Copy
Altshop.no


Den ultimate energiboost med Maca

Maca er en rotgrønnsak som ligner litt på reddik. Den vokser under jorden, men så høyt som 4,500 meter over havet i Andesfjellene i Peru hvor roten blir utsatt for intens sollys, kraftig vind og til tider frost. I 1982 ble maca nesten utryddet som jordbruksplante men takket være sin status som supermat har omsetning heldigvis økt.

Maca bidrar til mer overskrudd og utholdenhet, og virker styrkende på immunsystemet. Maca er en supermat, best kjent for å øke vitalitet. I Peru har Maca vært brukt i over 2000 år.

Maca blir ofte kalt peruansk ginseng, fordi de har ganske like egenskaper. Forskjellen er at Maca er et adaptogen, som øker kroppens motstand mot stress, og fremmer en balanserende effekt på ulike systemer i kroppen, inkludert immunforsvaret, nervesystemet og hjerte- og karsystemet.

I tillegg til økt sexlyst, økt fruktbarhet, og bedre potens viste en undersøkelse fra 2006 at kvinner i overgangsalderen hadde reduserte plager av symptomene som hetetokter, nattesvette, humørsvigninger, stress, hodepine og nedsatt libido.

Maca er rik på kalsium, magnesium, fosfor, kalium, svovel og jern. Maca inneholder også spormineraler som sink, jod, kopper, selen, mangan og silisium, i tillegg til vitamin B1, B2, B12, C og E. Maca inneholder nesten 20 forskjellige aminosyrer, inkludert 7 essensielle.

Faktisk, hvis du kombinerer maca med kokosolje, kakao og Energy urteformel fra Functional Greens får du en skikkelig boost av energi og fantastisk følelse i kroppen. Vi kaller det cocomacacao og føler vi har funnet en magisk blanding. De balanserer hverandre på en fin måte og gir en energi som er harmonisert og hjertegod. Samtidig får du i deg mange viktige næringstoffer kroppen trenger utover dagen, som fungerer mye bedre enn kaffe. Pakken får du for 906 kroner som kan vare minst 3 måneder. Du sparer 33% ved å kjøpe pakken nå.

Kjøp Maca energipakke

Maca er også fantastisk å kombinere inn i din egen sjokolade eller andre oppskrifter om du vil piffe opp litt ekstra. Under har vi listet opp produktene enkeltvis, pluss noen flere produkter som er kjent for å gi energi til kroppen.

Maca - Pulver - Rå - Økologisk - 250 g

100% økologisk rå gul macapulver. Maca bidrar til mer overskrudd og utholdenhet, og virker styrkende på immunsystemet.

Kjøp RÅ maca pulver

Full Spectrum Maca - gelatinisert pulver - 180g

Økologisk gelatinisert svart, rød og gul Maca. Maca er en supermat, best kjent for å øke din vitalitet. Bidrar til mer energi og utholdenhet, og virker styrkende på immunsystemet.

Kjøp gelatinisert maca

Kakao - Rå & Økologisk
Peruviansk Cacao

Vårt kakao pulver er av premium kvalitet, av kreolsk variasjon (type), og den kommer fra Peru. Den Kreolsk variasjon kalles "The Queen of Cacao", og den produserer den høyeste kvaliteten av bønner som er kjent. Kreolske kakao er en gammel variasjon, ikke-hybrid og produserer "fine og smakfulle" bønner. Det er den sjeldneste, dyreste og den er høyt ansett for sin premium kvalitet. Viden kjent for sin komplekse og rike smak og aroma. Bare en brøkdel av verdens kakaoproduksjon kommer fra kreolske trær.

Kjøp kakao

Kokosolje - Extra Virgin Coconut Oil - Økologisk - 500 ml

Vår kokosnøttolje (extra virgin) er rå og kaldpresset. Kokosnøttolje består av 90 prosent mettet fett. Dette er en høyere andel fett enn vi finner i f.eks smør (64 prosent) og fett fra storfe (40 prosent). Det som skiller kokosnøttolje fra andre typer mettet fett, er at det har en særlig positiv effekt på det gode HDL-kolesterolet.

