Copy

Update


Beste Maatjes,
 

Even een korte update.
Op 18 april was de sponsorlunch bij AAE in Helmond. Manon, enorm bedankt voor de gastvrijheid, de lunch en de rondleiding door jullie prachtige bedrijf! Volgend jaar zijn we te gast bij Franke!
 
Progressie
Hoe sta ik ervoor? Dat vertelde ik tijdens de sponsorlunch. In het kort: Op de gebieden kracht, snelheid en duurvermogen gaat het erg goed. Technisch gezien is mijn progressie te klein. En dus ga ik daarmee extra aan de slag. In de afgelopen zomer had ik geen trainer aan mijn zijde. Deze zomer gaat dat anders. Tijdens mijn wedstrijden en mijn trainingsperiode in Bratislava word ik getraind door de Sloveense coach Janos Peterlin.

Daarnaast heb ik mijn training kortgeleden uitgebreid in de C1. Dat is het andere type kano. Door daar meer in te varen, verbetert mijn watergevoel en daarmee ook mijn techniek, zo verwacht mijn Engelse coach, Dan Goddard. In de winter zal ik verder extra trainingsstages plannen op zwaardere banen in Londen, Pau en mogelijk Dubai.
 

Kleding


Tijdens de sponsorlunch heb ik een ontwerp laten zien van een nieuw cagdeck (kanokleding) met daarop sponsorlogo’s. Hierboven een (nog niet echt professioneel ontworpen) voorbeeldje met de naam AAE erop. De mouwen kunnen ook nog bedrukt worden. Een compleet cagdeck, met ontwerp én logo, kost 350 euro. Het zou super zijn om komende zomer mijn wedstrijden in een dergelijk pak te varen. Heb je interesse??? Mail me aub zo snel mogelijk via de knop hieronder, want komende week moet ik mijn bestelling plaatsen.
 
JA ik wil mijn naam op zo'n cagdeck!

Alumero/Finex

Alumero/Finex uit Helmond is een nieuw Maatje. Jeroen van Bussel: hartelijk welkom bij de club!
 

Programma

Mijn zomerprogramma zit helemaal vol! Ik kom op 9 juni thuis uit Engeland en vertrek vier dagen later voor drie maanden om wedstrijden te varen en te trainen. Hieronder een overzicht:
 

16 juni – 24 juni WorldCup Liptovsky (Slowakije)
25 juni – 01 juli WorldCup Krakow (Polen)
02 juli – 08 juli WorldCup Augsburg (Duitsland)
09 juli – 22 juli WK -23 Ivrea (Italië)
23 juli – 14 aug. Trainingskamp en Danube Cup Bratislava (Slowakije)
14 aug. – 19 aug. EK -23 Bratislava
20 aug. – 09 sept. WorldCup La Seu D’Urgell (Spanje)
 
Copyright © 2018 MaatjesvanMaartje, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp