Copy
Altshop.no


Nye forbedrede jordingslaken - Grounding

Har du vært frakoblet jorden lenge?

Jording er en enkel og effektiv metode for å bedre sin helse. Forskning viser at det kan gi store helsegevinster å være i direkte kontakt med jord.

Plasserer du dine bare føtter eller ben, eller for den saks skyld en hvilken som helst  annen bar del av kroppen din på jordingslakenet, vil du automatisk ligge jordet mens du sover. Lakenet er laget i 100% bomull med innvevde sølvtråder for å lede jord til kroppen.

Studier av en gruppe personer som var jordet i 30 dager mens de sov, viste at:
85 % sovnet fortere
93 % sov bedre gjennom hele natten
82 % opplevde reduksjon i muskelstivhet
74 % opplevde reduksjon eller bortfall av smerter
78 % opplevde bedre helse generelt

Les mye mer om jording på knappen under. Se også tips om epsom salt(magnesium) og eteriske oljer som lavendel for å redusere stress og sove bedre, lenger ned i nyhetsbrevet.

Jordingslaken - Earthing half sheet


Jordingslakenet (Earthing sheet) har en størrelse på 305cm x 90cm. Kan brukes på langs eller på tvers av sengen. Uansett vil du automatisk ligge jordet mens du sover. En lang jorddingskabel med jordingskontakt, spesielt tilpasset norske og europeiske kontakter, medfølger i pakken.

Her finner du jordingslaken

Relatert: Flytende Melatonin

Flytende Melatonin bidrar til kortere innsovningstid og kan hjelpe mot jet lag.

Melatonin produseres naturlig i kroppen når solen går ned, som en forberedelse til søvn. Bruk Flytende Melatonin ved behov.

Kontakt lege ved langvarige søvnproblemer.

Her finner du melatonin

Relatert: Saltlamper og stemning


Skal du gjøre det ekstra koselig i hjemmet og på kontoret kan vi anbefale himalayasalt-lamper. De skaper en varm og god atmosfære. Det orange lyset er kjent for å gi ro og koselig stemning.

Her finner du saltlamper

Relatert: Epsom Salt og leire


Skal du ta et avslappende bad med Epsom Salt eller rense huden med leire, finner du det her. Visste du at epsom salt gir magnesium til kroppen som hjelper å roe ned stress?

Her finner du leire og scrub


Det nye året kan fylles med nydelig duft

Det trenger da ikke bare være vår egen ånde vi lukter dette året. Selv om den også kan lukte nydelig med litt Wild Mint. Med en rekke eteriske oljer kan du nyte både nydelig aroma og alle fordelene som kommer med rene planteessenser. Vi elsker kvalitet og ønsker å dele det med alle.

Ta av deg masken i tryggheten av ditt eget hjem og nyt noen dråper i diffuseren, eller et avslappende bad sammen med Epsom Salt. Er dette året for selvkjærlighet tro?

Økologiske Eteriske oljer


I utvalget finner du også favoritter som oregano, copaiba, frankinsense, lavendel, mandarin, citronella, sitrongress, wild mint og fler.

Her finner du eteriske oljer

Diffusere og annet utstyr


Mens de fleste mennesker liker å massere essensielle oljer inn i huden - og det er en utmerket måte å bruke visse varianter på, er den raskeste og mest effektive måten å få essensielle oljer i lungene og i hele kroppen din gjennom luktesansen eller ditt olfaktoriske system.

Her finner du diffusere og mer


Youth Fountain med 22 foryngende ingredienser

Når det kommer til Anti- Aldring handler alt om kvalitet og mengde. Youth Fountain er en blanding av 22 unike og nøye utvalgte ingredienser der det brukes de beste ingrediensene naturen har å by på. Mange av ingrediensene er kraftige ekstrakter som er mye sterkere enn tørket urt alene. Slikt forsterker vi virkningen og sammen med rett kombinasjon skapes verdens fremste produkt i sitt slag. Det finnes ikke noe produkt liknende Youth Fountain på markedet i dag, du får det ikke mer unikt og eksklusivt enn dette.

Youth Fountain - Functional Greens - 120 kapsler


I blandingen er det også meget sterke antioksidanter som beskytter kroppen mot nedbryting av indre organer. Vi benytter blandt annet astaxhantin som er 6.000 ganger sterkere enn vitamin C i tillegg til mange flere antioksidanter som f.eks bioflavonoider, matcha, resveratrol og selen.

