Copy
Altshop.no


Ikke gjør denne feilen i sommer

Ikke bruk tradisjonelle solkremer med kjemiske ingredienser som forstyrrer hormonene, øker risikoen for kreft og skader miljøet!

Solen gir oss lys, varme og bedre helse. En god og kjærlig venn som er der selv om vi har en dårlig dag, og alt vi trenger å gjøre er å ta imot. Solstrålene hjelper oss å produsere blant annet D-vitamin og vi føler oss mer avslappet og glad.

Vi er så glad i solen at vi gjerne vil tilbringe hele dagen i dens stråler, som kan bli ganske sterkt. Da smører vi oss med solkremer for å beskytte huden vår. Men solkremene vi bruker er ikke nødvendigvis så vennelig når det inneholder kjemikalier.

Ja, faktisk inneholder de fleste solkremene du finner i vanlige butikker skadelige kjemikalier. Mange av dem inneholder stoffer som er kjent for å forstyrre hormoner og forårsake kreft. Det får oss til å måtte tenke en gang til. Om dette ikke var nok er disse kjemikaliene i tradisjonelle solkremer også skadelig for liv i havet og miljøet.

Heldigvis finnes det noen som har funnet ut dette og laget solkremer uten disse skadelige kjemikaliene. Og vi har fylt opp lageret slik at du er sikret en trygg sommer.
 

Her får du naturlig solkrem


Hvis det blir for mye av det gode og vi blir solbrent kan det anbefales å smøre lavendel eterisk olje, og vet akutt solbrenthet kan det brukes klorofyll på huden.

Naturlige solkremer og salver

Vær trygg i sommer og bruk rene ingredienser på huden din. Det gjelder også fuktighetskremer og alle andre produkter du tar på huden.

Visste du at du også kan bruke gulrotolje for beskyttelse og for å få en finere gydlen fargen :)

Se utvalget her

Lavendel og andre eteriske oljer

Økologisk lavendel kan være fint å smøre på huden om du er solbrent. I utvalget av eteriske oljer finner du flere gode produkter, men ikke bruk noen sitrusoljer på huden når du skal være i solen.

Se våre eteriske oljer

Flytende klorofyll - På solbrent hud


Hvis huden allerede er brent er flytende klorofyll serdeles effektiv til å lindre og hjelpe huden reparere seg. Smør det gjerne sammen med lavendelolje. Men pass på å ikke få det på klærne eller inne. Bruk i badekar eller ute i hagen så det ikke avgir farge.

Her får du Klorofyll

Mot myggen kan du bruke sitrus-oljer


Eterisk oljer som myggen IKKE liker er sitrusoljer, som Sitronella, Sitron, Bergamot, Søt Appelsin, Eucalyptus. Så du kan smøre deg inn jevnlig med den når myggen er litt for glad i deg.

NB! Men ikke smør sitrusoljer på huden når du skal være i solen, da kan de skade huden.

Les artikkelen om mygg

En rask balanse av magen på reise?

Noen ganger spiser vi litt FOR eksotisk mat for tarmen vår å takle, da kan du ta med 10ml bitternstern på reisen din og løse det enkelt.

Bitterstern er en blanding av mange bitre urter som stimulerer fordøyelsen og er godt for magen. Bitterstern stimulerer kroppen til blant annet å produsere mer fordøyelsesenzymer i hele fordøyelsessystemet.

Her får du bitterstern

Få i deg nok fett i sommer

Når solen er sterk svetter vi mer og må passe på at vi både har smøring og langvarig energi i kroppen. Du trenger ikke tran eller fiskeoljer når du har oil of life premium; Hovedpunktet i denne blandingen er Life’s DHA olje som er en olje som er ekstrahert fra mikroalger som er rike på de langkjedede omega 3 fettsyrene, nemlig DHA og EPA. Med dette kan Premium Olje klassifiseres som super omega 3.

