Copy
Succes, nog een paar dagen te gaan!
We zijn er bijna!
afbeelding van Bible In One Year | bijbeljaar.nl
Wat is Bible in One Year jou waard?
Beste <<Aanhef>>,

We zijn er bijna. Op 31 december zullen we de laatste Bijbelteksten en uitleg van dit jaar versturen en daarmee zijn we in één jaar door de hele Bijbel gegaan. Goed nieuws, we gaan door! Vanaf 1 januari starten we weer met studies over Genesis 1, Matteüs 1 en Psalm 1. De uitleg bij de teksten van Nicky Gumbel is in 2018 geactualiseerd, persoonlijker en minstens zo inspirerend en verduidelijkend. Daarom hopen we dat je met ons mee blijft lezen. 

Het gebruik van Bible in One Year was gratis en blijft ook gratis. Het project is niet kosteloos en vraagt om een investering van € 10.000,-. Als Alpha Nederland zijn we overtuigd van de impact van de Bijbel op mensen. Hopelijk is het ook merkbaar in jouw dagelijks leven. Het past bij onze missie om de Bijbel dichtbij te brengen en (nieuw)gelovigen te voorzien van praktische en toepasbare uitleg die inspireert en uitdaagt.

Wat is het jou waard dat we in 2018 mensen blijvend kunnen inspireren met de Bijbel? Je kunt dat doen door bijvoorbeeld € 36,50 te doneren, dat is 10 ct per dag.
 
Ja, ik doneer € 36,50 10 ct per dag)
Ja, ik doneer een ander bedrag
Namens alle collega’s van Alpha Nederland wens ik je een gezegend kerstfeest en een gezond Bijbeljaar 2018.

Met vriendelijke groet,
 
Arnoud Drop
Directeur Alpha Nederland
Forward
Share
Tweet
Share
+1
Copyright © 2017 Alpha Nederland, All rights reserved.Afzender: Alpha Nederland - BiOY@alphanederland.org
Je ontvangt dagelijks deze mail met een vertaling van Bible in One Year 2017.