Copy
Fikk du ikke logget inn på Altshop? Les her for enkel tilgang til din konto Se nyhetsbrevet i nettleser

 

Dette er hvordan du kan logge inn på altshop.no

Som du kanskje har forstått har det blitt litt endringer etter at vi byttet til nytt system. En av disse endringene er sikkerhet som også inkluderer din personlige historikk og kundedata. Dermed er det nødvendig at du lager et NYTT PASSORD for å logge inn på din eksisterende konto hos altshop.no. Det gjøres på følgende måte:

 

Klikk her for å lage nytt passord (konto)Du vil deretter få en epost med en klikkbar lenke, denne lenken vil sende deg inn på en sikker side hvor du kan lage et nytt passord. Vi anbefaler å lage et passord som er sikkert.

JEG HAR IKKE KONTO. Da kan du lage en ved å klikke her eller lage konto i kassen. Det er også mulig å kjøpe varer uten konto.
 

Har du samme epost på facebook kontoen din som på Altshop?

Da kan du gjøre det på den enkle måten. klikk på logg inn som du finner i toppen.

 

Så klikker du på logg inn med facebook knappen. Godkjenning av tilgang trenger du kun gjøre en gang, senere vil det logge seg inn på 1 klikk(hvis du er logget inn på facebook).

Vi håper dette gjør det enklere og raskere for deg å handle på Altshop. Vi kommer med nyttige tips fremmover slik at du skal kunne hente ut det fulle potensialet på nettbutikken. Og hvis du opplever feil, mangler eller begrensninger på vår nye nettbutikk setter vi stor pris på om du forteller oss om det slik at vi kan bli bedre. Send oss gjerne tilbakemelding på kundeservice@altshop.no


Med Vennlig Hilsen

Kjetil Dreyer, Daglig Leder - Altshop.no

Gå til Altshop.no
Share
Tweet
Forward
Share
Tweet
Forward
Share
+1

Copyright © 2015 Grateful Nature AS, All rights reserved.


Meld meg av denne listen   Oppdater mine detaljer