Copy
Altshop.no

 

Stort utvalg av supermat er på lager

Endelig har det ankommet et stort utvalg av supermat som var etterlengtet. Vi har et av Norges største sortiment av supermat. De er en overlegen kilde til essensiell næring - næring vi trenger som kroppen ikke produserer selv. Ren supermat kan være pakket med opp til 100 ganger mer vitaminer og mineraler enn vanlige grønnsaker og er dermed et utmerket naturlig supplement.

Se uvalget av supermat


Dessverre tok det lenger tid enn forventet å få inn produktene til Norge da Cats Claw, Catuaba Bark,og Aswhaganda står på legemiddellisten. Pakken ble dermed sendt tilbake for å ta ut disse før vi fikk den gjennom. Dette er produkter som vi mener burde være tilgjengelig for folket, men får nå ikke lov å selge lenger. Vi har heldigvis fått inn ny supermat som maca, baobab, soyaprotein, nutritional yeast og bipollen.

Under er noen få nevneverdige produkter i sortimentet. Les også artikkelen om vegetabilske proteinpulver med fullverdig aminosyreprofil.

Maca - Pulver - Rå - Økologisk - 250 g

Maca bidrar til mer overskrudd og utholdenhet, og virker styrkende på immunsystemet. Maca er en supermat, best kjent for å øke vitalitet. I Peru har Maca vært brukt i over 2000 år.

Kjøp Maca her

Kokosolje - Extra Virgin Coconut Oil - Økologisk - 500 ml

Vår kokosnøttolje (extra virgin) er rå og kaldpresset. Kokosnøttolje består av 90 prosent mettet fett. Dette er en høyere andel fett enn vi finner i f.eks smør (64 prosent) og fett fra storfe (40 prosent). Det som skiller kokosnøttolje fra andre typer mettet fett, er at det har en særlig positiv effekt på det gode HDL-kolesterolet.

Kjøp Kokosolje

Soya proteinpulver isolate - Økologisk - 500 g

Soyaprotein er et fullverdig vegetabilsk protein, dvs. du får i deg alle de nødvendige (essensielle) aminosyrene som du får i deg via animalske produkter som egg, kjøtt, fisk og melk.

Kjøp Soyaprotein

Chiafrø - Rå - Økologisk - 500 g - Fulle av Omega 3 fettsyrer

2 ss. chiafrø kan måle seg med kalkinnholdet i flere glass melk. Chia inneholder 583 mg kalsium pr 100 gram.( gjennomsnittsverdi). Dette er fint å ta som et direkte substitutt til melk og melkeprodukter og mineralene er mer biotilgjengelige i chia.

Kjøp Chiafrø

Bipollen granulat - Rå - Økologisk - 250g

Menneskekroppen inneholder flere grunnelementer (enzymer, hormoner, vitaminer, aminosyrer, mineraler, viktige fettstoffer, osv) som må fornyes ved hjelp av det vi spiser. Ettersom bipollen inneholder alle disse elementene, er det et unikt, fullverdig næringsmiddel.

Kjøp Bipollen

Solsikkekjerner - Økologisk - 250 g

Frøene er rike på olje med gunstig fettsammensetning og vitamin E. I tillegg har frøene et høyt innhold av proteiner, magnesium og folat. Siden innholdet av karbohydrater er lavt er kjernene en viktig del av en low-carb diett.

Kjøp Solsikkefrø

Baobab frukt - Pulver - Rå - Økologisk - 250 g

Baobabfrukten har høy konsentrasjon av vitamin C, og viktige mineraler som kalsium, kalium og magnesium. I tillegg inneholder den mye fiber, så inntak av baobab vil også være bra for fordøyelsen. Fruktpulveret er veldig rikt på antioksidanter som er nødvendige for beskyttelse av alle kroppens celler og organer.

Kjøp Baobab

Nutritional Yeast Flakes - Næringsrike soppflak - 500 g

En rik kilde til Protein, B-vitaminer og sporstoffer. Har en behagelig, nøtteaktig smak. Støtter nervesystemet. Virker regenererende ved fysisk eller psykisk utmattelse. Bidrar til at vi takler stress på en bedre måte.

Kjøp Nutritional Yeast

Hvetegresspulver - Wheatgrass Powder - Rå - Økologisk - 250 g

Hvetegress er en av naturens mest potente matvarer og kan brukes både som terapi og som forebyggende kosttilskudd. Hvetegress inneholder ca. 70% klorofyll. Klorofyll er grunnlaget for alt planteliv, og er trolig et av de mest helsefremmende næringsstoffene vi kan innta.

Kjøp Hvetegress

Cashewnøtter - Rå økologiske - 500 g

Cashewnøtter er rike på kalorier, og det meste kommer fra énumettet fett. De er også protein- og kostfiberrike, samt svært rike på B-vitaminet folat, jern, kalium og magnesium.

Kjøp Chashewnøtter

Kakaopulver, Peruviansk - Cacao Powder - Rå - Økologisk - 250 g

Kakao er veldig rik på antioksidanter og mineraler. Kakao inneholder en god del magnesium som er kjent for å ha en god effekt på kroppens muskler inkludert hjertemusklenes funksjon.

Kjøp Kakaopulver

Spirulina pulver - Rå - Økologisk - 250g

3 ganger mer protein enn fisk. 10 ganger mer kalsium enn melk. 50 ganger mer jern enn spinat. 100 ganger mer betakaroten enn gulrøtter. 5 ganger mer klorofyll enn grønne blader.

Kjøp Spirulinapulver

Tilbud: Spirulina pulver - 5kg

kr 2 699,05

kr 1 619,20
spar 41%
Best før dato: 15.08.2019

Kjøp 5 kg spirulina

Mye mer supermat er tilgjengelig

Supermat inneholder også mindre kjente næringsstoffer, enzymer, koenzymer og fytokjemikalier som er ekstremt viktige men ikke klassifisert som essensielle. Denne næringen hjelper å styrke cellene våre og gir kroppen ekstra vitalitet til å helbrede seg selv.

Se supermat utvalg

 

Vegetabilske proteiner med fullverdig aminosyre-profil

Vi kjenner alle til at proteinpulver og «shakes» er en av de mest effektive måtene (kalorimessig) å innta tilstrekkelig proteiner på etter en treningsøkt. Men for øvrig har dyre -og plantebaserte proteinpulver sine ulemper. For å belyse fordeler og ulemper tydeligere har vi i tatt for oss soya-, ris-, erte-, hemp-, og gresskarfrøprotein.

Les hele artikkelen her

 

Moringa, chiafrø, camu camu, gojibær og rosenrot hjelper å øke energien i kroppen!

Sammen men en rekke andre ingredienser som sibirsk ginseng, schizandra, tulsi (hellig basilikum), grønn te, yerba mate, mangostan, acai, alger og blåbær utgjør det en kraftig energiboost som kan vare utover dagen.

De fleste har ikke alle disse ingrediensene i sitt kjøkken, og får dessverre ikke oppleve denne effekten. Derfor gikk vi sammen med noen av bransjens fremste naturterapauter/urteeksperter og lagde en formel som inneholdt nemlig denne fantastiske blandingen. Resultatet ble produktet som heter Energy fra Functional Greens som er et pulvertilskudd med 14 kraftige ekstrakter av ingrediensene nevnt over.

Ekstrakter av hver ingrediens er enda kraftigere enn om du får det i sin normale form, og gjør dermed at plantens virkning blir drastisk forsterket. Vi har såklart kun inkludert naturlige ekstrakter i produktet slik at du kan være trygg.

Dette energiproduktet er ment for deg som ønsker en stabil energi hele dagen og som ønsker å beskytte deg mot dagliglivets stress og belastninger.

Adaptogener som russisk rot, schizandra, holy tulsi og rosenrot er kjent for sin beroligende og balanserende virkning på energinivået. Det betyr at stresshormonet kortisol reduseres drastisk og som er essensielt for ditt energinivå og din indre velvære.

Yerba mate og grønn te gir en rask økning av energinivået og gjør samtidig at det holder seg høyt uten å gå ned etter kort tid.

Mangosteen, Camu Camu, Blåbær, Goji og Moringa er i blandingen for å styrke energiflyten og gi næring til kroppens organer for optimal energi samtidig som de beskytter mot virkningene av harde belastninger på kroppen. Mens chia spesielt i dette produktet beskytter mot dehydrering så energien kan holde seg på et optimalt nivå.

Med en toppet teskje om dagen av dette tilskuddet i din foretrukket smoothie eller drikke vil du få i deg masse næringsstoffer som kroppen din trenger. Smaken er sterk men blandet med din favorittdrikk er det en glede å inkludere hver dag.

Functional Greens - Energy - 165 gram urteformel for økt og balansert energi

Moringa oleifera er ingrediensen vi har valgt mest av. Moringa bladene er rike på protein, vitamin A, vitamin B, vitamin C og mineraler. 100 gram Moringa blader inneholder dobbelt så mye protein som 100 g yoghurt, fire ganger så mye kalsium som i 100 g melk, samme kaliuminnhold som 100 g banan, samme vitamin A-innhold som 100 g gulrot, og tre ganger så mye vitamin C som i 100 g appelsin.

Kjøp Energy her

Functional Greens - Youth Fountain - 120 kapsler age reversal urteformel

Youth Fountain er en blanding av 22 unike nøye utvalgte ingredienser der det brukes mange eksklusive ekstrakter som forsterker virkningene av produktet. Når når det kommer til Anti- Aldring handler alt om kvalitet og mengde. Formelen bak dette produktet er den mest avanserte vi har sett på markedet til nå.

Les mer om Youth Fountain

Functional Greens - Weight balance - 120 gram urteformel for vektkontroll

Denne blandingen er for deg som ønsker å balansere vekten din uten å være tvunget til å benytte dietter eller trening for å få den vekten du ønsker deg. Balansering av blodsukkeret får du gjennom krom og Ceylon kanel, mens ingefær demper sultbehov mellom måltidene. For å få bedre effekt har vi lagt inn naturlig detox ved å benytte mariatistel, artisjokk og løvetann.

Les mer om Weight Balance

Vi setter stor pris på at du deler med dine venner og kjære

Del på facebook
Tweet
Videresend e-post

 

Whole Food kosttilskudd med optimalt opptak

Vi ønsker å gi deg muligheten til å prøve blant markedets råeste kosttilskudd med den absolutte beste biotilgjengelighet (opptaksgrad). Vi fortsetter å gi deg inntil 30% rabatt i en begrenset periode på Wild Nutrition.

FOOD-GROWN® næringsstoffer tilføres kroppen i form av mat. Forskning viser at denne intelligente processen sikrer at næringsstoffene opptas usedvanlig godt. Faktisk er det dokumentert i litteraturen at en sammenligning mellom FOODGROWN ® Zink og dets syntetiske motpart, har FOOD-GROWN®-versionen et 75 % større opptak over en lengre tidsperiode. Sikre deg dine produkter i dag!
 

Kosttilskudd på tilbud

Wild Nutrition - Food Grown


30% rabatt

Kroppen vokser og utvikles i hvert enkelt stadium av livet. Derfor har Wild Nutrition utviklet et sortiment av Food-Grown kosttilskudd som er spesialtilpasset for hvert enkelt familiemedlem.

Se alle 30 produktene her

NB: Kosttilskuddene har god holdbarhet

Propolis ultra - Naturlig vern mot infeksjoner - 80 kapsler


fra 22% rabatt

Propolis er et naturlig antibiotikum som fremstilles av bier for å holde bikuben steril og fri for bakterier. Det er en utbredt oppfatning at biene bruker propolis for å sikre sin egen helse.

Kjøp propolis

NB: Kosttilskuddet har god holdbarhet

Ren MSM pulver - 200g


fra 17% rabatt

MSM (Metylsulfonylmetan) tilfører kroppen organisk svovel, som blant annet benyttes til å produsere den viktigste antioksidanten glutation. Med økt tilgang på glutation, får vi økt antioksidantbeskyttelse og restitusjonsevne.

Kjøp ren MSM

NB: Kosttilskuddet har god holdbarhet

Cedar nut oil - Pinjekjerneolje - 250 ml

kr 998 kr 499 spar 50%
Kjøp 3 for kr 449 pr stk spar 55%
Kjøp 6 for kr 399 pr stk spar 60%

Kjøp oljen nå

Eksklusive og spesielle håndlagede sedertreskjeer

kr 298 kr 225 spar 25%
Kjøp 3 for kr 188 pr stk spar 37%

Kjøp ekslusive skjeer

Anastasia - Bok 1 - Ringing Cedars Serien - Norsk Bokmål

Anastasia, den første boken i Ringing Cedars serien forteller historien om entreprenøren Vladimir Megrè`s handelsreise til den Sibirske taiga i 1995 hvor han ble vitne til et enestående spirituelt fenomen knyttet til "ringing cedar" trærne.

Kjøp boken her

Del på facebook
Tweet
Videresend e-post

Ny produkter på altshop.no

25 nye kjøkkenmaskiner

Vi er henrykt over å kunne tilby et godt utvalg av blendere, juicere, dehydratorer, oljepresser og grønnsaks-spiralizers som stiller til høye krav og garantier. Blandt utvalget vårt finner du håndlagde blendere fra Vitamix, juicere fra Omega og Hurum, samt Green Star Elite og Angel juicere. For de som liker å juice med egen kraft har vi også en manuell juicer fra Tribest.

Se våre nyheter her

Nyhet: Full Spectrum Maca - gelatinisert pulver - 180 g

Økologisk gelatinisert svart, rød og gul Maca. Tradisjonelt sett har rød maca blitt mest brukt av kvinner, og svart maca mest brukt av menn. I nyere forskning har det blitt vist at både kvinner og menn har god nytte av begge variantene.

Kjøp gelatinisert maca

Nyhet: Vegansk D3 vitamin - Flytende - 30ml - 80ug

Vitamin D3 er et fettløselig vitamin, som er helt essensielt for god helse. Særlig for oss i norden som har lite sol. D-vitaminet bidrar til normal immunfunksjon, normal muskelfunksjon, normale tenner, normalt skjelett og normale kalsiumnivåer i blodet. Ingredienser: MCT kokosolje, Vitashine vegetabilsk D3 (kolekalsiferol fra lav).

Kjøp Vegansk D3

Nyhet: Flytende høydose B12 - med metylkobalamin - 30ml - 2000ug

Vitamin B12 er et vannløselig vitamin som er spesielt viktig for å skape energi i musklene, og for å danne røde blodlegemer. Bidrar til normal energiomsetning. Metylkobalamin blir naturlig fremstilt med fermentering, og er umiddelbart biotilgjengelig. Produktet er egnet for veganere.

Kjøp flytende B12

Nyhet: Flytende K2 med vitamin D3 - 30ml

K2 er et svært viktig vitamin og har fått mye oppmerksomhet verden over. Norge er helt i tet med forskning på K2. Produktet er egnet for vegetarianere. K2 er mest kjent for sin rolle i kroppens utnyttelse av kalsium, men har i tillegg mange andre viktige oppgaver som å bidra til normal blodkoagulasjon. Vitamin K2 og D3 bidrar til å opprettholde normal beinbygning.

Kjøp K2 med D3

Del på facebook
Tweet
Videresend e-post

Les våre siste blogginnlegg


GRANDER® vannbehandlingssystemer

Idag er det revitaliserte "GRANDER® vannet" brukt av hundretusenvis av mennesker over hele verden, og de vil ikke være foruten det. GRANDER® Vannrevitalisering er vellykket implementert på mange områder over hele verden - fra husholdninger til svømmebassenger, dammer, hoteller, velvære og landbruksbruk samt i industrianlegg.

Les artikkelen her


Dokumentar: Et innblikk i permakultur

Hva om vi kunne møte menneskelige behov samtidig som vi økte helse og velvære på planeten vår? Denne prisbelønte filmen utforsker de mange miljøspørsmålene vi står overfor i dag, og hvordan permakultur gir løsninger som kan forandre alt.

Se dokumentaren her


Dokumentar: Indre fred for verdensfred

Kan vi virkelig skape fred i verden? UPLIFT har laget en kort dokumentar hvor de intervjuer ledende eksperter og vitenskapelige forskere. Ved å se nærmere på deres visdom lærer vi hvordan vår indre fred er direkte knyttet til fred i den videre verden.

Se dokumentaren her


Hvordan leve mer miljøvennlig?

Vi kan ikke stikke under stol at vi har overforsøplet jordkloden vår såpass mye at hver enkelt av oss må ta et grep før vi rett og slett ”drukner” i all søppelet. Samtidig er sløseriet helt ute av kontroll. Mens mange desperat leter etter en dråpe rent drikkevann, lar vi andre vanne renne mens tannpussen foregår.

Les hele artikkelen


Oil pulling - Skrevet av Melissa Thelwall

Oil pulling, som betyr å skylle/rense munnen med olje, er en av de beste metodene for å fjerne bakterier i munnhulen på, og derav opprettholde sterke tenner og et sunt tannkjøtt.

Les artikkelen her


Lag egne sunne kaker, smoothier og snacks

Vi har en rekke oppskrifter som er fulle av sunne fettsyrer, proteiner, antioksidanter. Hvorfor ikke starte påsken med å styrke immunforsvar og fordøyelse samtidig som det smaker fantastisk.

Se våre oppskrifter her

Altshop Partner - del og tjen 7%


Vi ønsker at kvalitetsproduktene på altshop.no skal komme til gode for mange og med partnerprogrammet gjør vi slik at DU har mulighet til å tjene ekstra ved å hjelpe andre med sin helse.Her kan du lese mer om dine partnerfordeler

Vip kunde

Her kan du lese om våre VIP kundefordeler og hvordan du kan få faste prosenter ved å ha en kundekonto på altshop.no

Les mer om VIP fordelene

Vil du lese kunnskapsrike blogginnlegg på Altshop,
klikk her for å se våre 140 blogginnlegg

Her finner du oppskrifter på Altshop

Del denne eposten med dine venner og kjære
Del på facebook
Tweet
Videresend e-post

Gå til altshop.no

Under ser du en oversikt over kategorier og viktige informasjonssider.


Gratis E-bok om Optimal helse


Last ned E-boken "Hvordan oppnå optimal helse" gratis. Dette er et dokument for å gi en generell oversikt over hva vi må tenke på når det kommer til vår helse og tiltak for bedre helhetlig helse.

Last ned eboken - "Optimal helse"

 

Copyright © 2018 Grateful Nature AS, All rights reserved.

Legg oss til din adressebok

Meld deg av dette nyhetsbrevet    Oppdater preferanser for abonnementet