Her får du Premium


Vegansk kaffe iskrem med saltet karamell

Trenger du koffeinkick i en dessert? Denne delikate kaffeiskremen er laget av cashewnøtter, dadler, sterk brygget kaffe og en hemmelig ingrediens - søtpoteter. Men du (ingen andre) ville kunne fortelle. Den har en rik saltet karamellvirvel innenfor, men sørg for å spare litt for topping, sammen med knasende kaffebønner.

Se hele oppskriften her


Kokos og Vaniljeyoghurt - Video - Raw food oppskrift

Denne smaker himmelsk og føles fantastisk i magen. Her får du i dag alle de gode tarmbakteriene i en kremig jorbær-mousse yoghurt som passer perfekt i frokost med musli og Chia pudding, eller som dessert. Den er fri for melk og hvitt sukker og passer derfor til alle, også til barn da den er mild i smaken og smelter på tungen. Fruktsukkeret fra dadlene og honningen blir spist opp gjennom fermenteringsprossesen - noe som gjør den enda bedre for oss!

Se hele oppskriften her


En energifull start på dagen med supersmoothie

Jeg starter dagen med denne smoothien som gir et godt fundament med næringsstoffer som varer langt utover dagen. Avokado og chiafrø vil gi bredt nok spekter av fettsyrer som gir langvarig energi.

Se hele oppskriften her


En supergrønn og rensende smoothie

En grønnere smoothie enn denne skal du lete lenge etter. Her booster vi skikkelig til med noe som vil rense kroppen kraftig og gir masse god energi til kroppen.

Se hele oppskriften her


Gurkemeie - universalkrydderet

Gurkemeie blir også kalt kurkumin (det aktive virkestoffet i gurkemeie er fargestoffet curcumin). Som krydder i det daglige kosthold hevder forskere og naturleger at gurkemeie kan dempe betennelsestilstander i kroppen og brukes gjerne ved mage- og tarmproblemer. Blant de mange vitenskapelig dokumenterte virkeområdene for gurkemeie kan nevnes krefthemmende, leverbeskyttende, galledrivende og antivirale.

Se hele oppskriften her


En sunn frokost på 5 minutter - Musli og chiapudding

Chiafrøene inneholder en mengde essensielle fettsyrer, som betennelsesdempende Omega 3, i tillegg til antioksidanter, fiber, vitaminer og mineraler, som kalsium, magnesium og mangan. Dette bidrar til forbedret kognitiv ytelse og reduserer høyt kolesterol. Takket være deres høye protein- og fiberinnhold er disse gamle frøene også veldig mettende!

Se hele oppskriften her


Matcha, grønn og nydelig latte

Matcha er en te fra Japan med en intens grønnfarge som er blitt brukt av munker i over 800 år, men er også en supertrendy helsedrikk blant sunnhetsfanatikere. Dette grønne pulveret inneholder 137 ganger mer antioksidanter enn vanlig grønn te, har stressreduserende egenskaper og gir en lett energiboost.

Se hele oppskriften her


Sjokoladeoppskrifter - kos deg med god samvittighet

Det er ingen fasitsvar på hvordan sjokolade skal lages. Bruk fantasien og ha det morro med denne flytende herligheten. Under finner du noen oppskrifter og veiledninger som kan gi deg inspirasjon til å lage din egen sunne rå sjokolade.

Se hele oppskriften her


Oreo vanilje kremkake - Video - Raw food oppskrift

Denne kaken vil booste deg med energi og næring og kan nytes til frokost, lusj og eller som snack før og etter trening. Kaken er full av sunt fett og proteiner som holder deg mett lenge og gir en gjevn energi. Denne trenger du ikke spise mye av for å få fullt utbytte - det er kraft i hver bit med masse rå kakao, avokado, kokos og cashewnøtter. Frys den ned og spis litt hver dag, så får du fylt opp gjevnlig med vitaminer, mineraler og antioksidanter.

Se hele oppskriften her


Vegansk sjokoladekake

Hvordan lage sjokoladekake med Avocado stedet for egg og smør. Denne veganske kaken (ingen egg eller smør!) Er så deilig at barna garantert kommer til å mase om mer. Glasuren er silkemyk, og kaken er lys og spekket med sjokoladesmak og sunt fett.

Se hele oppskriften her


Enkelt lag nydelige proteinrike og veganske energikuler

Disse kulene inneholder IKKE e-stoffer, raffinert sukker, farge, kunstig søtning, melk, gluten eller konserveringsmidler. Oppskriften kan også brukes som kakebunn eller andre former enn kuler, så her kan du være ekstra kreativ med ingrediensene for å lage dine prefererte kuler eller kaker.

Se hele oppskriften her


Vaniljekrem med Raw Granola og friske bær - Video oppskrift

Denne frokosten er full av antioksidanter, proteiner og langvaring energi. Lages i en fei og kan nytes til frokost, lunsj, dessert eller som et mellommåltid. Her kan du også blande inn de favorittfrukter, bær, nøtter og frø. Vaniljekremen kan også nytes alene eller over en Raw Food kake.

Se hele oppskriften her


Acai smoothie bowl - video oppskrift

I sommer er denne som gjelder - Acai Smoothie Bowl - for fresh hud, sterkt immunforsvar og god mage! Denne sikrer deg en god start på dagen med sunne fettsyrer, proteiner, antioksidanter og ikke minst med en fantastisk smak. Lag gjerne en stor posjon og nyt gjennom hele dagen. Denne er også super for barn og de som er litt kresne i smaken - den passer de fleste. Nytes kjølig og gjerne med dine favorittbær og frukter!

Se hele oppskriften her


RAW Granola - Video oppskrift

Her har du et rått og rent alternativ til musliblandingen fra butikken som ofte inneholder mye sukker og kunstige tilsetningstoffer. Denne passer godt som frokostblanding med litt mandelmelk og frisk frukt, eller som topping på din favoritt smoothie og yoghurt. Den er proteinrik og fulle av sunne fettstoffer.

Se hele oppskriften her


Bounty crunch - Video - Raw food oppskrift

Nå kan du nyte Bounty uten dårlig samvittighet! Denne er full av sunt fett, antioksidanter og gir masse god energi. I denne baren får vi smakt på kokos fra alle sine beste sider. Vi bruker kokosnøttsmøret som gir en myk sødme og konsistens sammen med kokosblomstsukkeret som løfter det hele med masse vitaminer og mineraler, og gir baren en karamellaktig smak. Kokosoljen vi bruker her har bevart alle næringsstoffer og enzymer fra kokosnøtten og gir en boost til immunforsvaret og huden.

Se hele oppskriften her

Se alle våre nyheter - flere supre ingredienser til din favorittsmoothie

Jordbærpulver, Lakrispulver, Lion's Mane, Cordyceps, Gurkemeie og ingefær er blandt noen av de nyeste produktene i sortimentet.

Se våre nyheter

Blåbærpulver - Økologisk - 250 g

Antioksidanter er viktig for å optimalisere helsen fordi den bidrar til å bekjempe frie radikaler som kan skade celle strukturene våre, samt DNA. Forskere har vist at blåbær inneholder pterostilbene, anthocyaniner, proantocyanidiner, resveratrol, flavonoler, og tanniner.

Her får du Amla

Amla - Amalaki - Pulver - Økologisk

Disse bærene har et høyt innhold av antioksidanter og C-vitamin. Den inneholder Amla også en rekke kjente og ukjente bioflavanoider (antioksidanter som forsterker C-vitaminets virkning). Anbefales å kombinere sammen med Spirulina for økt opptak. blitt benyttet som generelt styrkemiddel, mot infeksjoner og ikke minst mot aldersrelaterte sykdommer og som et foryngende middel.

Her får du Amla


Åtte grunner til at jeg bruker kokosolje hver dag og tre av dem er sjokkerende!

Nå kommer en fakta som sikkert ikke vil overraske deg: intet som er oppfunnet i et laboratorium kan erstatte verdien av det som finnes i naturen! Spesielt én frukt - kokos - er så rik på helbredende egenskaper at den er referert til som "livets tre". Kokos er betegnet som "funksjonell mat" rik på vitaminer, mineraler og fiber - de grunnleggende ernæringsmessige byggesteinene for en perfekt helse.

Se hele oppskriften her


NB! Husk naturlig solkrem i sommer

Den gode nyheten er at det er noen fantastiske, ikke-skadelige solkremer som gir utmerket solbeskyttelse uten den fryktede "klebrige spøkelse" -effekten.

Her får du naturlig solkrem

Les våre siste blogginnlegg

Del på facebook
Tweet
Videresend e-post


Norsk Modern Essentials håndbok er like populær!

Denne vakkert illustrerte og praktiske håndboken inneholder all den grunnleggende kunnskap du trenger om eteriske oljer. Enkel å bruke, og perfekt for alle som ønsker å lære mer om eteriske oljer.

Et praktiskt og enkelt-å-bruke oppslagsverk som er like spennende for deg som allerede kan mye om eteriske oljer, og for deg som kanskje akkurat har fått opp øynene for disse herlige oljene.

Den kommer ut i en mindre størrelse som gjør at den er enkel og praktisk å ta med seg hvor som helst. Boka er perfekt for nye brukere og et godt alternativ for deg som allerede har erfaring med eteriske oljer.  

Denne boka er en rimelig og flott gave som gir en fantastisk innføring i oljenes verden.

 • Boken er vakkert utformet og har en brukervennlig introduksjonsdel med diagrammer, grafer og fargerike bilder som hjelper leseren raskt og enkelt å lære hva eteriske oljer er, hvor de kommer fra, hvordan de kan brukes på en trygg og effektiv måte. Viser også hvilke verktøy og tilbehør som kan være nyttige.

 • "Essential Essentials" er sider som inneholder tilleggsinformasjon og bilder av de mest populære oljene og blandingene. Vil hjelpe nye “oljeentusiaster” til å vite hvilke oljer og blandinger de bør anskaffe seg for å komme i gang.

 • Praktisk, litt mindre størrelse gjør det enkelt å ta med deg denne boken i vesken, ryggsekken, kofferten. Enkel å ta med på alle turer og reiser.

 • Bakerst i boken er det blanke ark som kan være nyttig for å skrive ned dine favoritt oljer og blandinger. Hold orden på forskjellige oppskrifter og oljeblandinger som er viktige for deg. Praktisk og hendig.

 • Inneholder en komplett “bruker- guide” som beskriver hvordan du trygt og effektivt kan bruke rene eteriske oljer til hundrevis av forskjellige tilstander - fysisk, mentalt og følelsesmessig.

 • Inneholder informasjon om spennende nye eteriske oljer som Blue Tansy, Copaiba og Sibirian Fir.

Her får du boken - på lager


Det STORE webinaret om Eteriske oljer

Dette er en av de mest populære webinarene i Altshop sin 11 års historie. Vi er VELDIG FORNØYD med kunnskapen som er samlet i dette internettforedraget, og vil gi alle mulighet til å se opptaket GRATIS i en periode. Sammen med ekspertene Gry Fosstvedt og Jonathan Benavides fikk vi klarhet i mye rund aromaterapi.

På webinaret hadde vi en STOR lansering av et nytt merke med Eteriske Oljer med en kvalitet som overgår alt vi har prøvd tidligere! Vi ønsker å gi mulighet for flere å benytte seg av lanserings-rabatten, og forlenger tilbudet et par dager til. Vær rask!

Se webinaret GRATIS her

Del på facebook Del på facebook
Tweet Tweet
Videresend e-post Videresend e-post

Det er med STOR glede at vi lanserer Miracle pH GREENS og Flytense Klorofyll fra Functional Greens. Vi har brukt lang tid på å sikre kvalitet på noen av de mest etterspurte varene, og har nå klart det!

