Copy

Masanga Nyhedsbrev - 25. december 2016

View this email in your browser
Glædelig jul fra bestyrelsen
 
Så er endnu et år ved at gå på hæld. Dette gælder selvfølgelig også for både Masanga projektet og for foreningen Masanga DK.
 
Det har været et begivenhedsrigt år for både foreningen og projektet. Uden at dette skal blive et decideret tilbageblik, så har det store omdrejningspunkt i år været projektets 10 års jubilæum.
 
Læs hele artiklen her.
10 års jubilæums fejring på Masanga Hospitalet

På min tur til Masanga i november fik jeg mulighed for at deltage i den officielle 10 års jubilæums fejring på Masanga Hospitalet. Vores gode og dygtige leder Kelfala Kamara stod i spidsen for den komite,  der arrangerede fejringen. Med de få midler han fik stillet til rådighed,  lykkedes det på imponerende vis at afholde en meget flot og dejlig eftermiddag,  hvor medarbejdere og lokal ledelse fik megen anerkendelse og respekt,  og de indbudte gæster på værdig vis tilkendegav støtte og opbakning til projektet og dets fremtid.
 
Læs hele artiklen her.


Undervisning i ultralydsscanning - et kursus i CapaCare uddannelses-program med engagerede lærere og elever.
International fundraiser

Som de, der følger nyhedsstrømmen i foreningen, nok fornemmer, har det været en lang proces for os at finde den helt rigtige til at bestride posten som International Fundraiser for Masanga projektet, vores store internationale sats.

Det er imidlertid nu lykkedes. Læs hvem vi kan byde velkommen til her.


En stolt Maxwell som nu, efter 3 års uddannelse til laboratorie teknikker, er tilbage på det flotte og nyrenoverede laboratorie - Maxwell fremviser her et nyt apparat til diagnostik.
Støt Masanga nu!
Copyright © 2016 Masanga, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp