Copy
Nieuwsbrief Ruimte voor Ouders juni 2016
View this email in your browser
Thema deze maand: Dit ben ik!
 

Beste Hans,

Alle activiteiten in de Ruimte voor Ouders staan deze maand in het teken van Dit ben ik! 

Deze laatste week staat in het teken van glamour. Lees in deze nieuwsbrief over wanneer de activiteiten bij jou in de buurt zijn! 

Glamourweek

Maandag 27 juni om 13:00u: Henna tattoos

Vind je henna tattoos ook zo mooi? Kom en laat jezelf versieren! Tijdens deze activiteit kan je henna laten zetten. Ondertussen zal er ook wat verteld worden over hoe je tijd voor jezelf kunt maken zonder je kind tekort te doen.
 
Dinsdag 28 juni om 13:00u: Henna verven
Tijdens deze activiteit zal je oefenen met henna tekenen en je eigen henna ontwerp maken. Je mag dan een kaars versieren met je eigen henna ontwerp! Ook hier zal gesproken worden over hoe tijd voor jezelf te hebben zonder de aandacht voor je kind te verliezen.

Woensdag 29 juni om 09:30u: Glamourfoto
Een activiteit voor ouder en kind waar men zich op een glamoureuze met manier met elkaar op de foto kan. Hoe leuk kan het zijn om samen met je kind een activiteit te doen?
 
Woensdag 29 juni om 13:00u: Beauty activiteit
Kom genieten van extra aandacht voor jezelf te verwennen met gezichtsmaskertjes en scrubs. Tijdens deze activiteit leer je hoe je simpele maskertjes en scrubs kan maken die je naderhand samen thuis met je kind kan doen. Tevens is het mogelijk om je te laten opmaken of je wenkbrauwen te epileren.
 
Donderdag 30 juni om 13:00u: Koffie inloop met thema Hoe presenteer ik mezelf?
Jezelf presenteren, hoe pak je dat aan? Hoe kan je een indruk van jezelf geven de bij je past? Het gaat niet alleen om uiterlijk en woorden. Jezelf presenteren heeft ook veel te maken met non-verbale communicatie en met gevoel. Dit legt een mooie basis om ook met je kind in gesprek te gaan. Tipje van de sluier: ‘’Smeer Nivea’’ krijgt een andere betekenis.
 
 Vrijdag 1 juli om 09:30u: Gezichtsverzorging
Iedereen wil er wel graag netjes en verzorgt uitzien. Huidverzorging is daarom een belangrijk onderdeel van de dagelijkse routine. Wat moet je hiervoor doen en wat moet je ervoor laten? Er zullen natuurlijke verzorgingsproducten zijn met arganolie. Arganolie is afkomstig uit Marokko en heeft een verzorgende en herstellende werking. Kom langs voor tips over huidverzorging en om producten te proberen. Daarnaast zullen er ook tips gegeven worden over positief opvoeden, hoe leuk kan dat zijn?!
 

Locaties bij u in de buurt! 


Crooswijk
Isaac Hubertstraat 121
010-2131496
info@twinkeltje.info

 • Mamatijd
  Voor zwangere vrouwen en moeders met hun kinderen tot 1 jaar. Iedere dinsdag van 9.30 tot 11.00u

 • Dreumestijd
  Voor ouders met hun kinderen van 1 tot 2 jaar. Iedere maandag en donderdag van 9.30 tot 11.00u

Noord
Ruivenstraat 81 (in het Klooster)
06 - 83 23 72 43
010 - 213 14 96
noord@twinkeltje.info 

 • Mamatijd
  Voor zwangere vrouwen en moeders met hun kinderen tot 1 jaar. Iedere dinsdag van 9.30 tot 11.00u

 • Dreumestijd
  Voor ouders met hun kinderen van 1 tot 2 jaar. Iedere maandag en woensdag van 9.30 tot 11.00u

Charlois

 • Mamatijd
  Voor zwangere vrouwen en moeders met hun kinderen tot 1 jaar. Iedere dinsdag van 9.30 tot 11.00u

 • Dreumestijd
  Voor ouders met hun kinderen van 1 tot 2 jaar. Iedere maandag en woensdag van 9.30 tot 11.00u

Locaties en openingstijden 
Twinkeltje is een laagdrempelige opvoedwinkel waar ouders terecht kunnen met vragen over de opvoeding van hun kind. Er zijn locaties in Crooswijk, Kralingen en Noord. Als u hier klikt kunt u de adressen en telefoonnummers vinden. Wilt u een keer binnen lopen om een vraag te stellen? De openingstijden vindt u hier

Speel-o-theek, Dreumestijd en Mamatijd
Iedere week kunt u speelgoed lenen bij verschillende locaties van de Speel-o-theek. Daarnaast wordt er wekelijks Dreumestijd (Crooswijk, Kralingen en Noord) en Mamatijd (Kralingen) georganiseerd. Meer informatie, de locaties en de openingstijden vindt u hier