Copy

Masanga Nyhedsbrev - august 2015

View this email in your browser
Indhold:
 
Rejsebrev fra Susanne og Peters juli-tur
Lønkonflikt i Masanga
Sidste station for ebolaen - Masanga Hospitalet
Moderne fundraising-muligheder i en digital alder
Invitation til Taastrup møde om Masanga
 

Rejsebrev fra Susanne og Peters tur i juli

Susanne og Peter er for nyligt vendt hjem fra en spændende tur til Sierra Leone. Turen var forbundet med en masse følelser og missioner, og rummede både sejrer og nederlag. Den største sejr må dog være at være i audiens for selveste Ernest Bai Koroma, Sierra Leones præsident. Læs meget mere i deres beretning om turen på bloggen.
 

Lønkonflikt i Masanga
 
Ebolaepidemien har haft mange direkte og indirekte konsekvenser i Sierra Leone. De direkte kender vi alt for godt - en sundhedssektor i ruiner, smitte, stigmatisering og dødsfald. De indirekte konsekvenser hører man dog mindre om. Den store opmærksomhed på ebola i Vestafrika har ført til en indstrømning af aktører og midler, men, som en slags bagside, har dette medført en skævhed og kortsigtet forventhed i lønniveauet for sundhedsarbejdere. Læs mere om disse konsekvenser, og den efterfølgende lønkonflikt i Masanga, på bloggen.

Læs også om hvordan du kan hjælpe med at støtte lønninger for vores sundhedsmedarbejdere her og en hyggelig fortælling fra en af vores sundhedsansatte her
Sidste station for ebolaen - Masanga Hospitalet

I slutningen af sidste måned kom der en patient til Masanga, som siden viste sig at have ebola. Dette er det første og eneste tilfælde, vi har haft på Masanga, men det førte til et længere forløb med karantæne, involvering fra lokale-, nationale- og internationale aktører, samt et øget fokus på vores lille projekt. Heldigvis fulgte vores dygtige ansatte de nødvendige procedurer, så det hele endte med sang og dans. Læs mere om det heftige forløb her

Læs også gerne det tidligere blogindlæg fra karantæneperiodens begyndelse her.
Moderne fundraising-muligheder i en digital alder

Igennem nye partnerskaber har vi fundet sjove, alternative måder at støtte Masanga projektet på, igennem virksomheder, der gerne vil gøre en forskel. Her får Masanga DK kontant udbytte igennem brug og afstemning, så læs mere her og DEL BUDSKABET (gerne på sociale medier), så vi kan få gavn af vores nye samarbejdsaftaler.

CATSJ er en ny app, hvor brugeren gratis optjener penge, som kan doneres direkte til et støtteprojekt (Masanga DK). Læs mere her.

GreenSpeak er et nystartet mobilselskab, der donerer sit overskud til gode formål og involverer kunderne i hvordan dette skal fordeles. Læs mere på bloggen og se vores samarbejdsvideo her.
Invitation til Taastrup møde om Masanga

Tirsdag den 29. september bliver der mulighed for, at blive opdateret på, hvordan det mere præcist går med Masanga Hospitalet i Sierra Leone. Da vil formand Peter Bo Jørgensen give en helt aktuel status her, godt en måned efter, at Masanga Hospitalet blev ramt af ebola. Han har, under karantænen såvel som efter, været i løbende kontakt med medarbejderne dernede. Han vil, med sit sædvanlige stærke engagement, kunne fortælle om de sorger og glæder, der er ved, at arbejde for hospitalet i det fattige land. Arrangementet  er først og fremmest for de 400+ medlemmer, der er i foreningen, men er i det hele taget åbent for alle. 

Arrangementet foregår i Kulturcentret på Poppel Alle 12 i Taastrup med start kl. 19.00. Vi glæder os til at se jer. 
Støt Masanga nu!
Copyright © 2015 Masanga, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp