zal Jan Driessen, bekend als de vertegenwoordiger van patiënten, zijn visie op het huidige beleid met u delen. Aansluitend vindt een forumdiscussie plaats met de zaal en maken gastsprekers uit de politiek en verzekeringswereld hun opwachting.
 

Forum sprekers

Jan Driessen
Hoe kan het zijn dat een integere tandarts moet frauderen?
Bart Beekmans
Esthetiek en kwaliteit?
Sjoerd Smeekens
Functionaliteit en duurzaamheid.

Aanmelden


Wilt u ook bij het KOM Forum aanwezig zijn? Meld u vandaag nog aan en reserveer 17 maart 2016 vanaf 18.30 uur in uw agenda! De toegangsprijs bedraagt € 155,- per persoon. Bent u ingeschreven bij het Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg, dan bedraagt de toegangsprijs € 100,- per persoon. Klik hieronder op ´Aanmelden KOM Forum´.
 
Aanmelden KOM Forum

Tijd en plaats


KOM Forum
17 maart 2016
18.30 - 22.00 uur
Singer Museum, Oude Drift 1, Laren

Inschrijven bij het Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg


De professie behoeft niet alles lijdzaam te ondergaan. De SOH heeft immers een beleidsvisie waar iedere collega en stakeholder zich in moet kunnen vinden. Deze visie heeft in ieder geval geen verborgen agenda’s.

Zij die hun kwaliteit en integriteit door het bestaand beleid niet willen laten ondermijnen zullen het voortouw moeten nemen. Met het Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg kunnen zij de eerste stap zetten om dit tij te keren. Stel je eens voor wat voor kracht je kunt ontwikkelen met slechts 1.000 KOM-tandartsen? Die vertegenwoordigen ongeveer 1 miljoen patiënten, die graag de beste zorg van hen verlangen!

Zo zal de SOH de KOM-tandartsen gaan voorzien van eenvoudige, behapbare op de patiënt gerichte documentatie, waar zij en hun patiënten hun voordeel mee kunnen doen.

2016 moet een jaar worden van: kijk eens wat we in de tandheelkunde kunnen en wat we willen om dat niet verloren te laten gaan! Schrijf u daarom vandaag nog in bij het KOM!
 
Inschrijven
KOM Forum wordt mede mogelijk gemaakt door:

SOH | Stichting Onafhankelijke Hulpverlening Schoutenbosje 11 Laren, 1251 LE Netherlands
 


U ontvangt deze e-mail van de SOH. Afmelden