Copy
Altshop.no


Hormonbalanse, energi og trening


Det er en rekke næringsstoffer og handlinger som hjelper oss å balansere hormonene våre, og sørge for at vi har stabil energi og lyst.

Såklart å spise ekte mat laget fra bunn av med økologiske råvarer sier seg selv. Men noen ganger trenger vi litt ekstra hjelp fra sterkere planter. Her lister vi opp noen planter som er god for hormonbalanse, energi og trening.

NYHET! Muira puama pulver - Potensmiddel - 250 g

Afrodisiakum (potensmiddel), styrkede (balanserer og styrker mange av kroppens funksjoner), sentralnervestimulerende, nerveberoligende, hjertestyrkende, blodtrykksenkende, appetittstimulerende, fordøyelsesfremmende, kolesterolsenkende, astringerende (sammentrekkende), stressdempende, antidepressiv, smertestillende og antioksidantvirkning.

Her får du Muira puama

Shatavari pulver - Best for kvinner

Shatavari (Asparagus racemosus) er en urt fra Indias tradisjonelle helsesystem, som heter Ayurveda. Ordet shatavari er sanskrit og kan oversettes som “hun som har hundre ektemenn”. Dette refererer til den meget vitaliserende effekten urten har på det kvinnelige reproduktive vev og på hormonsystemet. Dette gjelder ikke bare unge kvinner men også for kvinner både før, i og etter overgangsalderen.

Her får du Shatavari

Maca - Pulver - Rå - Økologisk

Maca bidrar til mer overskrudd og utholdenhet, og virker styrkende på immunsystemet. I tillegg til økt sexlyst, økt fruktbarhet, og bedre potens viste en undersøkelse fra 2006 at kvinner i overgangsalderen hadde reduserte plager av symptomene som hetetokter, nattesvette, humørsvigninger, stress, hodepine og nedsatt libido. Maca er rik på kalsium, magnesium, fosfor, kalium, svovel og jern. Maca inneholder også spormineraler som sink, jod, kopper, selen, mangan og silisium, i tillegg til vitamin B1, B2, B12, C og E. Maca inneholder nesten 20 forskjellige aminosyrer, inkludert 7 essensielle.

Her får du Maca

Full Spectrum Maca - gelatinisert pulver - 180g

Økologisk gelatinisert svart, rød og gul Maca. Maca er en supermat, best kjent for å øke din vitalitet. Bidrar til mer energi og utholdenhet, og virker styrkende på immunsystemet. Egnet for veganere og vegetarianere.

Her får du full spectrum Maca

Weight balance for vektkontroll - Functional Greens - 240 kapsler

Denne blandingen er for deg som ønsker å balansere vekten din uten å være tvunget til å benytte dietter eller trening for å få den vekten du ønsker deg. Når det er sagt er trening og kostholdsendring vil øke effekten og er sterkt anbefalt uansett. Urteformelen er spesielt laget for å balansere blodsukker og forbrenning som gjør det til en ypperlig blanding for både overvektige og undervektige samt diabetikere. Produktet behøver litt tid på å virke på reduksjon av vekt. Vanligvis skjer det lite før det er gått noen uker/måneder i forhold til vekttap. Derfor er det viktig å benytte blandingen over tid så kroppen får omstilt seg.

Her får du weight balance

Ren MSM - Svovelmineral

MSM er også kjent for å være godt for hud, hår og negler, siden svovel er en viktig bestanddel av proteinet keratin. Mange kaller det derfor «skjønnhetsmineralet». MSM er i tillegg godt for mage og tarm, siden svovel benyttes til vedlikehold og fornyelse av tarmens slimhinner. MSM er mest kjent for å være godt for ømme og stive muskler og ledd, fordi svovel er viktig for fornyelse og vedlikehold av brusk og bindevev.

Her får du MSM

Mucuna Pruriens pulver - Rå - Økologisk

En afrodisiak plante som viser seg å redusere stress, heve humøret og bruks mot parkinsons.

Mucuna pruriens er en tropisk belgfrukt som finnes i Afrika, India og Karibia. Frøene er viktig Ayurvedisk urt. Mucuna pruriens inneholder levodopa som er en naturlig kilde til L-dopa, i høye konsentrasjoner, på opp til fire til syv prosent. L-dopa kan stimulere hjernens produksjonen av dopamin som forbedrer humøret og koordinering. Dopamin stimulerer hypofysen til å frigjøre menneskelig veksthormon, som hjelper kroppen til å bygge muskler og bryte ned fett.

Her får du Mucuna Pruriens

Pollen -  Økologisk

Bipollen er en av naturens mest unike og næringstette mat. Det har blitt anslått at bipollen inneholder nesten alle enzymer og koenzymer kroppen trenger mange ganger mer enn i noen annen type mat. Enzymer beskytter oss mot for tidlig aldring.

For menn som trener hardt og vil bygge muskler er furupollen en hemmelig naturlig testo-boost.

Her får du Bipollen Furupollen

Lakrispulver - Økologisk lakrisrot - 250g

Det viktigste virkestoffet i lakrisrot er triterpensaponinet glycyrrhizin, som normalt finnes i konsentrasjoner fra 6 % til 10 %. Betennelseshemmende (kortikosteroid-lignende virkning), krampeløsende, febersenkende, slimløsende, hostedempende og regulerer magefunksjonen, styrker vitalenergien. Blir ofte anbefalt mot astma, gikt, hoste og nyrebetennelse. Kan brukes som te, juice, smoothie eller ekstra smak i raw food kake.

Her får du lakris

Matchapulver - Matcha powder - Økologisk - 250g


Bytt ut kaffe med Matcha!

Ultrafint kvernet grønn te, blir som fløyel med en lysende smaragdgrønn farge. Fyldig umami, stappet med aminisyren L-theanin, antioksidanter (katekiner) og høyt koffeininnhold. L-theanine er en unik aminosyre som stimulerer alfabølger i hjernen som er forbundet med å produsere et rolig og avslappet sinn. L-theanine finnes utelukkende i te, men Matcha inneholder det høyeste nivået.

Her får du matcha

Risprotein, Erteprotein og fler

For rent plantebasert eller vegansk protein er brun ris som frittstående faktisk ideell. Den optimale pakken for å dekke alle aminosyrene blir en blanding av erterprotein + gresskarfrøprotein risprotein.

Les mer om begrunnelsen her.

Se de utvalget av protein

Nutritional Yeast Flakes - Næringsgjær

TIPS: Se oppskrift på VEGANSK OSTESAUS i produktbeskrivelsen :)

Gjærflak er proppfullt av næring, og blir ofte referert til som veganernes ostesmak. En rik kilde til Protein, B-vitaminer og sporstoffer. Inneholder ikke gluten eller allergener. Dyrket på beriket, renset melasse under nøye kontrollerte forhold. Dette sikrer at produktet er uten Candida gjær.

Her får Nutritional Yeast

Kakaopulver og sjokolade

Vårt kakao pulver er av premium kvalitet, av kreolsk variasjon (type), og den kommer fra Peru. Den Kreolsk variasjon kalles "The Queen of Cacao", og den produserer den høyeste kvaliteten av bønner som er kjent. Kreolske kakao er en gammel variasjon, ikke-hybrid og produserer "fine og smakfulle" bønner. Det er den sjeldneste, dyreste og den er høyt ansett for sin premium kvalitet. Viden kjent for sin komplekse og rike smak og aroma. Bare en brøkdel av verdens kakaoproduksjon kommer fra kreolske trær.

Her får du kakao og sjokolade


Kreativ næring for mer indre balanse og kraft


For å ha energi til kreativitet og indre balanse må vi ha riktig næring rett fra naturen. Vitaminer, Mineraler, Proteiner(aminosyrer), Fettsyrer, Enzymer og Mikrober ++

Vi trenger å ha balansert næring for å ha klar tankegang, og samtidig kvitte oss med avfallstoffer som kroppen ikke trenger. Dette hjelper naturen oss heldigvis med om vi kan tilegne oss sunne vaner, og livsstilsendringer.

Se full oversikt over næringsdatabase - med doseringsverdier

Altshop.no er nøye på at denne næringen skal komme fra økologiske råvarer.

Bli ekstra kreativ med sunn matlaging med oppskrifter lenger ned i eposten.

Wild Nutrition kosttilskudd - FoodGrown

Din kropp betrakter Food-Grown® kosttilskudd som mat, hvilket gjør at næringsstoffene opptas usedvanlig godt. Forskning viser at denne intelligente prosessen sikrer at næringsstoffene opptas usedvanlig godt. Det er faktisk dokumentert at i en sammenligning mellom Food-Grown® sink og dens syntetiske motpart, hadde Food-Grown® sink 75% bedre opptak over en lengre tidsperiode.

Her får du Wild Nutrition

Oil of life - Premium - 500ml

Oil of life Premium er en sammensatt formel basert på en blanding av tre forskjellige typer oljer og med det, tilbyr den et høyt innhold av omega 3 (kortkjedede og langkjedede omega 3 fettsyrer). Hovedpunktet i denne blandingen er Life’s DHA olje som er en olje som er ekstrahert fra mikroalger som er rike på de langkjedede omega 3 fettsyrene, nemlig DHA og EPA. Med dette kan Premium Olje klassifiseres som super omega 3.