Kjøp kokosolje

Moringa Pulver - Økologisk - 250 g

Moringa oleifera er et tre som vokser hovedsakelig i Nord India. Bladene er rike på protein, vitamin A, vitamin B, vitamin C og mineraler. 100 gram Moringa blader inneholder dobbelt så mye protein som 100 g yoghurt, fire ganger så mye kalsium som i 100 g melk, samme kalium innhold som 100 g banan, samme vitamin A-innhold som 100 g gulrot, og tre ganger så mye vitamin C som i 100 g appelsin.

Kjøp Moringa

Hvetegresspulver - Wheatgrass Powder - Rå - Økologisk - 250 g

Mennesker har spist hvetegress i over 5000 år, og det kan spores så langt tilbake som til Egyptens faraoer. Det er godt kjent for dets avgiftnings- og rensende egenskaper. Det inneholder klorofyll, essensielle fettsyrer, antioksydanter, enzymer og energi-metaboliserende mineraler. Vårt hvetegress er økologisk dyrket og forsiktig tørket, for å beholde alle de kraftfulle næringsstoffene.

Kjøp Hvetegress

Functional Greens - Energy - 165 gram urteformel for økt og balansert energi

Dette energiproduktet er ment for deg som ønsker en stabil energi hele dagen og som ønsker å beskytte deg mot dagliglivets stress og belastninger.

Fra 50% rabatt

Kjøp Energy urteformel

Vi setter stor pris på at du deler med dine venner og kjære

Del på facebook
Tweet
Videresend e-post


Vi lanserer nytt supermat merke - Grateful Nature

Du fortjener det beste!

Vi har endelig fått nytt brand/merke på vårt utvalg av supermat. Det er med stor glede at vi lanserer Grateful Nature som vårt eget merke av økologisk supermat! Over 100 produkter står klare med økologisk godkjenning fra debio.

Grateful Nature er navnet, fordi vi er takknemlig for alle gavene naturen gir til oss alle. Og vi vil mene at naturen er takknemlig for at vi velger økologisk slik at jorden ikke blir full av giftstoffer. Vær med å velg noe godt for helsen din og jorden vår.

Her finner du over 100 supermat produkter fra Grateful Nature, og andre brands:
 

Se vårt utvalg av supermat her


Supermat(superfoods) er en spesiell kategori mat rett fra naturen. Kjennetegnet er at de er en levende matkilde som inneholder svært mange næringstoffer, antioksidanter, vitaminer, mineraler og/eller fiber per gram. De er en overlegen kilde til essensiell næring - næring vi trenger som kroppen ikke produserer selv. Ren supermat kan være pakket med opp til 100 ganger mer vitaminer og mineraler enn vanlige grønnsaker og er dermed et utmerket naturlig supplement.

I følge Sara Chacko er det mat fra naturen - plantekost i alle regnbuens farger, full av livskraft og mikronæringsstoffer. Mat som hjelper deg å bevare god helse og oppleve mer overskudd, få bedre fordøyelse, redusere søtsuget og gjøre det lettere å holde fokus. Sara Chacko har en glødende interesse for naturlig mat, og i Dønn grønn viser hun hvordan man ved hjelp av gode råvarer skaper matmagi uten usunne ingredienser.

Her serverer hun plantebaserte oppskrifter på juicer & smoothier, frokoster, mellommåltider, middager, kaker, desserter, varme drikker og alkoholfrie drinker. Enten du liker surt, søtt, salt eller spicy - her får du hele spekteret av smaker, for alle anledninger. Etter hvert som du spiser mat som både nærer og virker helbredende på kroppen,vil du kunne se det på utsiden også - huden vil gløde og du vil utstråle ekte velvære! Sara Chacko er kostholdsveileder, foredragsholder og blogger. Hun har tidligere utgitt blant annet bestselgeren Supermat sammen med Trine Berge.

Dønn grønn - Sara Chacko

Mat som både smaker og gjør godt.

Plantebaserte oppskrifter uten gluten, melk, egg og rafinert sukker.

Utgivelsesår 2018 - Innbundet

Kjøp boken her

Noen nevneverdige produkter:

 

Kelp Pulver - Økologisk - 250 g

Kelp (Ascophyllum nodosum), eller grisetang, også kalt er brunalger, er rike på havets egne næringsstoffer. Kelp blir ofte betraktet som et mineraltilskudd på grunn av høyt innhold av ulike mineraler. Kelp er tang som vokser i næringsrike farvann i grunne havområder. Den er rik på mineraler som kalsium, magnesium og jern osv. Tare (tang) er også kjent for sitt rike innhold av jod, som er et viktig for å holde skjoldbruskkjertelen vår sunn og velfungerende.

Kjøp Kelp

Den ultimate proteinpakken

For rent plantebasert eller vegansk protein er brun ris som frittstående faktisk ideell. Selv om du sikter mot risikoen mot muligheten for høyere arsen nivå, anbefaler vi at du bruker det som en del av en blanding (som erter + gresskarfrø + brun ris).

Les mer om hvordan pakken er satt sammen her.

Kjøp proteinpakken

Chiafrø - Rå - Økologisk - Fulle av Omega 3 fettsyrer

Chia er et lite frø, litt mindre enn sesamfrø i størrelse. Chia kommer fra Mexico, hvor aztekerne livnærte seg på dette frøet i flere århundrer. Chiafrøene er like populære der i dag. Chia betyr “oily” eller oljete og henspeiler det faktum at chiafrø er en av de rikeste omega-3 kildene fra planteriket og inneholder mer flerumettet fett enn linfrø. Frøene inneholder flere mineraler, og er særlig rikt på kalsium, jern, magnesium og sink. Chiafrø har også et høyt innhold av protein og inneholder alle de livsnødvendige aminosyrene vi trenger. Chiafrø kan derfor anses som et fullverdig protein.

Kjøp Chiafrø

Cashewnøtter - Rå - Økologiske

Cashewnøtter er som de fleste nøtter er en utmerket kilde til protein og fiber, de er også rike på enumettet fett som kan bidra til å beskytte hjertet og er godt for kolesterolet. Cashewnøtter er også en god kilde til kalium, B-vitaminer og folat, og inneholder nyttige mengder av magnesium, fosfor, selen, kobber, kalsium, jern, natrium og mangan. Våre cashewnøtter er rå, og ingen varme er brukt for å fjerne skallet.

Kjøp Cashewnøtter

Avskallede hampfrø - Rå - Økologiske

Om lag 35 prosent av innholdet i hampfrø er olje. Hampfrøolje inneholder 80 % essensielle fettsyrer. Våre hampfrø inneholder alle 20 aminosyrene, inkludert alle de essensielle (dvs de vi må ha tilført gjennom kosten). Proteininnholdet i hampfrø er slik at det kan brukes av kroppen i rå tilstand. Hampfrø passer spesielt bra til mennesker med lavt inntak av essensielle fettsyrer. Hampfrø er de eneste spiselige frø med gamma-linolensyre (GLA).

Kjøp Hampfrø

Bipollen granulat - Rå - Økologisk

Bipollen er en av naturens mest unike og næringstette mat. Det har blitt anslått at bipollen inneholder nesten alle enzymer og koenzymer kroppen trenger mange ganger mer enn i noen annen type mat. Enzymer i kroppen er ikke bare nødvendig for vedlikeholdelse av god helse (og spesielt for fordøyelsen), men også for selve livet. Det er ikke mulig å leve uten enzymer. Enzymer beskytter oss mot for tidlig aldring. Det har klokelig blitt sagt at: Det er bare Bipollen som inneholder alle kjente enzymer i perfekt forhold og i perfekt balanse.

Kjøp Bipollen

Solsikkefrø - Økologisk - 250 g

Frøene er rike på olje med gunstig fettsammensetning og vitamin E. I tillegg har frøene et høyt innhold av proteiner, magnesium og folat. Siden innholdet av karbohydrater er lavt er kjernene en viktig del av en low-carb diett.

Kjøp solsikkefrø

Macadamianøtter - Rå & Usaltet - Økologisk

Macadamianøtter har en kremet smak som ligner litt på kokos og sprø konsistens som ligner på paranøtter, men litt mykere og mer smøraktig. Kan med fordel brukes som snacks eller i bakverk og desserter. De passer også godt i curryretter, salater og grønnsaksretter.

Kjøp Macadama

Spirulinatabletter - Økologisk

Spirulina er blågrønne alger som er svært næringsrike. Algene har lenge blitt brukt og verdsatt i mange asiatiske kulturer, og den japanske regeringen har til og med klassifisert den som et funksjonelt livsmiddel i seg selv. Mikroalgene inneholder over hundre næringsstoffer. Blant annet 18 aminosyrer, 16 mineraler, sporstoffer og 13 forskjellige vitaminer.

Kjøp spirulina tabletter

Vi setter stor pris på at du deler med dine venner og kjære

Del på facebook
Tweet
Videresend e-post


Ekstraordinært lagersalg på altshop.no - 30 til 50%

Vi rydder i lageret og du får fordelene med tilbud på en rekke utvalgte varer. Dette er varer av høy kvalitet, men grunnet at vi skal spisse fokuset vårt mer skal mye tømmes fra lageret. Det betyr at du kan gjøre en kjempekupp på mange varer som du ønsker deg. Kanskje også noen tidlige julegaver til noen du er glad i :)

Vær rask da tilbudet kun varer så lenge lageret rekker.

Se alle tilbud på altshop.no

Functional Greens - Weight balance - 120 gram urteformel for vektkontroll

Denne blandingen er for deg som ønsker å balansere vekten din uten å være tvunget til å benytte dietter eller trening for å få den vekten du ønsker deg.

Fra 50% rabatt

Kjøp Weight balance

Caroline Heyerdals rengjøringsmidler

C er vaskemidler som vasker hjemmet ditt trygt og effektivt, helt uten unødig kjemi. Produktfamilien har mange medlemmer, er utviklet i Norge og er garantert uten gufne greier, men lukter himmelsk.

30% rabatt

Se utvalget av naturlig renhold

EnergyDots strålingsbeskyttelse

bioDOT inneholder frekvenser/svingninger/energier som alle styrker kroppens eget frekvenssystem, og arbeider sammen med dine egne bioelektriske magnetiske felter. Når dine egne energier styrkes er du mere motstandsdyktig ovenfor elektromagnetisk stråling utenfra.

30% rabatt

Se utvalget av EnergyDots

Mange flere tilbud i begrenset periode

Vær rask slik at du sikrer deg det du ønsker før det blir tomt på lager. Mange av disse varene blir ikke tilgjengelig etter de er utsolgt.

30-50% rabatt

Se alle tilbud på altshop.no


Gratis E-bok om Optimal helse


Last ned E-boken "Hvordan oppnå optimal helse" gratis. Dette er et dokument på 100 sider for å gi en generell oversikt over hva vi må tenke på når det kommer til vår helse og tiltak for bedre helhetlig helse.

Last ned eboken - "Optimal helse"

 

Se våre nyheter

Vi vil til enhver tid jobbe for å framskaffe de beste produktene og kunnskapen vi kan finne på markedet fra hele verden innen alle varekategorier vi tilbyr. Vår kunnskap sikrer deg trygge valg og de reneste og mest naturlige produktene. Vi brenner for å gi deg innsikt i det siste nye innen helhetlig livsstil, helse og velvære.

Se våre nyheter her

Se våre tilbud (begrenset tid)

Vi gjør oppmerksom på at pakkene ikke kan garanteres å komme til deg før påsken.

Se våre tilbud her

Vi setter stor pris på at du deler med dine venner og kjære

Del på facebook
Tweet
Videresend e-post

Les våre siste blogginnlegg


Fermenteringsguide med naturlig bredspektret probiotika

Fermetering er en teknikk som har blitt brukt i genrasjoner for å bevare mat. Men det går mye lengre en å bare gjøre det. Fermentering er for magen og kroppen din ren medisin og "anti- aging" på sitt beste. Du tror kanskje at det bare er bestmora de som kan klare å lage noe som smaker godt! Da tar du feil! Det er raskt å enkelt og ikke minst er det en veldig billig måte å få i seg masse helsebringende probiotika på. Vi har gjort det enda enklere for deg å få topp resultater. Ved å bruke Probioform som en starterkultur får du en veldig stabil fermentering. I denne manualen skal vi dele noen av favoritt oppskriftene våre med deg.

Se guiden og oppskriftene her


Terapeutisk massasje og oljer

Musklene påvirkes av så mange ting i vårt daglige liv, ikke bare det å sitte for lenge, men bekymringer fester seg fysisk til kroppen, i magen, knyttede skuldre og fører til spenninger gjennom hele kroppen.

Les hele artikkelen


Medisinsk manukahonning og hudpleieprodukter

Manukahonning i Norge med merket Apicare er opptatt av rene og helsefremmende produkter som et bedre alternativ til alle de kjemiske forbindelsene vi tilfører kroppen og smører på huden. Manukahonning har vist seg å være svært gunstig i hudpleieprodukter. Den virker fuktighetsgivende og motvirker sopp og inflammasjoner. Hudens reparasjon av vev og celler stimuleres og arrdannelser reduseres. Vi importerer hudpleieprodukter direkte fra Apicare i New Zealand.

Les hele artikkelen


En harmonisk initiering av overgangsalderen

Vet du hvordan du kan unngå utløsende faktorer eller miljøgifter som trigger overgangsalderen? I denne artikkelen vil vi støtte deg så du kan være bevisst over hvordan du kan ivareta ungdommeligheten, din helse og vitalitet mot overgangsalderen.

Les artikkelen her


Probioform og trening

Kunnskapen om Melkesyrebakterier og dens viktige funksjoner i kroppen har kommet mer i fokus, særlig hva gjelder trening og hard fysisk prestasjon. Næringsopptaket og en fungerende fordøyelse er vesentlig for god helse og maksimal daglig energi. Probioform er et utmerket hjelpemiddel når kroppen trenger å fungere maksimalt og for all slags fysisk trening.

Les artikkelen her

Altshop Partner - del og tjen 7%


Vi ønsker at kvalitetsproduktene på altshop.no skal komme til gode for mange og med partnerprogrammet gjør vi slik at DU har mulighet til å tjene ekstra ved å hjelpe andre med sin helse.Her kan du lese mer om dine partnerfordeler

Vip kunde

Her kan du lese om våre VIP kundefordeler og hvordan du kan få faste prosenter ved å ha en kundekonto på altshop.no

Les mer om VIP fordelene

Vil du lese kunnskapsrike blogginnlegg på Altshop,
klikk her for å se våre 140 blogginnlegg

Her finner du oppskrifter på Altshop

Del denne eposten med dine venner og kjære
Del på facebook
Tweet
Videresend e-post

Gå til altshop.no

Under ser du en oversikt over kategorier og viktige informasjonssider.


Gratis E-bok om Optimal helse


Last ned E-boken "Hvordan oppnå optimal helse" gratis. Dette er et dokument for å gi en generell oversikt over hva vi må tenke på når det kommer til vår helse og tiltak for bedre helhetlig helse.

Last ned eboken - "Optimal helse"

 

Copyright © 2018 Vitability AS, All rights reserved.

Legg oss til din adressebok

Meld deg av dette nyhetsbrevet    Oppdater preferanser for abonnementet