Copy
Altshop.no


Mange flotte nyheter på altshop.no


Vi har nylig tatt inn mange spennende produkter som diffusere(til eteriske oljer), kokosboller & børster, naturlig rengjøring, økologiske matvarer, kombucha, glutenfritt bakepulver, agar agar, nøttestek, biodynamisk barnemat (Holle) og supre bøker. Blandt dem finner du "Den moderne jeger" & "Fermentering" av Gry Hammer, "Rawfood" av Trine Berge, "Modern essentials", "Sjarmen med tarmen", "Dønn Grønn", "Smoothier" og mange andre.

Se alle nyheter her


Grunnet julesalg kan pakken ta litt lenger tid enn vanlig, men skal komme i god tid før jul slik at du har både sunn julemat og julegaver klar.
 

Vi setter stor pris på at du deler med dine venner og kjære

Del på facebook
Tweet
Videresend e-post

Under ser du noen spennende tilbud og pakker

Smoothiepakken

Denne pakken inneholder boken "smoothie" av Irina Pawassar, 125 gram Acaibær pulver, 250 gram Macarot pulver fra Grateful Nature og en 165 gram Energy urteformel fra Functional Greens. Tilbudet varer så lenge varelageret rekker.

40% rabatt

Kjøp smoothiepakken

Fermenteringspakken

Denne pakken inneholder 1stk probioform og 1 stk boken "Fermentering" av Gry hammer. En ekstra fermenteringsmal med probiotika følger også med på epost når du har kjøpt pakken.

10% rabatt

Kjøp fermenteringspakken

21 Nature's Design produkter

Karrafler, glass, energiplater, flasker og boller formet med Naturens design for optimal flyt. Integrert med "Livets blomst" (flower of life) som er den underliggende strukturen til universet vårt. Den inneholder en veldig ren kraft og lader vannet med positiv energi.

20% rabatt

Se Natures Design utvalget

Gaveesker fra Jack N’Jill - kanin, dino, koala og flodhest

Disse flotte Jack n’ Jill gaveeskene har alt du trenger for å overraske venner eller slektninger som skal ha/ har barn. Fantastiske morsomme og nyttige gaver. De er også supre til å skjemme bort dine egne barn, og sørge for at munnhygienen får en god start.

30% rabatt

Velg tema for gaveesken

Saltlampe - Natural 2-3 kg

Våre mindre saltlamper fungerer bra på skrivebordene hjemme eller på kontoret, selv på nattbordet i soverommet.

Spar 10% ved å kjøpe 3

Kjøp 2-3 kg saltlampe

Saltlampe - Natural 4-6 kg

For små rom vil en middels stor saltlampe fungere svært godt, mens i stuer, i store soverom, og kontorlandskap, vil man nok trenge en av våre større saltlamper.

Spar 11% ved å kjøpe 3

Kjøp 4-6 kg saltlampe

Saltlampe - Natural Telysholder

Hvis du skal ha telysholdere er det ikke noe bedre enn himalayasalt telysholdere som duger. De ser mye bedre ut og skaper en koselig atmosfære.

Spar 25% ved å kjøpe 3

Kjøp telysholder

EnergyDots strålingsbeskyttelse

bioDOT inneholder frekvenser/svingninger/energier som alle styrker kroppens eget frekvenssystem, og arbeider sammen med dine egne bioelektriske magnetiske felter. Når dine egne energier styrkes er du mere motstandsdyktig ovenfor elektromagnetisk stråling utenfra.

30% rabatt

Se utvalget av EnergyDots

Mange flere tilbud i begrenset periode

Vær rask slik at du sikrer deg det du ønsker før det blir tomt på lager. Mange av disse varene blir ikke tilgjengelig etter de er utsolgt.

30-50% rabatt

Se alle tilbud på altshop.no


Motta kjente kosttilskudd automatisk - med tilbud


Spar penger og tid ved å bestille produktene en gang, så fortsetter du å motta nye når du er tom. Du slipper dermed å bestille manuelt hver gang du trenger påfyll av dine mest brukte kosttilskudd. Noen utvalgte produkter er tilgjengelig for abonnement(autoship) nå. Alle abonnement over 1000 kroner har fri frakt.

Se alle abonnement her

Vi bruker et sikkert betalingssystem hvor ingen av din kortinfo blir tilgjengelig for oss eller andre, og du har ingen binding på abonnement hos oss.

For engangskjøp kan du søke etter produktet i søkefeltet, kun normale vises der.

De fleste abonnement sender 1 stk av hver vare hver måned. For å oppnå fri frakt kan vi anbefale å kombinere flere produkter i samme ordre. Youth Fountain sendes 3 stk hver 3 måned for å oppnå fri frakt på dette produktet alene. Probioform sendes hver 2 måned da varen holder 2 måned på anbefalt dosering. Når du setter opp en bestilling på abonnement kan du kun legge produkter som har samme syklus i samme ordre. Det gir også da mer frihet til å endre abonnement om du har fler.

Er det noen varer du ønsker skal settes som abonnement kan du sende oss epost her med din ønskeliste - kundeservice@altshop.no


Lag egne sunne kaker, smoothier og snacks

Vi har en rekke oppskrifter som er fulle av sunne fettsyrer, proteiner, antioksidanter. Hvorfor ikke starte påsken med å styrke immunforsvar og fordøyelse samtidig som det smaker fantastisk.

Se våre oppskrifter her


Gratis E-bok om Optimal helse


Last ned E-boken "Hvordan oppnå optimal helse" gratis. Dette er et dokument på 100 sider for å gi en generell oversikt over hva vi må tenke på når det kommer til vår helse og tiltak for bedre helhetlig helse.

Last ned eboken - "Optimal helse"

 

Se våre nyheter

Vi vil til enhver tid jobbe for å framskaffe de beste produktene og kunnskapen vi kan finne på markedet fra hele verden innen alle varekategorier vi tilbyr. Vår kunnskap sikrer deg trygge valg og de reneste og mest naturlige produktene. Vi brenner for å gi deg innsikt i det siste nye innen helhetlig livsstil, helse og velvære.

Se våre nyheter her

Vi setter stor pris på at du deler med dine venner og kjære

Del på facebook
Tweet
Videresend e-post

Les våre siste blogginnlegg


Terapeutisk massasje og oljer

Musklene påvirkes av så mange ting i vårt daglige liv, ikke bare det å sitte for lenge, men bekymringer fester seg fysisk til kroppen, i magen, knyttede skuldre og fører til spenninger gjennom hele kroppen.

Les hele artikkelen


Bokanmeldelse: Gaia og Mennesket – mot en lysere fremtid

Skrevet av Henning Jon Grini. Jorden går igjennom mange kriser nå, og for store deler av menneskeheten står det heller ikke særlig bra til. Situasjonen vi står i har vi skapt selv, men vi har muligheten til å forandre den. Det er den røde tråden gjennom boken.

Les hele artikkelen


Medisinsk manukahonning og hudpleieprodukter

Manukahonning i Norge med merket Apicare er opptatt av rene og helsefremmende produkter som et bedre alternativ til alle de kjemiske forbindelsene vi tilfører kroppen og smører på huden. Manukahonning har vist seg å være svært gunstig i hudpleieprodukter. Den virker fuktighetsgivende og motvirker sopp og inflammasjoner. Hudens reparasjon av vev og celler stimuleres og arrdannelser reduseres. Vi importerer hudpleieprodukter direkte fra Apicare i New Zealand.

Les hele artikkelen


En harmonisk initiering av overgangsalderen

Vet du hvordan du kan unngå utløsende faktorer eller miljøgifter som trigger overgangsalderen? I denne artikkelen vil vi støtte deg så du kan være bevisst over hvordan du kan ivareta ungdommeligheten, din helse og vitalitet mot overgangsalderen.

Les artikkelen her

Altshop Partner - del og tjen 8%


Vi ønsker at kvalitetsproduktene på altshop.no skal komme til gode for mange og med partnerprogrammet gjør vi slik at DU har mulighet til å tjene ekstra ved å hjelpe andre med sin helse.Her kan du lese mer om dine partnerfordeler

Vip kunde

Her kan du lese om våre VIP kundefordeler og hvordan du kan få faste prosenter ved å ha en kundekonto på altshop.no

Les mer om VIP fordelene

Vil du lese kunnskapsrike blogginnlegg på Altshop,
klikk her for å se våre 140 blogginnlegg

Her finner du oppskrifter på Altshop

Del denne eposten med dine venner og kjære
Del på facebook
Tweet
Videresend e-post

Gå til altshop.no

Under ser du en oversikt over kategorier og viktige informasjonssider.


Gratis E-bok om Optimal helse


Last ned E-boken "Hvordan oppnå optimal helse" gratis. Dette er et dokument for å gi en generell oversikt over hva vi må tenke på når det kommer til vår helse og tiltak for bedre helhetlig helse.

Last ned eboken - "Optimal helse"

 

Copyright © 2018 Vitability AS, All rights reserved.

Legg oss til din adressebok

Meld deg av dette nyhetsbrevet    Oppdater preferanser for abonnementet