Copy
Altshop.no


Lion's Mane sopp for hjernen + andre nyheter

Styrk immunforsvaret ditt med Lion's Mane (Hericium erinaceus). Disse kapslene med denne unike sopp ekstrakten inneholder et unikt utvalg av bredspektrede næringsstoffer som hjelper oss med å holde oss sunne og sterke.

Nyere studier, bekrefter at Lion’s Mane (Hericium erinaceus) er kjent for å kunne gi støtte til hjernen, hukommelsen og nervesystemet. Denne vakre arten, som ser ut som en kaskade av istapper i en hvit foss, finnes på brede bladtrær og stammer.
 

Fordeler

 • Fremmer og bidrar til mental klarhet, fokus og bedre minne
 • Kan bidra med støtte til hjernen og nervesystemet
 • Mange studier har identifisert en NGF (Nerve Growth Factor) i Lion’s Mane
 • Kan bidra til å optimalisere nervesystemet og immunsystemets helse
 • Kan bidra til økt kognitiv funksjon


Les mer om denne fantastiske soppen og andre produkter som cordyceps, lakrispulver, jordbærpulver, ingefær, gurkemeie, furupollen og flere nyheter.
 

Se alle våre nyheter her


Dette er noen av de nyeste produktene i Grateful Nature utvalget av næringstette ingredienser, men vi har over 120 andre sorter som du vil like i kategorien supermat.
 

Lion's Mane (piggsvinsopp) - Pulver - Økologisk - 250 g

100% Økologisk lion's mane (Hericium erinaceus)

Inneholder polysakkarider (beta glukaner, arabinoxylan, glukose, xylose, galaktose og mannose), glykoproteiner, ergosteroler, triterpenoider og andre myco-næringsstoffer, som er avgjørende for å støtte immunsystemet.

Se utvalg av sopp

Cordyceps sopp - Pulver - Økologisk - 250 g

Entusiasitiske fysiske treningsutøvere og profesjonelle idrettsutøvere har oppdaget at Cordyceps kan bidra til økt oksygenopptak, noe som gir høyere utholdenhet. Brukere har også funnet ut at Cordyceps støtter en sunn seksuell funksjon.

Se utvalg av sopp

Lakrispulver - Økologisk lakrisrot - 250g

Det viktigste virkestoffet i lakrisrot er triterpensaponinet glycyrrhizin, som normalt finnes i konsentrasjoner fra 6 % til 10 %. Betennelseshemmende (kortikosteroid-lignende virkning), krampeløsende, febersenkende, slimløsende, hostedempende og regulerer magefunksjonen, styrker vitalenergien.

Se utvalg av røtter og bark

Jordbærpulver - Frysetørket - Økologisk - 250g

Jordbærpulver har mange bruksområder og kan brukes som kakepynt, kakefyll, i fruktsalat, milkshake, smoothie, juice, til iskrem eller til sylting.

Jordbær har et høyt innhold av vitamin C som styrker immunsystemet og øker opptaket av jern fra andre matvarer. Jordbær er også en kilde til folat som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt kostfiber som er gunstig for fordøyelsen. Mange gode enzymer og antioksidanter hjelper kroppen å få energi og bygge godt immunforsvar.

Se utvalg av bær og tørket frukt

Ingefærpulver (ginger) - Rå - Økologisk - 250 g

Ingefær inneholder både kalium og kostfiber, men som regel spiser man ikke så mye av ingefær at dette har noen ernæringsmessig betydning. Planten har imidlertid lang historie innen urtemedisin og skal blant annet ha blitt brukt mot forkjølelse, fordøyelsesproblemer, feber og som appetittstimulerende midler.

Se utvalg av ayurvediske urter

Gurkemeie - Pulver - Rå - Økologisk - 250 g

TIPS: å blande ingefær og gurkemeie + sort pepper gjør virkningen på begge mye sterkere.

Curcumin er et aktivt galledrivende stoff som øker utskillelsen av gallesyre med omkring 100%. I tillegg til å øke gallens sekresjon av gallesalter, kolesterol og bilirubin, øker curcumin også oppløseligheten til gallen. Dette kan ha betydning som beskyttelse mot dannelse av gallestein.

Se utvalg av ayurvediske urter

Mucuna Pruriens pulver - Rå - Økologisk - 250g

Mucuna pruriens inneholder levodopa som er en naturlig kilde til L-dopa, i høye konsentrasjoner, på opp til fire til syv prosent. L-dopa kan stimulere hjernens produksjonen av dopamin som forbedrer humøret og koordinering. Dopamin stimulerer hypofysen til å frigjøre menneskelig veksthormon, som hjelper kroppen til å bygge muskler og bryte ned fett.

Se utvalg av ayurvediske urter

Se alle supermatvarer

Det finnes uttallige planter som hjelper oss føle oss bra. Når vi stopper opp og kan nyte disse gavene blir livene våre fylt med magi og takknemlighet.

Se alle våre supermatvarer

Lavendel og andre eteriske oljer

Økologsik lavendel er godt for å roe kroppen og sinnet, spesielt før vi skal legge oss til å sove.

I utvalget av eteriske oljer finner du flere gode produkter, men ikke bruk noen sitrusoljer på huden når du skal være i solen.

Se våre eteriske oljer


Innerlight og serien til Dr. Robert O. Young

Produktene som tidligere kom fra Innerlight og Dr. Robert O. Young sin serie har vi nå gjenskapt med enda bedre formler. Disse populære produktene har nå endelig kommet på lager, som mange kunder har spurt om lenge.

Viktigheten av å balansere pH-balansen i kroppen og blodet er like gyldig idag, og verktøyene har blitt bedre. Selv om noen gamle merker på markedet forsvinner er vi glad for å kunne beholde essensen av hva som er viktig og tilby kvalitet.

Vi har også forbedret prisene og designet, og valgt glassbeholdere der det er mulig. Produktene har blitt del av vår serie som heter Functional Greens, som vi er veldig stolte av å kunne presentere. Dette er blandinger av rene plante-ekstrakter og urter med sterk virkning på kroppen. Vi ønsker at våre produkter skal gi resultater for våre kunder og jobber iherdig med å lage de beste produktene.

Les mer om hvert av produktene under

Se alle produktene i serien

Miracle pH Greens - 200 g

Unik blandning av 30 grønne grønnsaker, organisk dyrkede gressarter, kornspirer og blader. Disse ingrediensene innholder mer enn 100 organisk dyrkede og naturlige vitaminer, mineraler, aminosyrer og flavonoider.

Hvis du trenger mer energi eller ønsker å legge om din livsstil, da er Miracle pH Greens et meget potent virkemiddel til å hjelpe kroppen din på rett vei.

Les mer om Miracle Greens

Flytende klorofyll - 250 ml

Konsenstrert klorofyll fra alfalfa. Klorofyll er kjent for å være en blodbygger og blod/lever-renser. Hjelper kroppen vår avgifte, gir energi, eliminerer sopp (candida), styrker immunforsvaret og vektbalanse. Klorofyll er også godt mot allergier.

Dosering: 5-10 ml om dagen er anbefalt (varer ca 30 dager), bland i vann, smoothie, greens eller juice.

Les mer om Klorofyll

4 mineral salts - pHour salts - 440 g

Den rette balansen av natrium, kalium, kalsium og magnesium. Doseringen er nøye utformet basert på det daglige behovet av hvert mineral, hvor vi har tatt i betrakning at vi får i oss noe fra normalt kosthold. Med normal dosering varer produktet litt over 50 dager for en person.

Anbefalt daglig dose: 1.7 ts (8.4g) pulver, blandet med vann, smoothie eller juice før/etter måltid.

Les mer om 4 mineral salts

AlkaLife - pH dråper for basisk vann

Dette er de kraftigste pH-dråpene på markedet og gir vann med pH fra 8 -10 avhengig av vannets kvalitet. Ta den med deg overalt, i lomma eller i vesken. Alkalife er en unik kombinasjon av flytende kaliumhydroksid, natriumhydroksid og destillert vann. Produktet brukes for å alkalisere(basisk) vann og andre drikker. Det er nok med et par dråper! Alkalife nøytraliserer alger, bakterier, gjær, sopp, parasitter og andre giftige stoffer. Alkalife hjelper blodet med å absorbere mer oksygen fra vannet du drikker. Alkalife forbedrer vannkvaliteten ved å redusere mengden hydrogenioner og øke mengden med hydroksylioner.

Her får du ph-dråper

Weight balance - Functional Greens

Urteformel for vektkontroll og blodsukkerbalanse - 240 kapsler


kjøp 3 og få 26% rabatt

Denne blandingen er for deg som ønsker å balansere vekten din uten å være tvunget til å benytte dietter eller trening for å få den vekten du ønsker deg (trening og kostholdsendring vil øke effekten og er sterkt anbefalt). Balansering av blodsukkeret får du gjennom krom og Ceylon kanel, mens ingefær demper sultbehov mellom måltidene. For å få bedre effekt har vi lagt inn naturlig detox ved å benytte mariatistel, artisjokk og løvetann. Les mer om de fantastiske ingrediensene ved å klikke under.

Kjøp Weight Balance

Youth Fountain - Functional Greens - 120 kapsler varer i 30 dager


kjøp 3 og få 24% rabatt

Ingredienser: moringa ekstrakt, bacopa monnieri ekstrakt, magnesium sitrat, mucuna pruriens ekstrakt, bioflavonoider, resveratrol, matcha te ekstrakt, mariatistel ekstrakt, kaliumaskorbat, amla ekstrakt, muira puama ekstrakt, lutein, lycopene, sinksitrat, astaxhantin, tokoferolblanding, granateple ekstrakt, pyridoksin, gjærbasert selen, folat, ubiquinol, kolikalseferol.

Les mer om Youth Fountain

Del på facebook
Tweet
Videresend e-post


De beste verktøyene for detox / avgiftning

Over tid kan kroppen fylle seg med sprøytemidler, tungmetaller, e-stoffer, miljøgifter, og andre uønskede stoffer som kan forårsake helseutfordringer.

Vanlige tegn på for mye giftstoffer i kroppen er konstant slapphet, gjentagende utslett, akkutte autoimmune lidelser, seriøse hudproblemer, tåkete tanker, vanskelig å konsentrere seg, migrene og konstant hodepine, problemer med vekten og problemer med å sove.

På webinaret om Greens og pH-balanse har vi snakket om flere områder som påvirker vår balanse i kroppen, og en av de beste verktøyene for å rense kroppen, balansere pH og tilføre næring er tilgjengelig for deg med tilbud på knappen under.

Det er med STOR glede at vi endelig lanserer nyhetene Miracle pH GREENS og Flytense Klorofyll fra Functional Greens. Vi har brukt lang tid på å sikre kvalitet på noen av de mest etterspurte varene, og har nå klart det!

Disse produktene sammen med noen andre supre urter hjelper kroppen effektivt avgifte samtidig som de tilfører mye næringsstoffer som bygger immunforsvaret. For en skikkelig kur kan vi anbefale å bruke de 4 produktene listet her i noen måneder.

Sammen med endringer i kostholdet hvor vi velger økologiske grønnsaker, frø, nøtter, belgvekster og frukt vil kroppen din oppleve en skikkelig transformasjon!


Se opptak av pH-balanse webinaret og lanseringen av Greens

 

Noe av hva du vil lære:

 • Praktiske løsninger for å rense kroppen og se 10 år yngre ut.
 • Forståelse av cellenes helse og balanse.
 • Hvorfor ph-balanse i kroppen er så viktig.
 • Hvordan miljøet i kroppen balanserer seg selv.
 • Livsstilsendringer for å beholde en sunn balanse.
 • Hvordan rense vannet på en enkel måte.
 • Hvordan sørge for å få i oss nok næring når kroppen gjør en avgiftning.
 • Hvordan gode grønnsaksblandinger kommer til gode for kroppen.
 • Hvorfor klorofyll er så viktig for kroppen vår.
 • Hvorfor salt-mineraler er så viktig for oss.
 • Hvorfor tankegangen er så viktig for helsen.
 • Hvorfor trening og bevegelse er så viktig.
 • Hvorfor oljer er så viktig for kroppen.
 • STOR LANSERING av et NYTT merke GREENS.

Se opptak av webinaret her

Les våre siste blogginnlegg


En supergrønn og rensende smoothie

Våren er en fantastisk tid for å rense kroppen slik at vi er klar for sommeren. Vi sier ofte; springtime is detox time. Og da føler vi det skal gjøres med stil! En grønnere smoothie enn denne skal du lete lenge etter. Her booster vi skikkelig til med noe som vil rense kroppen kraftig og gir masse god energi til kroppen.

Se hele oppskriften her


En energifull start på dagen med supersmoothie

Jeg starter dagen med denne smoothien som gir et godt fundament med næringsstoffer som varer langt utover dagen. En fullverdig proteinsmoothie som dekker et bredt spekter. Avokado og chiafrø vil gi bredt nok spekter av fettsyrer som gir langvarig energi, sammen med en rekke andre potente ingredienser.

Se hele oppskriften her


Matcha, grønn og nydelig latte

Matcha er en te fra Japan med en intens grønnfarge som er blitt brukt av munker i over 800 år, men er også en supertrendy helsedrikk blant sunnhetsfanatikere. Dette grønne pulveret inneholder 137 ganger mer antioksidanter enn vanlig grønn te, har stressreduserende egenskaper og gir en lett energiboost.

Se hele oppskriften her


Acai smoothie bowl - video oppskrift

I sommer er denne som gjelder - Acai Smoothie Bowl - for fresh hud, sterkt immunforsvar og god mage! Denne sikrer deg en god start på dagen med sunne fettsyrer, proteiner, antioksidanter og ikke minst med en fantastisk smak. Lag gjerne en stor posjon og nyt gjennom hele dagen. Denne er også super for barn og de som er litt kresne i smaken - den passer de fleste. Nytes kjølig og gjerne med dine favorittbær og frukter!

Se hele oppskriften her


Fem rensende smoothier for å få en lett, rett, ren og sunn frokost

I stedet for å lage det ”samme gamle”; egg, müsli, havregrøt, brødskive eller gresk yoghurt, prøv en av disse fem smoothiene. Alle er fullpakket med næringsstoffer, vitaminer og mineraler, i tillegg til at de har masse sunt fett, som hjelper til med å opprettholde et stabilt humør. Smoothier er et sunt og enkelt frokostalternativ om du er en travel person på farten. For å spare ennå mer tid, kan du lage smoothien(e) kvelden i forveien.

Se oppskriftene her


En sunn frokost på 5 minutter - Musli og chiapudding

Chiafrøene inneholder en mengde essensielle fettsyrer, som betennelsesdempende Omega 3, i tillegg til antioksidanter, fiber, vitaminer og mineraler, som kalsium, magnesium og mangan. Dette bidrar til forbedret kognitiv ytelse og reduserer høyt kolesterol. Takket være deres høye protein- og fiberinnhold er disse gamle frøene også veldig mettende!

Se hele oppskriften her


Enkelt lag nydelige proteinrike og veganske energikuler

Disse kulene inneholder IKKE e-stoffer, raffinert sukker, farge, kunstig søtning, melk, gluten eller konserveringsmidler. Oppskriften kan også brukes som kakebunn eller andre former enn kuler, så her kan du være ekstra kreativ med ingrediensene for å lage dine prefererte kuler eller kaker.

Se hele oppskriften her

Del godsakene dine venner også:
Del på facebook
Tweet
Videresend e-post


Vi har mye supermat på lager

Grateful Nature - Økologisk supermerke

Takknemlighet for enhver ting i livene våre gjør alt mye bedre. Vi kan være takknemlig for nesten alt, men om vi tar livet for gitt blir vi ofte syke. Uansett hva vi gjør gir naturen oss utallige gaver som vi kan åpne øynene og hjertet for. I Altshop er vi takknemlig for at naturen er så smart at den har puttet "medisinen" i plantene.

Det finnes uttallige planter som hjelper oss føle oss bra. Når vi stopper opp og kan nyte disse gavene blir livene våre fylt med magi og takknemlighet.

Vi fyller opp lageret med et godt utvalg av supermat (næringstett mat). Det er med stor glede at vi lanserer Grateful Nature som vårt eget merke av økologisk supermat! Over 120 produkter står klare med økologisk godkjenning fra debio.

Grateful Nature er navnet, fordi vi er takknemlig for alle gavene naturen gir til oss alle. Og vi vil mene at naturen er takknemlig for at vi velger økologisk slik at jorden ikke blir full av giftstoffer. Vær med å velg noe godt for helsen din og jorden vår.

Her finner du over 120 supermat produkter fra Grateful Nature, og andre brands
 

Se utvalget av supermat her
 

Del på facebook
Tweet
Videresend e-post

Modern essentials håndbok - Norsk

Et praktiskt og enkelt-å-bruke oppslagsverk som er like spennende for deg som allerede kan mye om eteriske oljer, og for deg som kanskje akkurat har fått opp øynene for disse herlige oljene.

Den kommer ut i en mindre størrelse som gjør at den er enkel og praktisk å ta med seg hvor som helst. Boka er perfekt for nye brukere og et godt alternativ for deg som allerede har erfaring med eteriske oljer.  

Her får du boken - på lager


Det STORE webinaret om Eteriske oljer

Dette er en av de mest populære webinarene i Altshop sin 11 års historie. Vi er VELDIG FORNØYD med kunnskapen som er samlet i dette internettforedraget, og vil gi alle mulighet til å se opptaket GRATIS i en periode. Sammen med ekspertene Gry Fosstvedt og Jonathan Benavides fikk vi klarhet i mye rund aromaterapi.

På webinaret hadde vi en STOR lansering av et nytt merke med Eteriske Oljer med en kvalitet som overgår alt vi har prøvd tidligere! Vi ønsker å gi mulighet for flere å benytte seg av lanserings-rabatten, og forlenger tilbudet et par dager til. Vær rask!

Se webinaret GRATIS her

Økologiske matvarer

Alle skadelige kjemikalier som brukes for å produsere mat er skadelig for både oss og planeten, så det sier seg selv at økologisk ren og sunn mat er et viktig daglig valg.

Her finner du økologiske varer

Miljøvennlig hjem og renhold

Det er skremmende hvor mye skadelige kjemikalier vi finner i tradisjonelle rengjøringsmidler og tøyvask. Vi gjør det enkelt for deg å ta sunne valg.

Se utvalg til hjem og renhold

Naturlige kosttilskudd

Uønskede stoffer fra medisiner ender til slutt opp i havet og kredsløpet, så det er viktig at vi finner naturlige måter å tilføre næring og bli friske.

Se utvalg av naturlig kosttilskudd

Kjemikaliefri kroppspleie

Det er bare logisk at det vi smører på huden trekkes inn i kroppen, og skilles ut over tid i miljøet. Vi vil at alt vi smører på huden skal være rent og naturlig.

Se utvalg av naturlig kroppspleie

Vi setter stor pris på at du deler med dine venner og kjære

Del på facebook
Tweet
Videresend e-post

Se alle våre nyheter

Vi vil til enhver tid jobbe for å framskaffe de beste produktene og kunnskapen vi kan finne på markedet fra hele verden innen alle varekategorier vi tilbyr. Vår kunnskap sikrer deg trygge valg og de reneste og mest naturlige produktene. Vi brenner for å gi deg innsikt i det siste nye innen helhetlig livsstil, helse og velvære.

Se våre nyheter her

Altshop Partner - del og tjen 8%


Vi ønsker at kvalitetsproduktene på altshop.no skal komme til gode for mange og med partnerprogrammet gjør vi slik at DU har mulighet til å tjene ekstra ved å hjelpe andre med sin helse.Her kan du lese mer om dine partnerfordeler

Vip kunde

Her kan du lese om våre VIP kundefordeler og hvordan du kan få faste prosenter ved å ha en kundekonto på altshop.no

Les mer om VIP fordelene

Vil du lese kunnskapsrike blogginnlegg på Altshop,
klikk her for å se våre 150 blogginnlegg

Her finner du oppskrifter på Altshop

Del denne eposten med dine venner og kjære
Del på facebook
Tweet
Videresend e-post

Gå til altshop.no

Under ser du en oversikt over kategorier og viktige informasjonssider.


Gratis E-bok om Optimal helse


Last ned E-boken "Hvordan oppnå optimal helse" gratis. Dette er et dokument for å gi en generell oversikt over hva vi må tenke på når det kommer til vår helse og tiltak for bedre helhetlig helse.

Last ned eboken - "Optimal helse"

 

Copyright © 2019 Vitability AS, All rights reserved.

Legg oss til din adressebok

Meld deg av dette nyhetsbrevet    Oppdater preferanser for abonnementet