Copy
Möt oss och upplev ATC på Sweetspot 27-28/4 i Jönköping, eller kom till München High End mässan 8-12/5

ATC, Acoustic Transducer Company, är en brittisk specialisttillverkare av dels högtalarelement och kompletta högtalarsystem, och även relaterad elektronik.
ATC utvecklar och tillverkar själva alla element och system i huset För att säkerställa att prestanda hamnar på absolut toppnivå.  Detta uppnår man genom att tillämpa en genomgående professionellt förhållningssätt ända från grundläggande designen, material, vetenskap och produktionsteknik. 
Eftersom ATC är ett av de absolut vanligaste fabrikaten av studiomonitorer, kan du lugnt konstatera att de flesta av dina favoritskivor troligen är mastrade genom ett par ATC proffesionella monitorer. 

Man tillverkar både åt den proffsvärlden och till Hifikonsumenter, där Hifiprodukterna kännetecknas av mer möbelfinish än sina kusiner i studiovärlden. 

Scanaudio kommer att framöver ansvara för ATCs hifiprodukter, dvs högtalare och elektronik. Denna överenskommelse är gjord i samförstånd med Arva Trading AB och ATC Loudspeakers.

 


Ett urval av ATC-användare, både i studion och privat:
Mark Knopfler,Lenny Kravitz, Mark Mancina, Deep Forest, Pink Floyd, Ian Anderson, Enya, Tom Petty, Roger Waters, Manfred Mann, Beck, The Rolling Stones, Kate Bush, Jack White, Rick Springfield, Ziggy Marley, Ray LaMontagne, Coldplay, James Newton Howard, Diana Krall, Headhunterz, Joe Satriani, The Killers, Sting, David Gilmour, Frank Ocean, Twenty One Pilots, Bela Fleck, Ian Brown, The Living Room New York USA, Ronnie Scotts London UK, BBC UK, London Studios (ITV), Carlton Television; Sveriges Radio....och denna listan är långt ifrån komplett.

Man kan faktiskt säga att lyssnar du på musiken genom ATC-högtalare så kommer det att låta som man tänkte sig i studion.

ATC bygger alla sina element själva från grunden i fabriken i Stroud. Allt från att linda talspolar till att slutligen magnetisera elementen. 
 
Här är en utmärkt film som visar produktionen.
Produktserierna är huvudsakligen två 
Entry-serien som baseras på de mindre studiomonitorerna, sträcker sig över 6 modeller, 4 passiva och 2 aktiva, priserna varierar mellan 12 500-110 000:- Denna serie finns även i ett utförande som kan monteras på vägg.

Den andra serien är direkt sprungen ur de större studiomodellerna, den finns att få som Classic (På benställning) och Tower, En ren golvmodell. Bägge serierna är identiska i utförande och ljud, men Tower-serien har ett par större modeller.
Det finns ett stort antal träslag att välja mellan och alla modeller kan fås som passiva eller aktiva (Pristillägg)

Priserna varierar mellan 60 000-400 000 Dessa byggs på beställning och har 4-6 veckors leveranstid.

Vill man gå ett steg till finns Special och Anniversary Edition, som bjuder på mera extravaganta utföranden. 

Utöver detta finns det passande sub-basar och centerhögtalare som matchar respektive serie.
CDA2 är en kombinerat Försteg/CD/Dac och blir enkelt centralpunkten i en anläggning. Den matar slutsteg eller aktiva högtalare via balanserade anslutningar. 
P1 & P2 är två Slusteg på respektive 150W och 300W. Uppbyggda som Dual Mono konstruktioner med Mos Fet transistorer. (Alla ATC förstärkare, även de i de aktiva högtalarna bygger på Mos-Fet)
Detta var bara ett litet smakprov, det finns mycket mer elektronik, och mer information finns att få om högtalarna. 


Kontakta oss gärna för mer information och prislistor. 
 
Vi är en distributör av högklassiga produkter inom ljud- och bilddistribution och näraliggande områden. Vi arbetar med produkter för både kommersiella installationer och projekt, men även för ljudåtergivning i hemmiljö.
All försäljning sker genom kontrakterade och i vissa fall certifierade återförsäljare, detta beroende på vilka produkter som det gäller. Vi har ingen försäljning direkt till slutkunder.
Våra kunder är exempelvis, specialiserade installatörer, elinstallatörer och specialbutiker.
Med mer än 30års erfarenhet inom dessa områden kan vi erbjuda god service och hög kunskapsnivå i vår kommunikation och rådgivning. 

Korta beslutsvägar och raka besked är vårt signum.

Produkter
Vi erbjuder kvalificerade lösningar och produkter. Scanaudio representerar enbart varumärken som vi vet kommer att ge det efterfrågade resultatet, oavsett prisnivå.
Merparten av varumärkena representerar vi för den svenska marknaden, och i vissa fall, den skandinaviska marknaden. En del av fabrikaten arbetar vi med som subdistributör tillsammans med respektive generalagent.

Vi kommer att presentera vår agenturer i olika nyhetsbrev inom den närmsta tiden så håll ögonen öppna efter fler nyhetsbrev!

Välkomna 
Copyright © 2019 Scanaudio.se  All rights reserved.


Our mailing address is:
peter@scanaudio.se


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Scanaudio · Lindåsensväg 9 · Hällingsjö 43896 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp