Copy

Zoals zo veel ondernemers werden wij ook onmiddellijk getroffen door de Corona-impact. Nog geen 2 uren koud op Wonen&Co beurs, alles mooi opgebouwd… en toen kwam dat bericht. Heel pijnlijk. Hartverwarmend waren alle reacties die we kregen. Veel dank daarvoor. Dat waarderen we zeer. We hopen er volgend jaar dubbel en dwars een feestje van te kunnen maken.

Voor nu openen we een virtueel loket voor service en support - op afstand. Alle zaken voor muziek en film. Met de mogelijkheden die je van ons gewend bent. In deze speciale editie van de Slow Music Mail vertellen we je graag meer. We zijn de komende tijd goed bereikbaar in de gebruikelijke kanalen.


Hopelijk tot gauw, houd afstand, houd contact, houd moed,

Robert, Mark en Edwin

Wat kan iedereen nu het beste doen? Juist. Ga zitten, schenk een glas in — en ontspan. In verwarrende, onzekere tijden hebben we nóg meer steun en troost nodig. Schenk een goed glas in en draai een classic album. Kijk een film die je een hart onder de riem steekt. Binge een geruststellende serie. Houd moed. De gehele medische wereld roept ons op om ze te helpen. Hoe? Juist. Door dit te doen. Doe mee.
Service en support op afstand, waar het niet op locatie kan. Om details af te stemmen kun je altijd bellen. Begeleiding van installatie, vervanging, uitbreiding of technische wirwar. Per audio- of videoverbinding, bijvoorbeeld in een Teamviewer-sessie. Aansluiten, afregelen, instellen NAS/streaming-diensten en trouble-shooting… Zoals je van ons gewend was - nu in live verbinding met Vries.

Ons virtuele loket is geopend - tijdens reguliere winkelopeningstijden.
Met extra spreekuren op:
  • maandagmiddag (13.00u - 18.00u)
  • dinsdagavond (19.00u - 21.00u)
  • donderdagavond (19.00u - 21.00u) 
WhatsApp
De aanbeveling van Audio Artistiek: minstens 1 uur per dag muziekmedicijn. Op advies van de dokter. Smartphone uit, tablet aan de kant. Ga zitten en luister een goed album. Op onze Discogs-pagina kun je verse aanvoer vinden voor troostrijk luistervoer:

Enkele tips en playlists van het Audio Artistiek-team:
Mark: Malia & Boris Blank Convergence
Robert: Gianmaria Testa Altre Latitudini
Edwin: Nick Cave - Gosteen
Jasmin & Trudy (vormgeving): Ye Yo (live) - Erykah Badu
Maarten (copywriter): Pat Metheny - From This Place 

Heb je een goede luistertip? Stuur ‘m in — en wie weet sta je in de volgende Slow Music Mail. 
Facebook
https://www.instagram.com/audioartistiek/
Website
Laat je verrassen in onze winkel in Vries.
Openingstijden:
di - vr: 11u - 18u en op afspraak
za: 10u - 17u en op afspraak

 
Online: AudioArtistiek.nl
of bel: (0592) 580 672
Adres: Oude Asserstraat 26, Vries 9481 BL
Liever geen e-mail meer ontvangen?