På webinaret om Greens og pH-balanse har vi snakket om flere områder som påvirker vår balanse i kroppen, og en av de beste verktøyene for å rense kroppen, balansere pH og tilføre næring er tilgjengelig for deg med tilbud på knappen under.

Vi har satt sammen noen supre pakker som gir deg maksimal verdi for pengene. Produktene kan såklart kjøpes hver for seg, men tilbudene varer kun en satt periode. Du kan også lage pakker selv, ved å kjøpe fler enn 3 av hvert produkt får du gunstige rabatter som hjelper deg sikre disse supre produktene til en god pris.

Jeg vil se tilbud nå

Miracle pH Greens - 200 g

Unik blandning av 30 grønne grønnsaker, organisk dyrkede gressarter, kornspirer og blader. Disse ingrediensene innholder mer enn 100 organisk dyrkede og naturlige vitaminer, mineraler, aminosyrer og flavonoider.

Hvis du trenger mer energi eller ønsker å legge om din livsstil, da er Miracle pH Greens et meget potent virkemiddel til å hjelpe kroppen din på rett vei.

Les mer om Miracle Greens

Flytende klorofyll - 250 ml

Konsenstrert klorofyll fra alfalfa. Klorofyll er kjent for å være en blodbygger og blod/lever-renser. Hjelper kroppen vår avgifte, gir energi, eliminerer sopp (candida), styrker immunforsvaret og vektbalanse. Klorofyll er også godt mot allergier.

Dosering: 5-10 ml om dagen er anbefalt (varer ca 30 dager), bland i vann, smoothie, greens eller juice.

Les mer om Klorofyll

Youth Fountain - Functional Greens - 120 kapsler

Når det kommer til Anti- Aldring handler alt om kvalitet og mengde. Youth Fountain er en blanding av 22 unike og nøye utvalgte ingredienser der det brukes de beste ingrediensene naturen har å by på. Mange av ingrediensene er kraftige ekstrakter som er mye sterkere enn tørket urt alene. Slikt forsterker vi virkningen og sammen med rett kombinasjon skapes verdens fremste produkt i sitt slag. Det finnes ikke noe produkt liknende Youth Fountain på markedet i dag, du får det ikke mer unikt og eksklusivt enn dette.

Les mer om Youth Fountain

Weight balance for vektkontroll - Functional Greens - 240 kapsler

Denne blandingen er for deg som ønsker å balansere vekten din uten å være tvunget til å benytte dietter eller trening for å få den vekten du ønsker deg. Når det er sagt er trening og kostholdsendring vil øke effekten og er sterkt anbefalt uansett.Urteformelen er spesielt laget for å balansere blodsukker og forbrenning som gjør det til en ypperlig blanding for både overvektige og undervektige samt diabetikere. Produktet behøver litt tid på å virke på reduksjon av vekt. Vanligvis skjer det lite før det er gått noen uker/måneder i forhold til vekttap. Derfor er det viktig å benytte blandingen over tid så kroppen får omstilt seg.

Les mer om Weight Balance

4 mineral salts - pHour salts - 440 g

Den rette balansen av natrium, kalium, kalsium og magnesium. Doseringen er nøye utformet basert på det daglige behovet av hvert mineral, hvor vi har tatt i betrakning at vi får i oss noe fra normalt kosthold. Med normal dosering varer produktet litt over 50 dager for en person.

Les mer om 4 mineral salts


Se opptak av pH-balanse webinaret og lanseringen av Greens

 

Noe av hva du vil lære:

 • Praktiske løsninger for å rense kroppen og se 10 år yngre ut.
 • Forståelse av cellenes helse og balanse.
 • Hvorfor ph-balanse i kroppen er så viktig.
 • Hvordan miljøet i kroppen balanserer seg selv.
 • Livsstilsendringer for å beholde en sunn balanse.
 • Hvordan rense vannet på en enkel måte.
 • Hvordan sørge for å få i oss nok næring når kroppen gjør en avgiftning.
 • Hvordan gode grønnsaksblandinger kommer til gode for kroppen.
 • Hvorfor klorofyll er så viktig for kroppen vår.
 • Hvorfor salt-mineraler er så viktig for oss.
 • Hvorfor tankegangen er så viktig for helsen.
 • Hvorfor trening og bevegelse er så viktig.
 • Hvorfor oljer er så viktig for kroppen.
 • STOR LANSERING av et NYTT merke GREENS.

Se opptak av webinaret her


Her er noen helter i planteriket!


Vi trenger alle næring for å ha energi og klar tankegang, og samtidig kvitte oss med avfallstoffer som kroppen ikke trenger. Dette hjelper naturen oss heldigvis med om vi kan tilegne oss sunne vaner, og livsstilsendringer.

Næringstett mat eller supermat er en betegnelse på råvarer som inneholder mer næring per gram enn andre planter. Noen ganger så mye som 100 ganger mer.

De kan brukes på mange måter i bakeverk, matlaging, smoothier og som snacks.

Her vil vi liste opp noen helter i planterike, som hjelper oss oppnå optimal helse.

Se all supermat

Kjennetegnet er at de er en levende matkilde som inneholder svært mange næringsstoffer, antioksidanter, vitaminer, mineraler og/eller fiber per gram. De er en overlegen kilde til essensiell næring - næring vi trenger som kroppen ikke produserer selv.

Se all supermat

Økologisk gurkemeie

Gurkemeie er rik på antioksidanter, hvilke kommer fra stoffene curcuminoider. Curcumin er et aktivt galledrivende stoff som øker utskillelsen av gallesyre med omkring 100%. I tillegg til å øke gallens sekresjon av gallesalter, kolesterol og bilirubin, øker curcumin også oppløseligheten til gallen. Dette kan ha betydning som beskyttelse mot dannelse av gallestein. Indiske healere anbefaler gurkemeie for å bli kvitt innvollsparasitter. Dette smakfulle krydderet inneholder 4 forbindelser med antiparasittisk virkning. Hver for seg har disse forbindelsene ingen virkning, men når de er blandet sammen har de kraftige orm-drepende egenskaper.

Her får du Ayurvediske urter

Hampfrø - Avskallede - Rå - Økologiske

De inneholder et ideelt forhold mellom omega 3 og 6 (på ca 3 til 1). I tillegg inneholder de aminosyrer og mineraler. Om lag 35 prosent av innholdet i hampfrø er olje. Hampfrøolje inneholder 80 % essensielle fettsyrer. Hampfrø er de eneste spiselige frø med gamma-linolensyre (GLA). Frøene er også en svært god kilde til protein. Hampfrø inneholder også antioksidanter som bl.a. hjelper kroppen med å bevare sin vitalitet.

Her får du forskjellige frø

Medjool Dadler - Økologisk

De er en god kilde til naturlig fiber, og har et høyt innhold av viktige vitaminer og mineraler som selen, kalium, magnesium, kobber og mangan. Medjool dadler inneholder en betydelig mengde fruktsukker og kan derfor gjøre dem til et perfekt og helt naturlig alternativ til hvitt sukker i bl.a hjemmelagede kaker, konfekt, smoothies og desserter.

Her får du Medjool dadler

Kokosolje - Virgin - Økologisk

Vår kokosnøttolje (virgin) er rå og kaldpresset. Kokosnøttolje består av 90 prosent mettet fett. Dette er en høyere andel fett enn vi finner i f.eks smør (64 prosent) og fett fra storfe (40 prosent). Det som skiller kokosnøttolje fra andre typer mettet fett, er at det har en særlig positiv effekt på det gode HDL-kolesterolet.

Her får du Kokosolje

Maca - Pulver - Rå - Økologisk

Maca bidrar til mer overskrudd og utholdenhet, og virker styrkende på immunsystemet. I tillegg til økt sexlyst, økt fruktbarhet, og bedre potens viste en undersøkelse fra 2006 at kvinner i overgangsalderen hadde reduserte plager av symptomene som hetetokter, nattesvette, humørsvigninger, stress, hodepine og nedsatt libido. Maca er rik på kalsium, magnesium, fosfor, kalium, svovel og jern. Maca inneholder også spormineraler som sink, jod, kopper, selen, mangan og silisium, i tillegg til vitamin B1, B2, B12, C og E. Maca inneholder nesten 20 forskjellige aminosyrer, inkludert 7 essensielle.

Her får du Maca

Valnøtter - Rå kjerner - Økologisk

Nå med enda bedre pris!

Rik på de essensielle fettsyrene som hjernen trenger hver dag. Inneholder utrolig mange næringsstoffer, fiber, proteiner og aminosyrer. En av de mest næringstette matvarer vi kjenner til i dag. Nøttene er en viktig ingrediens i Waldorfsalat og brukes gjerne også i bakverk, desserter, salater og konfekt.

Her får du Valnøtter

Macadamianøtter - Rå & Økologisk

Nå med enda bedre pris!

Macadamianøtter har en kremet smak som ligner litt på kokos og sprø konsistens som ligner på paranøtter, men litt mykere og mer smøraktig. Innholdet av gunstige umettet fett er det høyeste blant alle kjente nøtter. I tillegg inneholder den også ca 22% av omega-7 palmitoleic syre. På den annen side, de inneholder også 9% protein, 9% karbohydrat, 2% kostfiber, i tillegg til kalsium, fosfor, kalium, natrium, selen, jern, tiamin, riboflavin og niacin. De passer også godt i raw food kaker, curryretter, salater og grønnsaksretter.

Her får du Macadamia

Shatavari

Shatavari er hovedsakelig kjent for sine phytoestrogene egenskaper. I Ayurveda har shatavari blitt beskrevet som en rasayana urt og har vært brukt i stor utstrekning som et adaptogen for å øke den ikke-spesifikke motstand av organismer mot en rekke påkjenninger. I tillegg til bruk i behandlingen av diaré og dysenteri har shatavari også antioksidant, immunstimulerende, anti-dyspepsi og antitussive virkninger. Den brukes vanligvis som en livmor tonic, som galactogogue (for å forbedre morsmelk), i sur mave, og som en generell helse tonic.

Her får du Shatavari

Moringa Pulver - Økologisk

Bladene er rike på protein, vitamin A, vitamin B, vitamin C og mineraler. 100 gram Moringa blader inneholder dobbelt så mye protein som 100 g yoghurt, fire ganger så mye kalsium som i 100 g melk, samme kaliuminnhold som 100 g banan, samme vitamin A-innhold som 100 g gulrot, og tre ganger så mye vitamin C som i 100 g appelsin.

Her får du Moringa

Chlorella pulver - Rå - Økologisk

Chlorella er veldig utrensende og hjelper oss kvitte oss med giftstoffer i kroppen. Chlorella inneholder flere mineraler, som kalium, kalsium, magnesium, sink, jod og jern. Den inneholder 50 til 60%; protein, nesten dobbelt så mye som i soyabønner. Betakaroten i Chlorella hjelper kroppen til bl.a. å bekjempe virkningen av luftforurensninger i lungene og UV-stråleskader på huden. Vitamin A bekjemper sykdom og opprettholder et sterkt immunforsvar.

Her får du Chlorella

Kelp Pulver - Økologisk

Den er rik på mineraler som kalsium, magnesium og jern osv. Tare (tang) er også kjent for sitt rike innhold av jod, som er et viktig for å holde skjoldbruskkjertelen vår sunn og velfungerende. Et godt stoffskifte med god “stoffskifte hastighet” (metabolic rate) kan gjøre at kroppen forbrenner fett mye raskere. Derfor er det vanligvis anbefalt til personer som har et langsomt stoffskifte. Den inneholder også naturlig Jod som virker anti-bakterielt og kelp stimulerer skjoldbruskkjertelen til å frigjøre jod i blodbanen, noe som virker sykdomsforebyggende og kan styrke kroppens immunsystem ved en pågående infeksjon.

Her får du Kelp

Bipollen granulat - Rå - Økologisk

Bipollen er en av naturens mest unike og næringstette mat. Det har blitt anslått at bipollen inneholder nesten alle enzymer og koenzymer kroppen trenger mange ganger mer enn i noen annen type mat. Enzymer i kroppen er ikke bare nødvendig for vedlikeholdelse av god helse (og spesielt for fordøyelsen), men også for selve livet. Det er ikke mulig å leve uten enzymer. Enzymer beskytter oss mot for tidlig aldring. Det har klokelig blitt sagt at: Det er bare Bipollen som inneholder alle kjente enzymer i perfekt forhold og i perfekt balanse.

Her får du Bipollen

Økologiske matvarer

Alle skadelige kjemikalier som brukes for å produsere mat er skadelig for både oss og planeten, så det sier seg selv at økologisk ren og sunn mat er et viktig daglig valg.

Her finner du økologiske varer

Miljøvennlig hjem og renhold

Det er skremmende hvor mye skadelige kjemikalier vi finner i tradisjonelle rengjøringsmidler og tøyvask. Vi gjør det enkelt for deg å ta sunne valg.

Se utvalg til hjem og renhold

Naturlige kosttilskudd

Uønskede stoffer fra medisiner ender til slutt opp i havet og kredsløpet, så det er viktig at vi finner naturlige måter å tilføre næring og bli friske.

Se utvalg av naturlig kosttilskudd

Kjemikaliefri kroppspleie

Det er bare logisk at det vi smører på huden trekkes inn i kroppen, og skilles ut over tid i miljøet. Vi vil at alt vi smører på huden skal være rent og naturlig.

Se utvalg av naturlig kroppspleie

Vi setter stor pris på at du deler med dine venner og kjære

Del på facebook
Tweet
Videresend e-post

Se alle våre nyheter

Vi vil til enhver tid jobbe for å framskaffe de beste produktene og kunnskapen vi kan finne på markedet fra hele verden innen alle varekategorier vi tilbyr. Vår kunnskap sikrer deg trygge valg og de reneste og mest naturlige produktene. Vi brenner for å gi deg innsikt i det siste nye innen helhetlig livsstil, helse og velvære.

Se våre nyheter her

Altshop Partner - del og tjen 8%


Vi ønsker at kvalitetsproduktene på altshop.no skal komme til gode for mange og med partnerprogrammet gjør vi slik at DU har mulighet til å tjene ekstra ved å hjelpe andre med sin helse.



Her kan du lese mer om dine partnerfordeler

Vip kunde

Her kan du lese om våre VIP kundefordeler og hvordan du kan få faste prosenter ved å ha en kundekonto på altshop.no

Les mer om VIP fordelene

Vil du lese kunnskapsrike blogginnlegg på Altshop,
klikk her for å se våre 150 blogginnlegg

Her finner du oppskrifter på Altshop

Del denne eposten med dine venner og kjære
Del på facebook
Tweet
Videresend e-post

Gå til altshop.no

Under ser du en oversikt over kategorier og viktige informasjonssider.


Gratis E-bok om Optimal helse


Last ned E-boken "Hvordan oppnå optimal helse" gratis. Dette er et dokument for å gi en generell oversikt over hva vi må tenke på når det kommer til vår helse og tiltak for bedre helhetlig helse.

Last ned eboken - "Optimal helse"

 

Copyright © 2019 Vitability AS, All rights reserved.

Legg oss til din adressebok

Meld deg av dette nyhetsbrevet    Oppdater preferanser for abonnementet