Få fra 12% rabatt nå


Internettforedrag om hvordan optimalisere hjernen

Mental balanse og klar tankegang med riktig kost. Lær spennende fakta om hjernen og praktiske tips for å opprettholde balanse.

Lær om hvilke næringstoffer og planter du kan ta for å optimalisere funksjon.

Se webinaret nå


Supermat fra Grateful Nature

Vi vet at naturen har løsningene på våre ønsker og utfordringer, spesielt for vår fysiske helse og velvære men også mental balanse. Grateful Nature er et merke med hovedsakelig økologisk supermat. Supermat(superfoods) er en spesiell kategori mat rett fra naturen. Kjennetegnet er at de er en levende matkilde som inneholder svært mange næringstoffer, antioksidanter, vitaminer, mineraler og/eller fiber per gram. I utvalget finner du over 120 forskjellige kvalitetsingredienser til mange forskjellige formål. Alt fra Klorofyllrike grønne planter, alger, røtter, sopper, frukter, frø, nøtter, bær, kakao til fett og proteinrike planter.

Se supermat utvalget


Verden går gjennom et STORT skifte


Vi ser mange temaer som kommer til overflaten slik at vi kan endelig helbrede og frigjøre oss selv som mennesker. Det kan være litt kaotisk til tider og derfor enda viktigere for oss å finne balanse og ro i oss selv. Mye som ikke tjener oss lenger blir renset ut slik at vi kan bygge et mer kjærlig forhold med oss selv, hverandre og alt liv.

La oss gjøre så godt vi kan for å støtte hverandre og styrke hjertene våre. Aldri la frykt, hat eller forskjeller skille oss fra hverandre. Dette er en tid for enhet (Unity) og helbredelse. Helbredelse skjer på mange nivåer, og vår helhetlig helse er fundamentalt for at vi går i en positiv retning. Ta vare på deg selv og ha tro på at vi sammen vil skape en bedre verden ut av disse utfordringene vi står ovenfor. Vi skal gjøre vårt beste i å bistå enhver person å få bedre helse og balanse.
 


Hvordan kan jeg helbrede meg selv og gjøre verden til et bedre sted?

Noen ganger kan det være litt overveldende med alt som skjer i verden, og vi trenger tid til å finne balanse. Med litt kaldere vind kan vi gå inn og kjenne på varmen. Skru gjerne av TV/Medier og lytt dypere til hva kroppen og hjerte har å si.

En av de viktigste tingene vi kan gjøre for at verden blir et bedre sted er å helbrede oss selv slik at vi får frisk kropp, sinn og sjel. Når vi er i balanse med oss selv får vi energi, klar tankegang og kan bidra mer til verden.

 • Lenger ned i denne eposten ser du kroppens 7 viktigste behov.
 • Ved å velge økologiske og rene råvarer, helst lokalt hjelper du støtte både din egen helse og miljøet. Spis så nærme naturen som mulig, med takknemlighet.
 • Si positive ord til deg selv, til vannet, maten du skal spise og alt liv.
 • Ha tro på ditt eget immunforsvar og gi kroppen nok naturlig næring.
 • Tilbring tid i naturen i stillet og gi slipp på kroppens spenninger.
 • Meditasjon hjelper oss å roe sinnet slik at vi får kontakt med intuisjonen.
 • Bevegelse som gjør deg glad er en god måte å avstresse kroppen.
 • Pust helt ned i magen og ta deg tid til hva enn du skal gjøre.
Her er noen ekstra tips for hvordan vi sammen bidrar til en bedre verden:
 • Dyrk egen økologisk mat og/eller støtt lokal permakultur.
 • Behandle naturlig kompost og til tilbake til jorden.
 • Stem på innføringen av et direkte demokrati - der folket bestemmer.
 • Kom sammen med andre mennesker som beskytter fritt helsevalg.
 • Bytt til fornybare energikilder og bli uavhengig om du kan.
 • Rydd opp etter deg selv, og inspirer andre til å plukke opp sin søppel.
 • Bli med i positive bevegelser som inspirerer til positive endringer.
 • Følg dine hjertedrømmer og del kjærlighet og glede med andre.
Del på facebook Del på facebook
Tweet Tweet
Videresend e-post Videresend e-post

 

Ekte balanse - For kropp, sinn og sjel


De fundamentale naturlige byggeklossene for alt liv blir igjen belyst, og vi finner veien tilbake til et liv med balanse, velvære, klarhet, kontakt, energi og intuisjon.

Balanse og renhet i alle ting er en viktig nøkkel som vi må huske, og at det er opp til hver av oss å velge hva vi gjør for vår egen helse.

Kroppen vår har 7 fysiske behov;
Næringsstoffer er en av de mest utfordrende men om vi ikke får balansert alle disse områdene vil kroppen si ifra at noe er galt. I tillegg til dette får vi ofte også i oss for mye giftstoffer som blokkerer en sunn aktivitet i kroppen. Alle de fundamentale byggeklossene i ren og balansert form samarbeider for å holde oss friske, energifulle og lykkelige. Her kommer økologiske næringsrike råvarer og mat inn i bildet.

Men hvis det er for mye giftstoffer/miljøgifter i kroppen inkludert sprøytemidler, bearbeidet mat, raffinert sukker, alkohol, e-stoffer, tungmetaller, klor, fluor, etc. (listen er lang); så blokkeres funksjoner i kroppen fra å fungere optimalt. Når vi har en ren og balansert kropp får vi en ro i kroppen som er fantastisk samtidig som vi får bedre intuisjon og tilgang til energi. Se rensende planter og oppskrifter lenger ned.

Det handler til sist om selvkjærlighet og komme tilbake til naturen. Hvis vi virkelig elsker oss selv tar vi tiltakene som gir oss god helse. Hvis det er vanskelig så start med enkle små grep og fortsett derfra. Daglige valg med en langsiktig tankegang.

Bonus: Når vi velger økologiske rene råvarer hjelper vi også jorden og havet bli rent.
 


Godt fett i vintertiden - nøtter og oljer

Når vinteren stivner til er det smart med ekstra fettkilder som gir smøring og energi til kroppen. Da er det vanlig å spise mer nøtter og frø for å bygge et sunt fettlager. Sesongen endrer seg, og så gjør våre kostholdsbehov.

Nøtter er sunn og god snacks


Blandt favorittene finner du cashew, macadamia, valnøtter, mandler, pecan, paranøtter og mer. Gode til snack og til diverse bakeverk. Rå, usaltet og øko.

Her finner du nøtter

Kakao, sjokolade og snacks


Vil du ha riktig type snacks til Jul finner du mye godsaker blandt kakao, tørket frukt og trøfler. Nå har vi også en vegansk og glutenfri konfekteske.

Her finner du snacks

Oil of life - Premium - 500ml


Erstatt fiskeoljene med vegansk olje

Premium Olje med tilsatt Life’s DHA fra alger er en rik vegetabilsk kilde til omega 3 (DHA/EPA). Life’s DHA er produsert, fra start til slutt, i et FDA- kontrollert anlegg for å sikre den høyeste kvalitet. Life’s DHA kommer fra ikke genmodifiserte kilder, og er den eneste DHA i øyeblikket, som brukes i amerikanske morsmelkerstatninger. Premium Olje inneholder en høy konsentrasjon av omega 3 i et vegetar produkt, som gir de samme store fordeler som krill og fiskeolje, men fra en enestående pålitelig vegetabilsk kilde.

Her finner du Premium oljen

Flytende algeolje - omega 3 - 75 ml


Naturlig rik på Omega-3 fettsyrene EPA og DHA, 1 000 mg per dagsdose. Nàdarra algeolje har en unik blanding som er naturlig rik på Omega-3 fettsyrene EPA og DHA. For første gang i Norge selges flytende algeolje*. Flasken inneholder 78% algeolje og 19% olivenolje for enklere dosering. Oljen er smakssatt med sitron, samt et hint av rosmarin med et høyt innhold av antioksidanter. Drøy i bruk; en flaske rekker til mer enn 30 dagers bruk.

Her finner du algeoljen


Innekos er tingen - lag kakao og god duft hjemme

Tiden for indre kos er her og kan nytes på kalde kvelder i hjemmet. Ta gjerne et bad/fotbad med Epsom Salt som roer nervene.

Tilsett litt Brahmi, Tulsi og Mucuna Pruriens i kakaoen for ekstra feel good og ro. Rosenrot og Chaga er også nydelige for indre balanse.

Smør på noen gode eteriske oljer og noen edle dråper i diffuseren som gir en nydelig aroma i hjemmet. Da blir det kos og stemning. Om du skal ha litt ekstra romanse kan vi røpe noen hemmeligheter for deg; ylang ylang for massage, Maca for lyst og libido, shatavari for kvinnelig fruktbarhet og Muira Puama for potens; (i kakao).

Ekte kakao gir ekstra glede


Ser man nærmere på hva kakao inneholder, vil man se at det muligens er en av de mest komplekse matvare på jorden: Foruten å inneholde vann, protein, fett, karbohydrater, fiber, jern, kalsium, magnesium, B-vitaminer, vitamin C og E og ihvertfall 300 andre identifiserbare kjemiske komponenter, inneholder det også opp til 1200 kjemiske kombinasjoner som ikke finnes i vårt daglige vokabular.

Se oppskrift for vegansk kakao

oppskrift for vegansk sjokoladekake


Stresslindring med Rosenrot

Brukes mot stress, depresjon, energibalanse/økning, av atletikere (utholdenhet) og mange flere formål.

Én stresslindrende naturmiddel du sannsynligvis vil høre mer om i tiden som kommer, er Rhodiola rosea eller rosenrot. Dette fordi roten til denne blomstrende planten kan brukes til å bekjempe stress, forbedre din atletiske ytelse og øke energinivået, med mer. Rosenrot har allerede blitt brukt i århundrer i tradisjonell kinesisk og gresk medisin, faktisk kan dens bruk spores tilbake til så tidlig som det første århundre e.Kr.

La oss nå se på fordelene (og de mulige bivirkningene) dette stresslindrende naturmiddelet gir, for å hjelpe deg med å se om rosenrot er noe du kunne tenke deg å innlemme i rutinen din. For mens stresslindrende naturmiddler øker i popularitet, er det viktig å ta utdannede og informerte beslutninger om de du faktisk burde ta.

Les artikkelen her

Rhodiola Rosea - Rosenrot pulver - Økologisk - 250 g

Rhodiola rosea er kjent for å forbedre våre stemninger og lindre depresjoner, trolig ved å optimalisere serotonin og dopaminnivåer. Rhodiola rosea inneholder en rekke forbindelser inkludert rosavin, rosarin, og harpiks, noe som kan forklare hvorfor Rhodiola rosea er kjent for å være effektivt mot stress. Vitenskapelige studier tilsier at det kan hindre stressrelaterte endringer når det kommer til vektøkning og appetitt osv.

Her finner du Rosenrot pulver


Erstatt kaffen med Matcha og Sopp

Vil du ha en sunn og sterk start på dagen kan det anbefales å blande Matcha og Lion's Mane sopp. Dette gir både energi som er langvarig og gir hjernen verktøy for å fungere mer optimalt. Kaffe er utdatert og trenger en naturlig erstating.

Hvis du vil gi en ekstra boost til immunforsvaret kan vi også anbefale Chaga og Turkey Tail soppene. Dette er kraftige styrkende midler for god helse.

Matchapulver - Matcha powder - Økologisk - 250 g

Ultrafint kvernet grønn te, blir som fløyel med en lysende smaragdgrønn farge. Fyldig umami, stappet med aminisyren L-theanin, antioksidanter (katekiner) og høyt koffeininnhold.

Her finner du Matcha

Lion's Mane (piggsvinsopp) - Pulver - Økologisk - 250 g

Lion's Mane (Hericium erinaceus) er kjent for å styrke immunforsvaret. Denne unike soppen inneholder et godt utvalg av bredspektrede næringsstoffer som er kjent for å bidra til å holde oss sunne og sterke. Lion’s Mane (Hericium erinaceus) er kjent for å kunne gi støtte til hjernen, hukommelsen og nervesystemet. Denne vakre arten, som ser ut som en kaskade av istapper i en hvit foss, finnes på brede bladtrær og stammer.

Her finner du Lion's Mane

Turkey tail sopp (Coriolus Versicolor) - Pulver - 250g

Turkey tail (Trametes versicolor) inneholder et bredt utvalg av fenol- og flavonoid-antioksidanter samt kraftige polysakkaropeptider (CVG, PSK & PSP) som er kjent for å fremme immunforsvaret ved å redusere betennelse og stimulere frigjøring av beskyttende forbindelser.

Soppen som har mest forskning i ryggen som hjelpemiddel sammen med tradisjonell kreftbehandling.

Her finner du Turkey Tail

Chaga Pulver - Chaga Mushroom

Chaga Mushroom (Inonotus obliquus) blir hyllet som "Kongen av sopp", og "Skogens Diamant". Den har en lang historie av bruk i Øst-Europa for å fremme et langt liv og velvære. Den er et adaptogen og kjent for å være spesielt nyttig for å fremme sterkt immunforsvar, bekjempelse av virus og forkjølelse, og opprettholde sunn hud og sunt hår. Soppen er også kjent som en av de kraftigste naturlige antioksidantkildene.

Her finner du Chaga

Del på facebook Del på facebook
Tweet Tweet
Videresend e-post Videresend e-post

Les våre siste blogginnlegg


Kiss the Ground - Anbefalt Dokumentar

“Kiss the Ground” er en ny film om hvordan fornyelse av jordens jord har potensial til å raskt stabilisere jordens klima, gjenopprette tapte økosystemer og skape rikelig matforsyning.

Les hele artikkelen her


Dokumentar: Building Compassion

Peace and Compassion are intertwined and inseparable. Yet, it can be difficult to open our hearts to others.

Les hele artikkelen her


Dokumentar: Living the Change: Inspiring Stories for a Sustainable Future

Living the Change utforsker løsninger på de globale krisene vi står overfor i dag - løsninger noen av oss kan være en del av - gjennom de inspirerende historiene om mennesker som er banebrytende forandringer i sitt eget liv og i sine samfunn for å leve på en bærekraftig og regenererende måte.

Les hele artikkelen her


Optimaliser din helse med hvetegress

Hvordan hvetegress kan optimalisere helse og vitalitet. Oversatt fra boken "the wheatgrass book" skrevet av Ann Wigmore som var en av de første til å gjøre hvetegress kjent og populært i den vestlige moderne verden.

Les hele artikkelen her

Del på facebook Del på facebook
Tweet Tweet
Videresend e-post Videresend e-post

Økologiske matvarer

Alle skadelige kjemikalier som brukes for å produsere mat er skadelig for både oss og planeten, så det sier seg selv at økologisk ren og sunn mat er et viktig daglig valg.

Her finner du økologiske varer

Miljøvennlig hjem og renhold

Det er skremmende hvor mye skadelige kjemikalier vi finner i tradisjonelle rengjøringsmidler og tøyvask. Vi gjør det enkelt for deg å ta sunne valg.

Se utvalg til hjem og renhold

Naturlige kosttilskudd

Uønskede stoffer fra medisiner ender til slutt opp i havet og kredsløpet, så det er viktig at vi finner naturlige måter å tilføre næring og bli friske.

Se utvalg av naturlig kosttilskudd

Kjemikaliefri kroppspleie

Det er bare logisk at det vi smører på huden trekkes inn i kroppen, og skilles ut over tid i miljøet. Vi vil at alt vi smører på huden skal være rent og naturlig.

Se utvalg av naturlig kroppspleie

Vi setter stor pris på at du deler med dine venner og kjære

Del på facebook
Tweet
Videresend e-post

Se alle våre nyheter

Vi vil til enhver tid jobbe for å framskaffe de beste produktene og kunnskapen vi kan finne på markedet fra hele verden innen alle varekategorier vi tilbyr. Vår kunnskap sikrer deg trygge valg og de reneste og mest naturlige produktene. Vi brenner for å gi deg innsikt i det siste nye innen helhetlig livsstil, helse og velvære.

Se våre nyheter her

Altshop Partner - del og tjen 8%


Vi ønsker at kvalitetsproduktene på altshop.no skal komme til gode for mange og med partnerprogrammet gjør vi slik at DU har mulighet til å tjene ekstra ved å hjelpe andre med sin helse.Her kan du lese mer om dine partnerfordeler

Vip kunde

Her kan du lese om våre VIP kundefordeler og hvordan du kan få faste prosenter ved å ha en kundekonto på altshop.no

Les mer om VIP fordelene

Vil du lese kunnskapsrike blogginnlegg på Altshop,
klikk her for å se våre 150 blogginnlegg

Her finner du oppskrifter på Altshop

Del denne eposten med dine venner og kjære
Del på facebook
Tweet
Videresend e-post

Gå til altshop.no

Under ser du en oversikt over kategorier og viktige informasjonssider.


Gratis E-bok om Optimal helse


Last ned E-boken "Hvordan oppnå optimal helse" gratis. Dette er et dokument for å gi en generell oversikt over hva vi må tenke på når det kommer til vår helse og tiltak for bedre helhetlig helse.

Last ned eboken - "Optimal helse"

 

Copyright © 2021 Vitability AS, All rights reserved.

Legg oss til din adressebok

Meld deg av dette nyhetsbrevet    Oppdater preferanser for abonnementet