Copy

WE WANT MORE!

Meer. Mooier. Beter. Stilstand is achteruitgang. Daarom presenteren wij vandaag de update der updates. Maar liefst 3 nieuwe features zijn er toegevoegd aan het scala van mogelijkheden in je Shoppagina webshop.

Er zijn bijvoorbeeld heel veel aanpassingsmogelijkheden toegevoegd aan het ontwerpmenu, kun je moeiteloos je producten adverteren op Marktplaats en is het mogelijk bestellingen en retour-orders aan te maken vanuit de beheeromgeving van de webshop.

Lees snel verder!

 

Mooiere webshop

Je eigen webshop, je eigen ontwerp. Een origineel en sprankelend design is de sleutel tot een succesvolle webshop. Daarom hebben wij de mogelijkheden binnen het ontwerpmenu flink uitgebreid.

Zo kun je nu van nog meer elementen de kleur en opmaak aanpassen, zoals randjes, invoervelden en knoppen, zijn er heel veel nieuwe lettertypen toegevoegd, worden ronde hoekjes ondersteund, kan worden ingesteld na hoeveel seconden de slides in de carrousel elkaar afwisselen, en nog heel veel meer...

Kijk onder Ontwerp aanpassen voor alle nieuwe mogelijkheden! 

 

Nieuwe bestellingen en retour-orders aanmaken in het CMS

Wij kregen heel vaak de vraag of het mogelijk is om een bestelling via het CMS (de beheeromgeving van je webshop) aan te maken, bijvoorbeeld om een (gedeeltelijke) retourbestelling te verwerken of om simpelweg een nieuwe bestelling in te schieten.

Vanaf vandaag is dat mogelijk! Je kunt heel eenvoudig een bestelling aanmaken, klantgegevens en producten toevoegen en vervolgens de klant een link sturen waarmee de bestelling kan worden afgerond. Het is zelfs mogelijk producten of diensten die niet in je webshop voorkomen aan een bestelling toe te voegen!
Kijk op pagina 64 in de handleiding voor een uitleg over deze nieuwe functie.
 

Meer promotie

Met promotie is het net als met taart: hoe meer, hoe beter! Marktplaats.nl trekt nog dagelijks meer bezoekers en is daarom een goede plek om je producten onder de aandacht te brengen. Voor ieder product een advertentie aanmaken is echter tijdrovend en geestdodend werk. Daarom hebben wij een koppeling gemaakt met het advertentieplatform van Marktplaats: Admarkt.

Je kunt nu moeiteloos je producten adverteren op Marktplaats. Via de koppeling worden o.a. omschrijvingen, afbeeldingen en prijzen direct overgenomen in de advertentie.

 
Je vindt de koppeling onder Externe koppelingen en op pagina 97 in de handleiding wordt uitgelegd hoe je deze kunt activeren.