Copy

Luister thuis bij Audio Artistiek

Audio Artistiek hanteert de RIVM-richtlijnen en opereert volledig binnen de gestelde kaders. 

Alles is wéér helemaal anders-dan-anders. Vandaar de laatste twee Slow Music Mails van Audio Artistiek van dit jaar in een ander jasje. 

Bij Audio Artistiek adviseren we: luister zelf! Want je eigen oren liegen nooit. Daarom vinden wij proefluisteren zo belangrijk. Zodra je ’t zelf ervaart, weet je hoe het echt klinkt. Vandaar dat we zoveel aandacht besteden aan de luisterruimtes in onze winkel.

Nu de winkel in lockdown is gesloten kan dat even niet meer. Daarom hebben we een alternatief bedacht, keurig binnen de Covid-regels. In januari organiseert Audio Artistiek namelijk luisterdemo’s thuis. En ‘thuis’ is bij oprichter Edwin Laurens zelf thuis.

"Ik stel mijn woonhuis open voor nieuwsgierige oren. Drie van onze huismerken krijgen de spotlight, zodra de nachten korter en de dagen langzaam langer worden:

  • Primare
  • Naim
  • Lyngdorf

We houden 15 luistersessies, met elk merk één week in optimale opstelling. Eind december zal ik de laatste fine-tuning doen wat betreft ruimte-akoestiek en stroomvoorziening, zodat er optimaal kan worden geluisterd."

Luistersessies in januari

Muziek is voor velen essentieel in het leven, wat dat betreft zijn wij eigenlijk wel een essentiële winkel. Maar de lockdown geldt natuurlijk ook voor ons en ook wij houden ons keurig aan de Covid-maatregelen. Met de thuisdemo’s kunnen we weliswaar kleinschalig, maar toch tegemoetkomen aan het leveren van muziekplezier. De regels die we toepassen zijn: 1.5 meter afstand houden, handen ontsmetten bij binnenkomst, iPad ontsmetten en mondkapje dragen.

In januari is de planning:

  • in totaal 15 luisterdemo’s
  • 1 sessie per dag
  • max. 2 mensen per keer
  • 3 weken lang, elke week een ander merk in de spotlight

Laat ons een lichtpuntje bieden in de donkerste dagen van deze donkere tijd. Laat je eigen oren beslissen. Je kunt een luisterdag reserveren in de week van jouw merk door contact met ons op te nemen. 
 

We verwelkomen je graag bij Edwin thuis, 

Edwin, Mark en Robert

Online: AudioArtistiek.nl
Bel: (0592) 580 672
Adres: Oude Asserstraat 26, Vries 9481 BL
Liever geen e-mail meer ontvangen?


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Audio Artistiek · Oude Asserstraat 26 · Vries, Dr 9481BL · Netherlands