Copy
Nieuwsbrief Sport Fryslân januari 2016 | bekijk in uw browser

Sportgala Fryslân: aanmelden Assistent van het talent 

Je ziet ze bijna niet, maar ze zijn overal: mensen die dagelijks er voor zorgen dat sporters (jong en oud) kunnen sporten. Kent u zo iemand die altijd klaarstaat? Meld hem of haar aan! Tevens is het mogelijk om vanaf 9 januari te stemmen op uw favoriete sporters voor het Sportgala Fryslân!

Voor gemeenten

Schippers verlengt Programma 'Sport en Bewegen in de Buurt' 


In november 2015 heeft minister Schippers een voortgangsbrief Sport naar de Tweede Kamer gestuurd. Wat betekent dit voor uw gemeente?Sport, beweegt u fit in DongeradeelOp donderdag 3 maart 2016 organiseert Sport Fryslân in samenwerking met de gemeente Dongeradeel en Stichting Welzijn Het Bolwerk in Sporthal De Doelstien een fittest voor mensen met een chronische aandoening of lichamelijke handicap. 

Voor sportverenigingen

Sportimpuls 2016: begin tijdig met een aanvraag!


Medio februari wordt de Sportimpuls 2016 opengesteld. Vanaf dat moment kunnen lokale sport- en beweegaanbieders weer een subsidieaanvraag indienen. 

Afname energiescans bij sportverenigingen Inmiddels hebben 25 sportverenigingen uit Noordoost Fryslân zich aangemeld voor een energiescan: de eerste stap om te verduurzamen.Hoe ziet uw situatie er uit binnen de sportvereniging? 


Heeft u ook een tekort aan vrijwilligers? Of is financiën één van de knelpunten? Wat heeft u nodig zodat uw sportvereniging over 10 jaar nog steeds bestaat? Vertel het ons!Wist u dat er meer dan 250 activiteiten zijn toegevoegd aan de sportwijzer voor mensen met handicap in de afgelopen 30 jaar? Kom ook sporten, zoek de sport uit die u leuk vindt op aangepastsportenfryslan.nl. 
Voor onderwijs

Sport op Basisscholenprijs - Sportgala Fryslân


Dit jaar zetten we op 17 februari onze sporthelden tijdens het Sportgala Fryslân in het zonnetje. Uw school kan er bij zijn, zelfs meedoen en mooie prijzen voor uw school winnen! Hoe doet uw school mee?

Start Lekker Fit Fryslân! op het speciaal onderwijs


In november 2015 was de kick off van het project Lekker Fit Fryslân! speciaal onderwijs  bij SBO Súdwester in Sneek. Sport Fryslân ondersteunt SBO Súdwester bij de uitvoering van het lesprogramma.

Vanuit Sportwerkgever Fryslân


Meer nieuws? Bekijk onze website
 
Facebook
Twitter
Website
Afmelden