Sikre deg oil of life på tilbud

Functional Greens urteblandinger

Functional Greens er en serie kosttilskudd med høyt konsentrerte urteblandinger. De er spesielt laget for å hjelpe enhver person oppnå optimal helhetlig helse, og hver av produktene i utvalget har forskjellige egenskaper. Produktene er utviklet i samarbeid med noen av landets beste naturterapeuter og urte-eksperter for å skape den rette kombinasjonen av effektive urter.

Her får du Functional Greens

Se all supermat

Kjennetegnet er at de er en levende matkilde som inneholder svært mange næringsstoffer, antioksidanter, vitaminer, mineraler og/eller fiber per gram. De er en overlegen kilde til essensiell næring - næring vi trenger som kroppen ikke produserer selv.

Se all supermat

Ayurvediske urter

Alle ORGANIC INDIA produktene støtte helse og velvære og er laget med ekte kjærlighet. Hvert produkt er en lenke i en kjede av samhørighet mellom Moder Natur, våre bønder og deg. Ved å velge ORGANIC INDIA fullfører du denne kjeden, deltar aktivt i vårt mål om å skape et bærekraftig miljø av ekte naturlig velvære, god opplæring og et liv i verdighet for våre bønder, og i retur bringes helse, lykke og ekte velvære tilbake til deg.

Her får du ayurvediske urter

Probioform - mikrober/tarmflora

Probioform er et kosttilskudd for å bygge opp tarmfloraen igjen. Den inneholder en unik blanding av mikroorganisker som melkesyrebakterier, urbakterier og sunn gjærssopp. Den inneholder også B vitaminer, Q10, vitamin K, Lykopen, Vitamin A, essensielle aminosyrer, enzymer og antioksidanter.

Her får du probioform

Del på facebook Del på facebook
Tweet Tweet
Videresend e-post Videresend e-post

Hvetegresspulver - 5 kg - Rå økologisk


For storforbruker eller forhandler.

Pris nå: kr 2300 spar 34%

Sikre deg Hvetegress på tilbud

Kokosolje - Extra Virgin - Økologisk

Vår kokosnøttolje (extra virgin) er rå og kaldpresset. Kokosnøttolje består av 90 prosent mettet fett. Dette er en høyere andel fett enn vi finner i f.eks smør (64 prosent) og fett fra storfe (40 prosent). Det som skiller kokosnøttolje fra andre typer mettet fett, er at det har en særlig positiv effekt på det gode HDL-kolesterolet.

Her får du Kokosolje

NYHET! Tulsi pulver - Ayurvedisk holy basil urt - 250 g

Tulsi "te" er koffein fri og kan trygt forbrukes opp til seks ganger om dagen. For flere fordeler, øk rasjon av Tulsi pulver til vann og trekk lenger. Tulsi's styrkende og beroligende effekter har vært kjent i India i tusener av år. Den har blitt brukt i de hellige templer, og hver familie har tradisjonelt hatt en krukke med Tulsi i hagen gjennom hele den gamle indiske kulturen. Tulsi er et kraftfullt adaptogen. Tulsi vil alltid forsøke å harmonisere kroppen når du har vært i fysiske, psyko-emosjonelle eller miljømessig stressede og ekstreme situasjoner. Den vil simpelthen holde kroppen din sterkere.

Se utvalget av Ayurvediske urter

Lion's Mane (piggsvinsopp) - Pulver - Økologisk - 250 g

Styrk immunforsvaret ditt med Lion's Mane (Hericium erinaceus). Denne unike soppen inneholder et godt utvalg av bredspektrede næringsstoffer som hjelper oss med å holde oss sunne og sterke. Nyere studier, bekrefter at Lion’s Mane (Hericium erinaceus) er kjent for å kunne gi støtte til hjernen, hukommelsen og nervesystemet. Denne vakre arten, som ser ut som en kaskade av istapper i en hvit foss, finnes på brede bladtrær og stammer

Her får du Lion's Mane

NYHET! Pistasjnøtter u/salt økologisk

Se oppskrift på sunn vegansk pistasjnøtt-is :)

Du kan bruke pistasjnøtter i sjokolade, is, nøtteblandinger, varme eller kalde middagsretter. Spis dem gjerne som snacks.. I Midt-Østen er pistasjnøtter en vanlig ingrediens i nøttebaserte, honningdynkede dessertkaker som minner om baklava. Pistasjnøtter er rik på antioksidanter, som lutein, betakaroten og vitamin E som beskytter mot skadelige frie radikaler. De inneholder også mengder av magnesium, sink, kalium, jern og B-vitaminet tiamin.

Her får du Pistasj Se alle nøtter

Ingefærpulver (ginger) - Rå - Økologisk - 250 g

Ingefær inneholder både kalium og kostfiber, men som regel spiser man ikke så mye av ingefær at dette har noen ernæringsmessig betydning. Planten har imidlertid lang historie innen urtemedisin og skal blant annet ha blitt brukt mot forkjølelse, fordøyelsesproblemer, feber og som appetittstimulerende midler.

Her får du ingefær

Jordbærpulver - Frysetørket - Økologisk - 250g

Utfordringen vi møter idag er at mesteparten av jordbærene på markedet er sprøytet. Derfor er vi nøye på å kun bruke økologiske bær som du får her. Ca 1 kg ferske jorbær blir 100 gram pulver, så denne posen inneholder tilsvarende ca 2.5 kg ferske jordbær.

Her får du jordbærpulver

Spinatpulver - Økologisk - 250g

Har du problemer med å få i deg nok frisk frukt og grønnsaker? Vårt Spinatpulver kan hjelpe deg å få i deg de fem (eller fler) om dagen. Spinat inneholder folat, vitamin K, magnesium, mangan, kalium, fosfor, kobber, vitamin B6, B2, vitamin A, vitamin C, vitamin E og flere antioksidanter. Grønnsaken inneholder også riboflavin og kalsium. Spinat er også rikt på jern, men dette jernet er av en type er vanskelig å oppta for kroppen. Ettersom vitamin C hjelper kroppen med å oppta jern, bør man samtidig spise noe som er rikt på C vitamin.

Her får du spinatpulver

Tørket grønnkålpulver - Økologisk - 250g

Den har betydelige ernæringsmessige behov, men vannbehovet er lavest blant kål. Grønnkål er spesielt rik på mineraler og vitaminer. Den er spesielt rik på A , C og K vitamin. Det Ungarnske landområdet gir den perfekte jord for grønnkål, fordi den er rik på næringsstoffer, og sin vannforsyning nøyaktig oppfyller ønskene til grønnkål.

Her får du grønnkålpulver

Mariatistel pulver - Milk Thistle Seed Powder - Økologisk - 250 g

Frøene i MARIATISTEL inneholder virkestoffet silymarin som beskytter leveren mot giftstoffer. Silymarin virker fornyende på levercellene slik at skadede leverceller erstattes. • Renser leveren • Regenererer levercellene • Stimulerer produksjon og sekresjon av galle • Forbedrer fettfordøyelsen • Kolesterolsenkende • Avgiftende

Her får du mariatistel

Reishi sopp pulver - Økologisk - 125 g

Reishi er en av de høyest verdsatte soppene i kinesisk og japansk folkemedisin, og har vært brukt i mer enn 2000 år. Denne sopparten blir respektfullt kalt «udødelighetens sopp.». Reishi vokser over hele verden, hovedsakelig på hardved trær, og er kjent for å støtte generell velvære og gi økt vitalitet. Både hatten og stilken er spiselig. De aktive virkestoffene er trolig betaglukaner og triterpener. Soppen inneholder også andre polysakkarider, ergosterol (provitamin D2), proteinase, alkaloider, glukosider, kumariner, volatil olje og riboflavin (vitamin B2), askorbinsyre (vitamin C) og aminosyrer.

Her får du reishipulver

Chaga Pulver - Chaga Mushroom

Chaga Mushroom (Inonotus obliquus) blir hyllet som "Kongen av medisinsk sopp", og "Skogens Diamant". Den har en lang historie av bruk i Øst-Europa for å fremme et langt liv og velvære og å bekjempe sykdom. Den er et adaptogen og kan være spesielt nyttig for å fremme sterkt immunforsvar, bekjempelse av virus og forkjølelse, og opprettholde sunn hud og sunt hår. Soppen er også en av de kraftigste naturlige antioksidantkildene som er kjent.

Her får du chagapulver

Se alle våre nyheter - flere supre ingredienser til din favorittsmoothie


Se også oppskrifter lenger ned i denne eposten.

Jordbærpulver, Lakrispulver, Lion's Mane, Cordyceps, Gurkemeie og ingefær er blandt noen av de nyeste produktene i sortimentet.

Se våre nyheter

Del på facebook Del på facebook
Tweet Tweet
Videresend e-post Videresend e-post

Amla - Amalaki - Pulver - Økologisk

Disse bærene har et høyt innhold av antioksidanter og C-vitamin. Den inneholder Amla også en rekke kjente og ukjente bioflavanoider (antioksidanter som forsterker C-vitaminets virkning). Anbefales å kombinere sammen med Spirulina for økt opptak. blitt benyttet som generelt styrkemiddel, mot infeksjoner og ikke minst mot aldersrelaterte sykdommer og som et foryngende middel.

