Copy

Nieuwsbrief januari


Een mooi 2018
 

Een beetje laat, maar niet minder gemeend: de allerbeste wensen voor 2018 aan al mijn Maatjes en al mijn volgers en belangstellenden. Ik ben zelf net terug uit Dubai waar ik twee weken geweldig heb kunnen trainen op de prachtige wildwaterbaan van Wadi Adventure.
Het was aanvankelijk het plan om naar Pau te gaan, maar uiteindelijk heb ik toch besloten om de dure trip naar Dubai te maken. Ik realiseer me dat ik dit jaar een flinke sprong moet maken en dus moet ik kiezen voor de beste baan en de beste omstandigheden. En die liggen in de winter in deze zandbak.

 

Nieuwe boot


Nadat mijn boot tijdens de laatste Worldcup in Ivrea was gebroken, is mijn nieuwe aanwinst, de Polaczyk S-cross Gold afgelopen november afgeleverd. De bootstickers van sponsor NTS liggen al klaar.
De kapotte boot is vakkundig gerepareerd door Paul en Jolanda van Tri-Cat Sailing. Zij werken al vijf jaar aan de bouw van een prachtige catamaran waarmee ze vanaf volgende zomer met gasten gaan varen. Tussendoor hebben ze de breuk in mijn boot gerepareerd, zodat dit nu een prima trainingsboot is. Helaas is hij in het vliegtuig terug vanuit Dubai weer gebroken, dus ik ben nu extra blij met mijn nieuwe boot!

Universiteits-kampioenschap

Inmiddels ben ik druk bezig met het tweede jaar van mijn studie Geschiedenis in Nottingham. In het weekend van 17 en 18 februari verdedig ik ook nog de Universiteitstitel kanoslalom van Engeland die ik vorig jaar behaalde. Ik heb weer zin in mijn eerste wedstrijd van het seizoen!

Sponsorlunch

Door het drukke schema ben ik in de afgelopen maanden nauwelijks in Helmond geweest. De traditionele sponsorlunch is daardoor helaas niet doorgegaan. Ik ga de komende maand bekijken of ik een sponsoractiviteit kan plannen na het kwalificatieweekend. Ik houd jullie daar natuurlijk van op de hoogte.
 

Trainingskamp Londen


Het eerste weekend van mijn kerstvakantie heb ik getraind op de mooie, moeilijke baan in Londen. Dit is de Olympische baan van 2012. Ik was hier nog nooit geweest, omdat het erg lastig is om op de baan te mogen als je niet in het Britse team zit. Gelukkig kon ik nu met het team van Wales tegen een vergoeding meevaren op de baan. 
Het was super om weer op zo'n zware baan te kunnen varen, en toen ik de baan een beetje begon te kennen, ging het ook best goed. Ik heb er een aantal dagen goed kunnen trainen met onder andere Franse en Ierse vaarders. 

Tussendoor heb ik met ons pap ook nog even tijd gemaakt om iets te doen waar ik jaren geleden voor gespaard had... naar de musical van Les Miserables gaan! Voor de liefhebbers onder mijn Maatjes en volgers... het is een aanrader!

Vanuit Londen ben ik naar huis gegaan waar ik een paar dagen de tijd had om kerst te vieren met mijn familie, en mijn tas in te pakken voor de trip naar Dubai. Het trainingskamp was de perfecte start van mijn vakantie!

Niet alles ging goed trouwens........

Sponsornieuws


De documentaire ‘Stoppen of Doorgaan’ van Ad van Ham is afgelopen weken een aantal keren uitgezonden op Ziggo Sport. De film over wielrenner Bram Tankink is de eerste productie van Ad die de landelijke media haalt. Proficiat!
Als sporter wil je alles zo goed mogelijk doen. Maar dat geldt ook voor mijn Maatjes. Zo heeft Makelaar de Vree (Wouter) met een 9.4 (!) een van de allerhoogste objectieve beoordelingscijfers van de makelaarskantoren in de regio. Proficiat Wouter en Loes!

Jaar van de waarheid


Ik  heb het al eerder gezegd: 2018 wordt het jaar van de waarheid. De Europese gouden medaille ligt inmiddels in de kast, het nieuwe doel is helder: kwalificatie voor het NL-team tijdens de wedstrijd op 7 en 8 april in Leipzig en een tijd die ligt onder of op de 20 procent afstand van de winnaar. Ambitieus? Ja! Maar vooral ook noodzakelijk om de progressie die ik in trainingen voel en zie, ook in wedstrijden te vertalen.
 

Agenda


Tot 12 januari 2018:              trainingskamp Dubai
17 en 18 februari:                 BUCS, universiteitskampioenschap Engeland
26 maart:                              vertrek trainingskamp Leipzig
7 en 8 april:                          Nederlandse kwalificatie Leipzig
 
Copyright © 2018 MaatjesvanMaartje, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp