Copy
Obveščamo vas o novostih na področju Športa mladih.

Šport mladih Info - december 2014

Šolska športna tekmovanja koledarskega leta se bodo v decembru zaključila s tekmovanji v gimnastiki in šahu ter v pripravi 19. Šolskega pokljuškega maratona. Hvala vsem izvajalcem šolskih športnih tekmovanj in drugih interesnih programov za uspešno izpeljane programe Športa mladih v letu 2014.

19. ŠOLSKI POKLJUŠKI MARATON

V mesecu februarju 2015 bomo organizirali 19. Šolski pokljuški maraton, najmnožičnejšo zimsko športno prireditev Športa mladih, ki bo imela letos še prav poseben pridih kulturnega praznika. Na tokratnem Šolskem pokljuškem maratonu ne bo manjkalo zanimivih zimskih dejavnosti za učence in učenke, dijake in dijakinje - tek na smučeh (2 km, 5 km in 10 km), planinski pohodi, pohodi s tekaškimi smučmi in krpljami, alpsko smučanje in deskanje na snegu, predstavitev smučarskih skokov ... POŠILJALI bomo ENERGIJO NAŠIM ŠPORTNIKOM - nekateri znani nas bodo tudi obiskali. Se vidimo 7. februarja na Pokljuki.

VEČ O 19. ŠOLSKEM POKLJUŠKEM MARATONU>>>

VIDEO prispevek - 18. Šolski pokljuški maraton

ŠOLAR NA SMUČI

Vse osnovne šole vabimo, da se pridružite akciji Šolar na smuči, ki je nastala na pobudo Združenja slovenskih žičničarjev in smučarske zveze Slovenije. V letošnji zimi se bodo za osnovnošolce 5. razredov še posebej potrudili in jim omogočili možnost brezplačnega smučanja na enem bližnjih slovenskih smučišč. Prijavite se lahko le še do 15. decembra.
Več na povezavi ŠOLAR NA SMUČI >>>

MALI SONČKI KOLESARIJO - LIKOVNI NATEČAJ

Razpisali smo likovni natečaj za otroke, vključene v oranžni in rumeni program Malega sončka. Svoja kolesa in potepanja s kolesom po domačem okolju naj v zimskih mesecih s čudovitimi barvami prelijejo na papir in uporabijo vso svojo domišljijo.
Več na povezavi - Likovni natečaj Mali sončki kolesarijo>>>

RTC KRVAVEC

Naš partnerski center Krvavec vam sporoča, da bo predvideni ŠTART smučarske sezone v soboto, 20. decembra. Več na povezavi KRVAVEC VABI. Še vedno pa vabijo šole, da organizirajo pri njih Šole v naravi in športne dneve. O njihovi kakovostni in privlačni ponudbi se lahko prepričate na povezavi KRVAVEC - ŠOLE V NARAVI in ŠPORTNI DNEVI.

ODDAJA ZAHTEVKOV

Vse izvajalce programov Šolskih športnih tekmovanj ter programa Naučimo se plavati opozarjamo, da vse zahtevke za izvedene programe v mesecu decembru 2014, oddate najkasneje do 15. januarja 2015!
Zavod za šport RS Planica, Vse pravice pridržane.

e-pošta:
info@sportmladih.net