Se utvalget av frukt og bær

Økologisk gurkemeie, ingefær ++

Gurkemeie er rik på antioksidanter, hvilke kommer fra stoffene curcuminoider. Curcumin er et aktivt galledrivende stoff som øker utskillelsen av gallesyre med omkring 100%. I tillegg til å øke gallens sekresjon av gallesalter, kolesterol og bilirubin, øker curcumin også oppløseligheten til gallen. Dette kan ha betydning som beskyttelse mot dannelse av gallestein. Indiske healere anbefaler gurkemeie for å bli kvitt innvollsparasitter. Dette smakfulle krydderet inneholder 4 forbindelser med antiparasittisk virkning. Hver for seg har disse forbindelsene ingen virkning, men når de er blandet sammen har de kraftige orm-drepende egenskaper.

Se utvalget av Ayurvediske urter

Hampfrø - Avskallede - Rå - Økologiske

De inneholder et ideelt forhold mellom omega 3 og 6 (på ca 3 til 1). I tillegg inneholder de aminosyrer og mineraler. Om lag 35 prosent av innholdet i hampfrø er olje. Hampfrøolje inneholder 80 % essensielle fettsyrer. Hampfrø er de eneste spiselige frø med gamma-linolensyre (GLA). Frøene er også en svært god kilde til protein. Hampfrø inneholder også antioksidanter som bl.a. hjelper kroppen med å bevare sin vitalitet.

Her får du forskjellige frø

Yaconsirup - Rå - Økologisk

En av de sunneste søtningsmidlene som også har probiotisk effekt og er god for magen.

Yaconsirup er et lavglykemisk søtningsmiddel som er presset av roten til Yaconplanten. Den har en rik og melasseaktig smak som egner seg svært godt i sjokolade, men også til baking og der man ellers ville brukt vanlig sukker eller sirup.

Her får du Yaconsirup

Valnøtter - Rå kjerner - Økologisk

Nå med enda bedre pris!

Rik på de essensielle fettsyrene som hjernen trenger hver dag. Inneholder utrolig mange næringsstoffer, fiber, proteiner og aminosyrer. En av de mest næringstette matvarer vi kjenner til i dag. Nøttene er en viktig ingrediens i Waldorfsalat og brukes gjerne også i bakverk, desserter, salater og konfekt.

Her får du Valnøtter

Macadamianøtter - Rå & Økologisk

Nå med enda bedre pris!

Macadamianøtter har en kremet smak som ligner litt på kokos og sprø konsistens som ligner på paranøtter, men litt mykere og mer smøraktig. Innholdet av gunstige umettet fett er det høyeste blant alle kjente nøtter. I tillegg inneholder den også ca 22% av omega-7 palmitoleic syre. På den annen side, de inneholder også 9% protein, 9% karbohydrat, 2% kostfiber, i tillegg til kalsium, fosfor, kalium, natrium, selen, jern, tiamin, riboflavin og niacin. De passer også godt i raw food kaker, curryretter, salater og grønnsaksretter.

Her får du Macadamia

Cashewnøtter - Rå - Økologiske

Disse usaltede nøttene smaker fantastisk!

Cashewnøtter er som de fleste nøtter er en utmerket kilde til protein og fiber, de er også rike på enumettet fett som kan bidra til å beskytte hjertet og er godt for kolesterolet. Cashewnøtter er også en god kilde til kalium, B-vitaminer og folat, og inneholder nyttige mengder av magnesium, fosfor, selen kopper,, kalsium, jern, natrium og mangan. Våre cashewnøtter er rå, og ingen varme er brukt for å fjerne skallet.

Her får du Cashewnøtter

Spirulina pulver/tabletter - Økologisk

Spirulina er blågrønne alger som er svært næringsrike. Algene har lenge blitt brukt og verdsatt i mange asiatiske kulturer, og den japanske regeringen har til og med klassifisert den som et funksjonelt livsmiddel i seg selv. Mikroalgene inneholder over hundre næringsstoffer. Blant annet 18 aminosyrer, 16 mineraler, sporstoffer og 13 forskjellige vitaminer. Inneholder ca 3 ganger mer protein enn fisk, 10 ganger mer kalsium enn melk, 50 ganger mer jern enn spinat, 100 ganger mer betakaroten enn gulrøtter og 5 ganger mer klorofyll enn grønne blader

Spirulina pulver Tabletter

Chlorella pulver/tabletter - Økologisk

Chlorella er veldig utrensende og hjelper oss kvitte oss med giftstoffer i kroppen. Chlorella inneholder flere mineraler, som kalium, kalsium, magnesium, sink, jod og jern. Den inneholder 50 til 60%; protein, nesten dobbelt så mye som i soyabønner. Betakaroten i Chlorella hjelper kroppen til bl.a. å bekjempe virkningen av luftforurensninger i lungene og UV-stråleskader på huden. Vitamin A bekjemper sykdom og opprettholder et sterkt immunforsvar.

Chlorella pulver Tabletter

Irsk mose (Irish Moss) - Rå - Økologisk - 125 g

Rawfood kokkens hemmelighet for å lage faste gode kaker! Irsk mose (Chondrus Crispus) også kalt karragenan i industrien, er en rødalge som vokser i Atlanterhavet. Den er ikke en mose i det hele tatt, men en sjøgrønnsak. Den er blitt brukt både som mat og fyllstoff i madrasser opp igjennom tidene, særlig i Irland. Sjøgrønnsaken har nå fått en ny renessanse takket være ledende helseentusiaster. Den går nå under kategorien "super food" og blir ansett som mat med terapeutiske egenskaper.

Her får du Irish moss

Kelp Pulver - Økologisk

Den er rik på mineraler som kalsium, magnesium og jern osv. Tare (tang) er også kjent for sitt rike innhold av jod, som er et viktig for å holde skjoldbruskkjertelen vår sunn og velfungerende. Et godt stoffskifte med god “stoffskifte hastighet” (metabolic rate) kan gjøre at kroppen forbrenner fett mye raskere. Derfor er det vanligvis anbefalt til personer som har et langsomt stoffskifte. Den inneholder også naturlig Jod som virker anti-bakterielt og kelp stimulerer skjoldbruskkjertelen til å frigjøre jod i blodbanen, noe som virker sykdomsforebyggende og kan styrke kroppens immunsystem ved en pågående infeksjon.

Her får du Kelp Se alle alger


Kjempetilbud på Stevia - Få med oppskriftsbok

Steviablanding med sikkorirot- mild, naturlig og sunn!

Stevia er 100% urtebasert og kommer fra Steviaplanten. 100 % steviosid er mellom 200 - 300 ganger søtere enn sukker og tilsvarer 1/2 kg sukker pr. teskje. Produktet inneholder ingen konserveringsmidler, kun sikkorirot og steviosid som er 33 ganger søtere enn sukker. Utblanding av Stevia med sikorirot, gjør det enklere å dosere og bruke Stevia i matlaging.

Stevia blir brukt av millioner av mennesker som et naturlig søtningsmiddel daglig. I Japan består 40 % av søtningsmiddelmarkedet av stevia og det er ikke rapportert en bivirkning av bruken.

Vårt steviapulver er tilsatt inulin fra sikorirot, som gir næring til tarmfloraen. Det sies ofte blant terapeuter at "god helse begynner i tarmen". Det er derfor meget helsebringende å sørge for gode vektsvilkår for de gode tarmfloraene. En balansert tarmflora er essensielt for å kunne fordøye maten skikkelig og hindre overvekst av sopp og bakterier i kroppen.

Fordeler med stevia:

  • 100 % naturlig urt
  • Økologisk
  • Fri for kjemiske tilsetninger
  • 0 kalorier
  • 0 i Glykemisk Indeks
  • Ubetydelig påvirkning på blodsukkeret
  • Gir IKKE hull i tennene
  • Ingen dokumenterte bivirkninger
  • Trygg og ideell for diabetikere

Rent Steviapulver består av kun pulveriserte Steviablader og intet annet. Stevia er en urt som inneholder krom, mangan, kalsium, selen, silisium, jern, niacin, fosfor, riboflavin, tiamin, sink, vitamin-C og A.

Økologisk stevia - 250g & oppskriftsbok

Før pris inkl. boken: kr 287,50

Pris nå: kr 126,50 - spar 56%

Kjøp 3 for kr 115,00 hver og spar 60%
Kjøp 6 for kr 103,50 hver og spar 64%
Kjøp 10 for kr 92,00 hver og spar 68%

Sikre deg Stevia på tilbud

Kan kjøpes ute oppskriftsbok her.

Les våre siste blogginnlegg


Vegansk kaffe iskrem med saltet karamell

Trenger du koffeinkick i en dessert? Denne delikate kaffeiskremen er laget av cashewnøtter, dadler, sterk brygget kaffe og en hemmelig ingrediens - søtpoteter. Men du (ingen andre) ville kunne fortelle. Den har en rik saltet karamellvirvel innenfor, men sørg for å spare litt for topping, sammen med knasende kaffebønner.

Se hele oppskriften her


Kokos og Vaniljeyoghurt - Video - Raw food oppskrift

Denne smaker himmelsk og føles fantastisk i magen. Her får du i dag alle de gode tarmbakteriene i en kremig jorbær-mousse yoghurt som passer perfekt i frokost med musli og Chia pudding, eller som dessert. Den er fri for melk og hvitt sukker og passer derfor til alle, også til barn da den er mild i smaken og smelter på tungen. Fruktsukkeret fra dadlene og honningen blir spist opp gjennom fermenteringsprossesen - noe som gjør den enda bedre for oss!

Se hele oppskriften her


En energifull start på dagen med supersmoothie

Jeg starter dagen med denne smoothien som gir et godt fundament med næringsstoffer som varer langt utover dagen. Avokado og chiafrø vil gi bredt nok spekter av fettsyrer som gir langvarig energi.

Se hele oppskriften her


En supergrønn og rensende smoothie

En grønnere smoothie enn denne skal du lete lenge etter. Her booster vi skikkelig til med noe som vil rense kroppen kraftig og gir masse god energi til kroppen.

Se hele oppskriften her


Gurkemeie - universalkrydderet

Gurkemeie blir også kalt kurkumin (det aktive virkestoffet i gurkemeie er fargestoffet curcumin). Som krydder i det daglige kosthold hevder forskere og naturleger at gurkemeie kan dempe betennelsestilstander i kroppen og brukes gjerne ved mage- og tarmproblemer. Blant de mange vitenskapelig dokumenterte virkeområdene for gurkemeie kan nevnes krefthemmende, leverbeskyttende, galledrivende og antivirale.

Se hele oppskriften her


En sunn frokost på 5 minutter - Musli og chiapudding

Chiafrøene inneholder en mengde essensielle fettsyrer, som betennelsesdempende Omega 3, i tillegg til antioksidanter, fiber, vitaminer og mineraler, som kalsium, magnesium og mangan. Dette bidrar til forbedret kognitiv ytelse og reduserer høyt kolesterol. Takket være deres høye protein- og fiberinnhold er disse gamle frøene også veldig mettende!

Se hele oppskriften her


Matcha, grønn og nydelig latte

Matcha er en te fra Japan med en intens grønnfarge som er blitt brukt av munker i over 800 år, men er også en supertrendy helsedrikk blant sunnhetsfanatikere. Dette grønne pulveret inneholder 137 ganger mer antioksidanter enn vanlig grønn te, har stressreduserende egenskaper og gir en lett energiboost.

Se hele oppskriften her


Sjokoladeoppskrifter - kos deg med god samvittighet

Det er ingen fasitsvar på hvordan sjokolade skal lages. Bruk fantasien og ha det morro med denne flytende herligheten. Under finner du noen oppskrifter og veiledninger som kan gi deg inspirasjon til å lage din egen sunne rå sjokolade.

Se hele oppskriften her


Oreo vanilje kremkake - Video - Raw food oppskrift

Denne kaken vil booste deg med energi og næring og kan nytes til frokost, lusj og eller som snack før og etter trening. Kaken er full av sunt fett og proteiner som holder deg mett lenge og gir en gjevn energi. Denne trenger du ikke spise mye av for å få fullt utbytte - det er kraft i hver bit med masse rå kakao, avokado, kokos og cashewnøtter. Frys den ned og spis litt hver dag, så får du fylt opp gjevnlig med vitaminer, mineraler og antioksidanter.

Se hele oppskriften her


Vegansk sjokoladekake

Hvordan lage sjokoladekake med Avocado stedet for egg og smør. Denne veganske kaken (ingen egg eller smør!) Er så deilig at barna garantert kommer til å mase om mer. Glasuren er silkemyk, og kaken er lys og spekket med sjokoladesmak og sunt fett.

Se hele oppskriften her


Enkelt lag nydelige proteinrike og veganske energikuler

Disse kulene inneholder IKKE e-stoffer, raffinert sukker, farge, kunstig søtning, melk, gluten eller konserveringsmidler. Oppskriften kan også brukes som kakebunn eller andre former enn kuler, så her kan du være ekstra kreativ med ingrediensene for å lage dine prefererte kuler eller kaker.

Se hele oppskriften her


Vaniljekrem med Raw Granola og friske bær - Video oppskrift

Denne frokosten er full av antioksidanter, proteiner og langvaring energi. Lages i en fei og kan nytes til frokost, lunsj, dessert eller som et mellommåltid. Her kan du også blande inn de favorittfrukter, bær, nøtter og frø. Vaniljekremen kan også nytes alene eller over en Raw Food kake.

Se hele oppskriften her


Acai smoothie bowl - video oppskrift

I sommer er denne som gjelder - Acai Smoothie Bowl - for fresh hud, sterkt immunforsvar og god mage! Denne sikrer deg en god start på dagen med sunne fettsyrer, proteiner, antioksidanter og ikke minst med en fantastisk smak. Lag gjerne en stor posjon og nyt gjennom hele dagen. Denne er også super for barn og de som er litt kresne i smaken - den passer de fleste. Nytes kjølig og gjerne med dine favorittbær og frukter!

Se hele oppskriften her


RAW Granola - Video oppskrift

Her har du et rått og rent alternativ til musliblandingen fra butikken som ofte inneholder mye sukker og kunstige tilsetningstoffer. Denne passer godt som frokostblanding med litt mandelmelk og frisk frukt, eller som topping på din favoritt smoothie og yoghurt. Den er proteinrik og fulle av sunne fettstoffer.

Se hele oppskriften her


Bounty crunch - Video - Raw food oppskrift

Nå kan du nyte Bounty uten dårlig samvittighet! Denne er full av sunt fett, antioksidanter og gir masse god energi. I denne baren får vi smakt på kokos fra alle sine beste sider. Vi bruker kokosnøttsmøret som gir en myk sødme og konsistens sammen med kokosblomstsukkeret som løfter det hele med masse vitaminer og mineraler, og gir baren en karamellaktig smak. Kokosoljen vi bruker her har bevart alle næringsstoffer og enzymer fra kokosnøtten og gir en boost til immunforsvaret og huden.

Se hele oppskriften her


Åtte grunner til at jeg bruker kokosolje hver dag og tre av dem er sjokkerende!

Nå kommer en fakta som sikkert ikke vil overraske deg: intet som er oppfunnet i et laboratorium kan erstatte verdien av det som finnes i naturen! Spesielt én frukt - kokos - er så rik på helbredende egenskaper at den er referert til som "livets tre". Kokos er betegnet som "funksjonell mat" rik på vitaminer, mineraler og fiber - de grunnleggende ernæringsmessige byggesteinene for en perfekt helse.

Se hele oppskriften her

Del på facebook Del på facebook
Tweet Tweet
Videresend e-post Videresend e-post

Økologiske matvarer

Alle skadelige kjemikalier som brukes for å produsere mat er skadelig for både oss og planeten, så det sier seg selv at økologisk ren og sunn mat er et viktig daglig valg.

Her finner du økologiske varer

Miljøvennlig hjem og renhold

Det er skremmende hvor mye skadelige kjemikalier vi finner i tradisjonelle rengjøringsmidler og tøyvask. Vi gjør det enkelt for deg å ta sunne valg.

Se utvalg til hjem og renhold

Naturlige kosttilskudd

Uønskede stoffer fra medisiner ender til slutt opp i havet og kredsløpet, så det er viktig at vi finner naturlige måter å tilføre næring og bli friske.

Se utvalg av naturlig kosttilskudd

Kjemikaliefri kroppspleie

Det er bare logisk at det vi smører på huden trekkes inn i kroppen, og skilles ut over tid i miljøet. Vi vil at alt vi smører på huden skal være rent og naturlig.

Se utvalg av naturlig kroppspleie

Vi setter stor pris på at du deler med dine venner og kjære

Del på facebook
Tweet
Videresend e-post

Se alle våre nyheter

Vi vil til enhver tid jobbe for å framskaffe de beste produktene og kunnskapen vi kan finne på markedet fra hele verden innen alle varekategorier vi tilbyr. Vår kunnskap sikrer deg trygge valg og de reneste og mest naturlige produktene. Vi brenner for å gi deg innsikt i det siste nye innen helhetlig livsstil, helse og velvære.

Se våre nyheter her

Altshop Partner - del og tjen 8%


Vi ønsker at kvalitetsproduktene på altshop.no skal komme til gode for mange og med partnerprogrammet gjør vi slik at DU har mulighet til å tjene ekstra ved å hjelpe andre med sin helse.Her kan du lese mer om dine partnerfordeler

Vip kunde

Her kan du lese om våre VIP kundefordeler og hvordan du kan få faste prosenter ved å ha en kundekonto på altshop.no

Les mer om VIP fordelene

Vil du lese kunnskapsrike blogginnlegg på Altshop,
klikk her for å se våre 150 blogginnlegg

Her finner du oppskrifter på Altshop

Del denne eposten med dine venner og kjære
Del på facebook
Tweet
Videresend e-post

Gå til altshop.no

Under ser du en oversikt over kategorier og viktige informasjonssider.


Gratis E-bok om Optimal helse


Last ned E-boken "Hvordan oppnå optimal helse" gratis. Dette er et dokument for å gi en generell oversikt over hva vi må tenke på når det kommer til vår helse og tiltak for bedre helhetlig helse.

Last ned eboken - "Optimal helse"

 

Copyright © 2019 Vitability AS, All rights reserved.

Legg oss til din adressebok

Meld deg av dette nyhetsbrevet    Oppdater preferanser for abonnementet