Copy

Mobiltilpasning av nettsider presser seg på om du vil være med i dansen!

Om du enda ikke har tilpasset dine nettsider til mobiltelefon har Google bestemt seg for at du fra 21. april 2015 vil bli nedprioritert. Hardt og brutalt betyr det at Google sørger for å presse deg ut av søkelistene. Ønsker du å gjøre noe med dette kan vi gi deg en god pris.
Dette må du vite for å posisjonere deg

Digital Listening???

Ved å overvåke nettet kan man fange opp kjøpsignaler, foreta konseptutvikling og sørge for posisjonering. Ved hjelp av et databaseverktøy kan man altså finne ut mer om kunden og lytte på en ny måte. Nok en gang handler salget mer om å lytte mer enn å snakke, dvs. å samle innsikt, skriver Micheline Nijmeh i SMM Management.

Les mer

Nye sider hos HELLI

Vi er godt i gang med flere nye websider. Takk til rekruteringsselskapet Impact, KF Sikkerhet, Norcool, KF Gruppen, Skytta Bygg, WTC 2017. Design og teknologi endrer seg raskt og det gjør vi også. Derfor har vi nå prioritert å lage nye sider til oss selv. Vi syntes selv de er kule. Takk til Roberto for godt utført håndverk!

Se vår web her

Annonsering i D2

Papirbasert reklame fungerer også. Vår kunde Norcool bruker kun papirbasert annonsering og gjør stor suksess med det. Det handler om å bruke rett mediekanal til rettt tid. Det som er riktig for deg er nødvendigvis ikke riktig for naboen.

Les mer
Share
Forward
E-post: post@helli.no
Du mottat denne meldingen fordi du har en relasjon til oss, enten som leverandør. Vi gir gode tips om trender og nyheter fra mediabransjen.


Meld meg av dette nyhetsbrevet