Copy
Programma l week 45 - 47
Bekijk deze e-mail online
logo Ruimte voor Ouders
Openingsbanner Ruimte voor Ouders Charlois
Dinsdag 1 november wordt de nieuwe locatie van Ruimte voor Ouders geopend in het Charlois. Van 09.30 tot 11.30 gaan we toosten op de nieuwe locatie en verzorgen we een feestelijke openingsactiviteit. Het adres is Sliedrechtstraat 62-66. Deelname is gratis. Vier jij dit mee met ons?

Programma overzicht

Van 10 oktober t/m 27 november staat het thema Reuzen en Kabouters centraal. In dit thema vormen Reuzen en Kabouters het kader waarbinnen we aandacht zullen besteden aan de begrippen ‘groot’ en ‘klein’.

Thema l Reuzen en Kabouters

 
Er zijn verschillende activiteiten afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Met de jongere kinderen gaan we vooral ervaringen op doen met grote en kleine voorwerpen. De oudere kinderen gaan zelf benoemen of iets groot of klein is en laag of hoog ligt. Wanneer de kinderen ervaren dat ze ergens te klein voor zijn gaan we een oplossing daarvoor verzinnen. Ook gaan de kinderen limbodansen, al dansend als reuzen en kabouters gaan ze over het touw heen of er onder door. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Kijk hieronder voor de activiteiten bij jou in de wijk.
Activiteitenprogramma Crooswijk
Activiteitenprograma Centrum
Activiteitenprogramma Noord
Activiteitenprogramma Charlois

Over de Ruimte voor Ouders

Ruimte voor Ouders is een plek waar ouders elkaar kunnen ontmoeten, samen activiteiten ondernemen, ervaringen delen en elkaar adviseren en ondersteunen bij de opvoeding van hun kinderen. In de Ruimte voor Ouders kunt u speelgoed lenen bij verschillende locaties van de Speelotheek Plus. Daarnaast wordt er wekelijks activiteiten georganiseerd zoals Dreumestijd en Mamatijd. Meer weten? Kijk voor meer informatie op de website van de Ruimte voor Ouders.
logo Van Veldhuizen Stichting
Ruimte voor Ouders, opvoedwinkel Twinkeltje en kinderopvang plus Dikkertje Dap zijn onderdeel van Van Veldhuizen Stichting.
Copyright © 2016 Van Veldhuizen Stichting, Alle rechten voorbehouden.


Wil je geen informatie meer ontvangen?
Jammer. Je kunt je hier uitschrijven voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp