Copy

Masanga Nyhedsbrev - 5. marts 2017

View this email in your browser
Billedet er fra sidste års generalforsamling og Masanga DK's 10 års jubilæum, hvor formandsstafetten blevet givet videre til læge og Ph.D. Susanne Haas.

Indkaldelse til ordinær generelforsamling i Masanga DK

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Masanga DK lørdag den

25. marts 2017, kl. 14.00.
 

Sted: Grundtvigshus, KAB, Studiestræde 36, 1455 København K

Selve generalforsamlingen finder sted mellem klokken 14.00 og klokken 15.30

Herefter er der pause med kaffe og kage hvorefter der (ca. klokken 16) vil være foredrag med den norske læge Håkon A. Bolkan, stifter og formand for foreningen CapaCare, som driver det kirurgiske efteruddannelsesprogram på Masanga Hospital. Det succesfulde kirurgiske efteruddannelsesprogram som også er blevet et flagskib for Masanga projektet har dannet grundlag for Håkons PhD afhandling som han for nyligt har afleveret, men dog endnu ikke forsvaret. Medlemmer og interesserede vil her få et unikt indblik i hemmelighederne og rækkevidden af programmets succes og de fremtidige planer herfor.

Se dagsordenen samt invitation til fællesspisning her.

Vel mødt!

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Julemiraklet på Masanga Hospitalet

Tro, håb og kærlighed rækker langt.

Lige før jul bevægede den store tunge lastvogn sig igennem junglen og ind gennem hospitalets port. Den karakteristiske røde jord´s støv stod om bilen som en særlig aura – en besked om, at noget særligt var i gære. Fra lastvognen blev der læsset tunge kasser ned og de blev bragt ind i medicin-depotet til sikker opbevaring.

Endelig kom den længe ventede medicin til hospitalet som myndighederne har lovet os så mange gange. Glæden var derfor stor hos vores lokale medarbejdere og ledere, og ikke mindst hos Farmaceuter Uden Grænser, som har taget en stor del af slæbet for at få dette til at ske.

Læs hele artiklen om den fantastiske og meget vigtige begivenhed her.

Masanga outreach v/ Monica Kujabi

Et nyt år er skudt i gang, og hos Masanga Outreach betyder det, at vores to nyansatte Outreach Officers, Aminata Kanu og Ibrahim Kamara, nu begynder deres arbejde med landsbyerne omkring Masanga og at vores nye Outreach afdeling på Masanga Hospitalet nu officielt er i gang.

Dette betyder yderligere, at vi netop har sendt to frivillige jordemoderstuderende afsted til Masanga.

Læs hele artiklen om det spændende arbejde i Outreach her.

Øjenklinik v/ bestyrelsen og Lions Club Ishøj

I november 2016 skrev forhenværende bestyrelsesmedlem i Masanga DK, Knud Anker Iversen om en flot samlet donation fra Lions Clubberne på 400.000 kr. til åbning af en ny øjenklinik på Masanga Hospitalet.

Lions Club Ishøj, som stod i spidsen for indsamlingen, har skrevet om projektet på deres hjemmeside her.
 
Støt Masanga nu!
Copyright © 2017 Masanga, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp