Copy
Faros Família. Butlletí nº 116. Gener 2015
Nens consultant una tauleta

El racó del petit gourmet

Videoreceta de tortilla de verduras

Videorecepta: truita de verdures i pernil

28/01/2015

En aquesta videorecepta, Eguzkiñe Peña, cuinera de la Fundació Alícia i el seu acompanyant Dídac ens expliquen com fer una truita de verdures i pernil, una manera perfecta d'introduir verdures en un plat que acostuma a agradar als nens.

Pels amants de la lectura

Portada Episodio final

Episodi final, un llibre que ens canviarà la visió que tenim de la gent gran

12/01/2015

Amb aquesta novel·la els infants descobreixen que la vida dels seus avis no és quelcom sense importància o una vida avorrida, sinó que pot ser una aventura plena de reptes nous i difícils. Després de llegir aquesta novel·la, les persones grans ens semblen el que són: uns veritables herois.

El conte de l'àvia

Ilustración de un niño frente a un gigante

El fill del carboner i la pastoreta

29/01/2015

En Joan és un nen que té baixa autoestima. Un dia caminant pel bosc es troba a un gegant que vol saber si en Joan és un nen bo o dolent abans de decidir si se'l menja o no. Aquesta trobada servirà per a que en Joan reflexioni sobre ell mateix i sobre si es considera un nen bo o no. Se'l menjarà finalment?

A què juguem avui?

Imaginary Fauna, de Lekkid

Lekkid, un joc per fomentar la creativitat

13/01/2015

Mostra-li a un nen que les coses poden ser diferents de com les coneix, potencia les seves habilitats creatives i obtindràs d'ell solucions imaginatives. Experimenta amb el teu fill i sorprèn-te amb Lekkid, un joc apte per a ments creatives!

Cinema en família

E.T. l'extraterrestre

E.T. l'extraterrestre

16/01/2015

E.T.,l’extraterrestre és una pel·lícula plenament vigent als nostres dies que fa referència a l’amistat, a l’acceptació dels altres i a la solidaritat per conviure amb el que ens és estrany i aliè. Una pel·lícula plena de tendresa i sentimentalisme.

App

Sami Apps

Sami Apps, una eina educativa pels més petits

13/01/2015

Sami Apps és un conjunt de 10 aplicacions dedicades al desenvolupament global dels aprenentatges dels més petits en la seva primera etapa de creixement (de 0 a 6 anys).

Videojoc

Angry Birds Epic

Angry Birds Epic, un videojoc per aprendre a aplicar l'estratègia

13/01/2015

Era impossible que la tranquil·litat durés molt a l’illa “Cerdiña”. El rei Porquet ha tornat a fer de les seves i ha enviat al seu bruixot el Mag Marrano i a tots els seus soldats al niu dels Angry Birds a robar uns ous d’ocell. Combina les habilitats del teu equip de forma estratègica!

 
 
Hospital Sant Joan de Déu Home
 
Copyright © 2015 Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, Tots els drets reservats.
La nostra adreça d'e-mail és: faros@hsjdbcn.org
Passeig de Sant Joan de Déu, 2, Esplugues de Llobregat
08950 Barcelona, Espanya