Copy
Altshop.no

 

Start året med blanke ark - Rens kroppen


I juletider er det vanlig at man legger på seg noen ekstra kilo. Når vi får i oss mye sukker, alkohol og mye kjøtt kan også fokuset bli litt utfordret. Derfor er det smart å utføre en ren/detox av kroppen slik at man starter 2020 med blanke ark.

Hvis du kombinerer Greens, Klorofyll, Spirulina og Mariatistel er du sikker på å få en skikkelig rens som også gir masse næring og klar tankegang. Bruk gode doser i smoothie ca 1 uke, fortsett gjernemed vanlige doser i 1-2 uker til. Se oppskrift under.

Klorofyll er kjent for å være en blodbygger og blod/lever-renser som bygger immunforsvaret. Hjelper kroppen vår avgifte, gir energi, eliminerer sopp (candida), styrker immunforsvaret og vektbalanse. Vi kan også sterkt anbefale selleri-juice.

Dette vil gjøre underverk for kroppen, energien og fokuset.

Miracle pH Greens - 200 g

Unik blanding av 30 grønne grønnsaker, organisk dyrkede gressarter, kornspirer og blader. Disse ingrediensene inneholder mer enn 100 organisk dyrkede og naturlige vitaminer, mineraler, aminosyrer og flavonoider. Mange av ingrediensene hjelper å avgifte kroppen slik at du får renset det som ikke hører hjemme der. Grønn drikke er næringsrik og bidrar til å gjøre blodet og vevet alkalisk, og oppnår en naturlig ideell pH-balanse.

Kjøp Miracle Greens her

Flytende klorofyll - Functional Greens - 250 ml

Klorofyll fra alfalfa-blader gir høy kvalitet på produktet. Klorofyll er en god kilde til vitaminer som vitamin A, C, E, K og beta-karoten. Den er rik på antioksidanter, viktige mineraler som magnesium, jern, kalium, kalsium og essensielle fettsyrer. Andre klorofyllrike planter er hvetegress, byggress, grønnkål, chlorella og spirulina (se relaterte produkter under).

Kjøp Flytende Klorofyll her

Spirulina - Pulver eller tabletter

Spirulina er blågrønne alger som er svært næringsrike. Algene har lenge blitt brukt og verdsatt i mange asiatiske kulturer, og den japanske regeringen har til og med klassifisert den som et funksjonelt livsmiddel i seg selv. Mikroalgene inneholder over hundre næringsstoffer. Blant annet 18 aminosyrer, 16 mineraler, sporstoffer og 13 forskjellige vitaminer. Bekreftet fri for BMAA.

Chlorella er også en alge som egner seg for jobben.

Kjøp Spirulina her

Hvetegress og byggress

Mennesker har spist hvetegress i over 5000 år, og det kan spores så langt tilbake som til Egyptens faraoer. Det er godt kjent for dets avgiftnings- og rensende egenskaper. Det inneholder klorofyll, essensielle fettsyrer, antioksydanter, enzymer og energi-metaboliserende mineraler. Vårt hvetegress er økologisk dyrket og forsiktig tørket, for å beholde alle de kraftfulle næringsstoffene.

Kjøp Hvete eller Byggress her

Mariatistel pulver - Milk Thistle Seed Powder - Økologisk - 250 g

Frøene i MARIATISTEL inneholder virkestoffet silymarin som beskytter leveren mot giftstoffer. Silymarin virker fornyende på levercellene slik at skadede leverceller erstattes. • Renser leveren • Regenererer levercellene • Stimulerer produksjon og sekresjon av galle • Forbedrer fettfordøyelsen • Kolesterolsenkende • Avgiftende

Kjøp Mariatistel her

Weight balance for vektkontroll - Functional Greens - 240 kapsler

Urteformelen er spesielt laget for å balansere blodsukker og forbrenning som gjør det til en ypperlig blanding for både overvektige og undervektige samt diabetikere. Produktet behøver litt tid på å virke på reduksjon av vekt. Vanligvis skjer det lite før det er gått noen uker/måneder i forhold til vekttap. Derfor er det viktig å benytte blandingen over tid så kroppen får omstilt seg.

Kjøp Weight Balance her

Wild Nutrition - Food Grown

Våre Food-Grown® næringsstoffer tilføres kroppen i form av mat. Forskning viser at denne intelligente prosessen sikrer at næringsstoffene opptas usedvanlig godt. Det er faktisk dokumentert at i en sammenligning mellom Food-Grown® sink og dens syntetiske motpart, hadde Food-Grown® sink 75% bedre opptak over en lengre tidsperiode.

Alle Food-Grown

 

Minst 10% rabatt på nesten alle varer på altshop.no

Vi starter året med en salutt på 10% rabatt og positive fremtidsutsikter.

Tilbudet varer i en begrenset periode, så vær rask med å sikre dine favoritter.

Du får også 20% avslag på saltlamper, og andre gode tilbud. Gjør et kupp i starten av 2020 med nye sunne vaner som bringer deg dit du ønsker å være.

Gå til nettbutikken Se de beste tilbudene

Tilbudet varer så langt lageret rekker.


En supergrønn og rensende smoothie

En grønnere smoothie enn denne skal du lete lenge etter. Her booster vi skikkelig til med noe som vil rense kroppen kraftig og gir masse god energi til kroppen.

Se hele oppskriften her


En energifull start på dagen med supersmoothie

Jeg starter dagen med denne smoothien som gir et godt fundament med næringsstoffer som varer langt utover dagen. Avokado og chiafrø vil gi bredt nok spekter av fettsyrer som gir langvarig energi.

Se hele oppskriften her

 

Er du klar for å gjøre 2020 ditt år/tiår?


Vi hjelper deg oppnå dine helsemål slik at du kan nyte livet mer. Har du kanskje satt deg noen nyttårsforsett eller har ønske om å få inn noen sunne vaner?

Da skal vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg på veien. Ta vare på kroppen og sinnet ditt og de vil ta vare på deg.

Husk at det tar ca 30-40 dager med bevisst handling før en vane begynner å sitte. Her er noen tips for et friskere og sunnere liv:
  • Gjør sunn matlaging kreativt og eksperimenter med økologiske ingredienser.
  • Lær om næringstett mat og hvordan du kan få mer næring i kosten.
  • Kutt ned på raffinert sukker og tomme karbohydrater (se oppskrifter her).
  • Hold deg unna: Aspartam (E950, E951), MSG (E650 E651), glutamat, natriumglutamat, nutrasweet, cornsyrup og andre estoffer.
  • Bli kjent med fordelene med å lage raw food og ubehandlet mat.
  • Bli kjent med din egen kropp og finn en balanse som du trives med.
  • Skap enkle vaner som du liker å gjøre hver dag/hver uke.
  • Bli kjent med andre som har samme interesser og del gleden.
  • Skaff deg inspirasjon fra oppskriftsbøker og vår oppskriftsblogg.
Del på facebook Del på facebook
Tweet Tweet
Videresend e-post Videresend e-post

 

Supermat fra Grateful Nature

I utvalget finner du over 120 forskjellige kvalitetsingredienser til mange forskjellige formål. Alt fra Klorofyllrike grønne planter, alger, røtter, sopper, frukter, frø, nøtter, bær, kakao til fett og proteinrike planter. Ren supermat kan være pakket med opp til 100 ganger mer vitaminer og mineraler enn vanlige grønnsaker og er dermed et utmerket naturlig supplement.

Se all supermat Se alle nyheter

Del på facebook Del på facebook
Tweet Tweet
Videresend e-post Videresend e-post

 

Få ebok med 100 eksotiske og sunne oppskrifter

Her får du smakfulle fristelser fra hele verden. Dette heftet inneholder over 100 oppskrifter inkludert rå sjokolade, smoothie, dessert, energikuler, middager og mousse. UTEN e-stoffer, raffinert sukker, kunstig farge, kunstig søtning, melk, gluten eller konserveringsmidler. Prøv noe nytt og nydelige!

Last ned oppskrifter nå og få tilgang til webinar

Bli kreativ med næringsrik mat - Gratis webinar

 

Se webinaret og få rabattkode på 10%

NB: Rabattkoden blir delt på slutten av webinaret - så følg med

På foredraget får du innsikt i over mange unike ingredienser og deres fordeler.

Hvilke egenskaper har de forskjellige plantene og når egner det seg best å bruke dem. Hvordan kombinere ingrediensene slik at du får ønsket smak, farge og konsistens. Vi vil dele både helsetips og hvordan du kan leve sunnere og samtidig kose deg med smakfull og vakker mat til alle formål.

Rabattkoden fungerer på begge nettsidene.

Vi gleder oss over å kunne dele disse godsakene med deg og gi deg tilgang på natur.no som er drevet med samme lidenskap for sunne og rene råvarer. Du kan handle på begge nettsidene etter ønske.

Som nevnt får du også en gratis ebok med 100 sunne oppskrifter!

 

Linda Marie Stuhaug


Vi er så heldig å ha med oss Linda som er en entusiastisk matblogger som har utgitt boken "Opptur med sunn mat", og hjelper mange med en sunt kosthold og aktiv livsstil.
 

Anders Dreyer


Arrangør for foredraget og ekspert på supermat. Med mange års erfaring innen helhetlig helse og produkt kunnskap er dette et spennende internettforedrag med mye godsaker.

Se webinaret nå - Få rabatt og oppskrifter

Del på facebook Del på facebook
Tweet Tweet
Videresend e-post Videresend e-post

Les våre siste blogginnlegg


COPAIBA Eterisk olje vs CBD-cannabis

Du har også helt sikkert hørt om cannabis eller CBD-olje, men det er mindre sannsynlig at du har hørt om Copaiba olje. Copaiba oljen har en varm, balsamisk duft med innslag av krydder, honning og tre. Oljen er kjent for å virke meget beroligende og balanserende, samt at den har et vell av andre gode egenskaper.

Les hele artikkelen her


En stor takk til biene

Biene er fantastiske arbeidere i naturen, og fortjener en stor hyllest. De lager ikke bare nydelig honning, de pollenerer nemlig plantene. Uten dem hadde vi mistet mesteparten av fersk mat forsvunnet fra butikkhyllene.

Les hele artikkelen her


En sunn frokost på 5 minutter - Musli og chiapudding

Chiafrøene inneholder en mengde essensielle fettsyrer, som betennelsesdempende Omega 3, i tillegg til antioksidanter, fiber, vitaminer og mineraler, som kalsium, magnesium og mangan. Dette bidrar til forbedret kognitiv ytelse og reduserer høyt kolesterol. Takket være deres høye protein- og fiberinnhold er disse gamle frøene også veldig mettende!

Se hele oppskriften her


Matcha, grønn og nydelig latte

Matcha er en te fra Japan med en intens grønnfarge som er blitt brukt av munker i over 800 år, men er også en supertrendy helsedrikk blant sunnhetsfanatikere. Dette grønne pulveret inneholder 137 ganger mer antioksidanter enn vanlig grønn te, har stressreduserende egenskaper og gir en lett energiboost.

Se hele oppskriften her

Del på facebook Del på facebook
Tweet Tweet
Videresend e-post Videresend e-post

Økologiske matvarer

Alle skadelige kjemikalier som brukes for å produsere mat er skadelig for både oss og planeten, så det sier seg selv at økologisk ren og sunn mat er et viktig daglig valg.

Her finner du økologiske varer

Miljøvennlig hjem og renhold

Det er skremmende hvor mye skadelige kjemikalier vi finner i tradisjonelle rengjøringsmidler og tøyvask. Vi gjør det enkelt for deg å ta sunne valg.

Se utvalg til hjem og renhold

Naturlige kosttilskudd

Uønskede stoffer fra medisiner ender til slutt opp i havet og kredsløpet, så det er viktig at vi finner naturlige måter å tilføre næring og bli friske.

Se utvalg av naturlig kosttilskudd

Kjemikaliefri kroppspleie

Det er bare logisk at det vi smører på huden trekkes inn i kroppen, og skilles ut over tid i miljøet. Vi vil at alt vi smører på huden skal være rent og naturlig.

Se utvalg av naturlig kroppspleie

Vi setter stor pris på at du deler med dine venner og kjære

Del på facebook
Tweet
Videresend e-post

Se alle våre nyheter

Vi vil til enhver tid jobbe for å framskaffe de beste produktene og kunnskapen vi kan finne på markedet fra hele verden innen alle varekategorier vi tilbyr. Vår kunnskap sikrer deg trygge valg og de reneste og mest naturlige produktene. Vi brenner for å gi deg innsikt i det siste nye innen helhetlig livsstil, helse og velvære.

Se våre nyheter her

Altshop Partner - del og tjen 8%


Vi ønsker at kvalitetsproduktene på altshop.no skal komme til gode for mange og med partnerprogrammet gjør vi slik at DU har mulighet til å tjene ekstra ved å hjelpe andre med sin helse.Her kan du lese mer om dine partnerfordeler

Vip kunde

Her kan du lese om våre VIP kundefordeler og hvordan du kan få faste prosenter ved å ha en kundekonto på altshop.no

Les mer om VIP fordelene

Vil du lese kunnskapsrike blogginnlegg på Altshop,
klikk her for å se våre 150 blogginnlegg

Her finner du oppskrifter på Altshop

Del denne eposten med dine venner og kjære
Del på facebook
Tweet
Videresend e-post

Gå til altshop.no

Under ser du en oversikt over kategorier og viktige informasjonssider.


Gratis E-bok om Optimal helse


Last ned E-boken "Hvordan oppnå optimal helse" gratis. Dette er et dokument for å gi en generell oversikt over hva vi må tenke på når det kommer til vår helse og tiltak for bedre helhetlig helse.

Last ned eboken - "Optimal helse"

 

Copyright © 2020 Vitability AS, All rights reserved.

Legg oss til din adressebok

Meld deg av dette nyhetsbrevet    Oppdater preferanser for abonnementet