Copy

Nieuwsbrief 2 van 2017.
Kwartaal nieuwsbrief aan de Maatjes van Maartje
en andere geïnteresseerden. 

Missie geslaagd!

Het was spannend. Heel spannend. Maar het is me wel gelukt. In het eerste weekend van april moest ik me kwalificeren voor het NL team-U23. Op zaterdag kwam ik net 0.1 seconde tekort. Ontzettend balen en het kostte me veel moeite om me die avond weer op te peppen. Ik zat behoorlijk in de put, wetende dat het parcours op zondag altijd lastiger is en dat er, omdat het de finaledag is, altijd harder gevaren wordt.

Juist op het allermoeilijkste moment deed ik wat ik moest doen. Terwijl ik nog niemand op het parcours had gezien –en dus niet precies wist hoe je de lastige combinaties het beste kon varen- haalde ik een tijd die, achteraf gezien, voldoende was voor de kwalificatie. Het zorgde voor een heel zenuwachtige zondag en een superspannende ontknoping. Missie geslaagd. Op naar een mooi zomerseizoen!

In de pers

Met de kwalificatiewedstrijd in aantocht kreeg ik veel aandacht in de lokale pers. Altijd leuk natuurlijk. Hieronder een link naar het artikel dat op de vrijdag voor de wedstrijd in het ED stond. Daarnaast een afbeelding van de cover van het regionaal sportblad Tribune, waarin een mooi stuk over mij stond.

Samenvatting Artikel ED

Erica

Op de dag voordat ik naar Leipzig vertrok heb ik even gezellig geluncht met Erica van Dijck. Erica is voormalig top-badmintonster. Haar ‘peptalk’ deed me goed. Fijn dat er in Helmond iemand is die de leuke, maar zeker ook de minder leuke kanten van de topsport heeft ervaren en fijn dat ze daarover met mij wil sparren.

Nieuw Maatje!

Nadat Johan van Ras een mooi verhaaltje mocht vertellen over mijn sport bij de Ondernemersvereniging Dierdonk, besloot Mark Verkoelen van Nico Berkers Kantoorefficiency om ook Maatje van Maartje te worden. Hartstikke fijn, Mark. Welkom bij ons team!

Hoofdsponsor

Door Ad van Ham werd ik getipt over een mooi project van Jumbo-baas Frits van Eerd. Hij heeft een speciale website opgezet waar jonge mensen, bijvoorbeeld sporters, hun passie kunnen delen en aan kunnen geven wat ze daarvoor nog nodig hebben. Omdat ik nog steeds op zoek ben naar een hoofdsponsor heb ik ‘mijn project’ op die website ingediend. Om dat project bij Jumbo te mogen pitchen heb ik wel stemmen nodig. Dus…zou het heel fijn zijn als jullie even naar de site gaan, naar mijn project (Hoezo geen talent) scrollen en je stem uitbrengen. Enne, even delen of doorsturen naar familieleden, werknemers, vrienden en bekenden mag natuurlijk ook. Graag zelfs. Ik denk dat ik qua stemmenaantal ongeveer bij de eerste vijf zal moeten komen om naar Veghel af te kunnen reizen en mijn verhaal te mogen doen. Helpen jullie mee?? 

Stem hier!!!

Businessclub Helmond Sport

Om mijn kwalificatie te vieren mocht ik mijn maatjes uitnodigen bij de thuiswedstrijd van Helmond Sport tegen NAC. Voor die wedstrijd was er een interview met Toon Gerbrands van PSV en een lekker diner. Het was leuk om Maatjes te zien en te spreken die ik niet zo vaak zie, zoals Nico en Jorge. Fijn dat jullie er waren. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. En Philippe van Vescom, heel erg bedankt voor de uitnodiging en de gastvrijheid!

Agenda

Mijn planning is nog niet definitief, maar voorlopig ga ik het volgende varen:
11 - 18 juni: World Cup Praag
18 - 25 juni: Training Praag
26 - 2 juli: World Cup Leipzig
3 - 6 juli: Training Ceske Budejovice
7 - 17 juli: Training Bratislava
18 - 23 juli: WK U23 Bratislava
7 - 14 augustus: Training Hohenlimburg
15 -20 augustus: EK U23 Hohenlimburg
4 - 10 september: World Cup La Seu d'Urgell

Copyright © 2017 MaatjesvanMaartje, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp