Copy
Nieuwsbrief aan de Maatjes van Maartje
View this email in your browser

Dé kwalificatie

De kriebels beginnen te komen. Op 2 en 3 april is het weer zover. Dan vinden de kwalificatiewedstrijden plaats voor het Nederlands team. Zoals altijd worden die wedstrijden gehouden in Markkleeberg, een klein plaatsje bij Leipzig in Duitsland. Afgelopen week was ik al een paar dagen daar om de vernieuwde baan te leren kennen.

Om me te plaatsen voor de internationale topwedstrijden moet ik op een van de twee dagen een tijd neerzetten die maximaal 23% langzamer is dan de snelste vaarster op die dag. Die snelste vaarster is ongetwijfeld iemand uit de wereldtop, omdat in Duitsland in ieder geval de beste Duitse vaarsters aan de start liggen.

De traditie leert dat mijn eerste seizoenswedstrijd meestal ook mijn slechtste is. Deze keer, met de mentale begeleiding, het nieuwe winterschema en de stevige krachttraining van fysiotherapie Ruyssenaars | vd Broek hoop ik dat ik die lijn een keer kan doorbreken.

Voor het eerst ‘een goed doel’

Op 3 maart presenteerde mijn mental coach en sponsor Martijn de Zoete zijn eerste boek. Dat deed hij in de Cacaofabriek in Helmond. Tijdens die avond mocht ik voor ruim 150 gasten mijn presentatie geven. Daarnaast schonk Martijn een deel van de opbrengst van de avond aan mij! Ik was daarmee voor het eerst in mijn leven een ‘goed doel’. Het was een bijzonder leuke ervaring en een erg interessante avond waarop ook een aantal Maatjes aanwezig waren. Interesse in het boek?
Klik hier!

Dubai was super!

In februari ben ik voor twee weken naar een trainingskamp in Dubai geweest. Onder perfecte omstandigheden heb ik twee weken goed kunnen trainen met Pavel Kubrican en met een van de Franse topvaarsters. Ik heb die twee weken ook goed kunnen gebruiken om aan mijn nieuwe boot te wennen. Ik voel me echt enorm bevoorrecht dat ik deze trip nu al voor de tweede keer heb kunnen maken. Het zorgt ervoor dat ik weer met een hoop wildwaterervaring aan het nieuwe seizoen kan beginnen.

Financiën

Mijn financiële jaar wordt op 31 maart afgesloten. Het afgelopen jaar was financieel voor mij het beste tot nu toe. Met de totale sponsorinkomsten kon ik ruim 70% van mijn programma betalen. De rest kwam nog van mijn ouders. Ik heb alles in een overzicht verwerkt. Sponsors die daar inzicht in willen krijgen, kunnen dat even bij mij melden, dan mail ik het.

Grote plannen

Ik zit op schema! Het is altijd mijn doel geweest om na het VWO te gaan studeren in het buitenland. Op een plek waar een wildwaterbaan is, én een trainer. Dat doel heb ik bereikt. Ik ben inmiddels aangenomen op de Universiteit van Nottingham waar ik vanaf september Geschiedenis ga studeren. In Nottingham ga ik wonen op de universiteitscampus. De wildwaterbaan, waar ik vorig jaar voor het eerst ben geweest, is een perfecte trainingslocatie. Mijn vaste trainer wordt Dan Goddard. Dat is een technisch erg goede trainer die heel gedetailleerd wil werken aan mijn techniek. Ook blijf ik trainen met Pavel Kubrican in Praag. Ik heb er heel veel zin in!

Fotolijstjes

In de afgelopen maand heb ik bij veel nieuwe sponsors mijn nieuwe fotolijstje afgegeven. Het was erg leuk om bijvoorbeeld bij sub-hoofdsponsor ARDEE in Bergen op Zoom kennis te maken met een aantal medewerkers en om bij bootsponsor NTS een kijkje te nemen in het werkelijk indrukwekkende bedrijfspand. Wie overigens de oude foto in het lijstje wil laten vervangen door een nieuwe kan contact met mij opnemen. Ik haal het lijstje dan op en zorg ervoor dat de foto vervangen wordt.

Nieuw Maatje: Welkom DCD Europe

Naar aanleiding van mijn presentatie in de Cacaofabriek heeft het Eindhovense bedrijf DCD Europe besloten om Maatje van Maartje te worden. DCD is een ´slim´ bedrijf dat innovatieve producten bedenkt en maakt.
Welkom bij het Team Maartje!

Agenda

16 tot en met 20 maart: Trainingskamp Leipzig
28 maart tot en met 3 april: Training en kwalificatie Leipzig
25 tot en met 30 april: Training Nottingham
12 tot en met 18 mei: Examens

Het wedstrijdoverzicht wordt ingevuld na de kwalificatie in april

Website
Twitter
Instagram
YouTube
Email
Copyright © 2016 MaatjesvanMaartje, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp