Copy

Masanga Nyhedsbrev - July 2016

View this email in your browser
Løb for liv- velgørenhedsløb for Masanga

Masanga runners - run run run !

Ny flot ultralydsscanner til Masanga Hospitalet.

Farvel og Tak- Louise fundraiser stopper.400.000 Dkr indsamlet til øjenklinikken fra Lions Club.
Endnu engang slår Lions Club til. Vores trofaste samarbejdspartner gennem 10 år er nu gået i spidsen for at gen-starte øjenklinikken på Masanga Hospitalet. Lions Club Ishøj med Per Engmark i spidsen er i front med arbejdet og deltager i styringsgruppen for projektet.  Projektet forventes sat igang i løbet af efteråret 2016 men de indledende processer er kommet godt fra start. Læs mere på bloggen her .

Løb for liv- optakt til Womens deliver

Stor succes med det første Masanga runners løb som løb af stablen lige før starten på den store international anerkendte konference, Women Deliver. En flot morgen med mange flotte deltager der var med til at sætte fokus på kvinders ret og adgang til sundhedsydelser og specielt med fokus på sundhedsforholdene i Sierra Leone.
Det var en vellykket dag ogstor for succes de mange løbere og frivillige der stod bag.

Læs mere Her

Masanga Runners - run run run !
Konceptet er enkelt! Løber du selv, og/eller kender du nogen der gør, så kan I blive Masanga Runners. Det kræver hverken deltagelse i officielle løb eller lignende, men blot at du hopper i løbeskoene engang i mellem. Læs mere om konceptet HER
Ny flot ultralydsscanner til Masanga Hospitalet.
Med en ny ultralydsscanner vil kvaliteten af både diagnostik og behandling øges og samtidig løftes uddannelsesmulighederne for vores studenter væsentligt. Stor og flot gave fra World Hope International til Masanga Hospitalet. Læs mere her.
Farvel og tak - Fundraiser Louise stopper.

Det er med stor beklagelse at  vi må meddele, at vi ikke har kunnet forlænge ansættelsen af vores gode og dygtige fundraiser Louise.

Baggrunden herfor er erkendelse af de vanskelige forhold vi opererer under, som er i skarp konkurrence med de store NGO ér.  Vi har også måttet erkende, at der skal mere til for at vi kan udvikle Masanga.dk til professionel organisation med flere ansatte. Det har ikke været muligt at mobilisere de nødvendige ressourcer, hverken økonomiske eller menneskelige, til at sikre dette initiativ.Læs mere HER

PBS kampagne - Follow up
 
Masanga DK har gennem længere tid rumsteret med at medlemmer, supporters og omstrejfende filantroper kunne tilmelde sig PBS i forbindelse med indbetaling af medlemskab eller faste, månedlige donationer. Faste indbetalinger har stor værdi for Masanga, da de bidrager til forudsigelighed ift. hvad der er af midler inden for projektet og hvad der skal skaffes via fundraising.

Læs mere om PBS kampagnen og støttemuligheder ved at klikke her
Støt Masanga nu!
Copyright © 2016 Masanga, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp