Copy

Setembre 2022                        

En aquest butlletí de setembre tenim novetats i moltes. La que més il·lusió ens fa és anunciar-te que estrenem revista. Disponible ja en totes les nostres botigues: un magazín local i especial. També hi ha altres temes: com la nostra col·laboració amb Fundació Barceló, perquè ajudar ens fa més humans. També et parlarem d'un projecte innovador d'envasos retornables; i com no, una nova recepta de Maria Verger! Esteu preparats?

La revista Agromart!

Estrenem revista, molt contents de compartir aquest “variat mallorquí”, una mescla diversa de nutrició, de productes recomanats, de varietats locals, de receptes, de curiositats i molt més. Aquí la versió digital  + info

Albergínies torrades amb “Feta” i nous

Les receptes de Maria Verger! Aquest mes aprendrem a fer albergínies torrades amb formatge feta i nous .  Veure la recepta
Volem saber més de tú
Comparteix Comparteix
Envía a un amic Envía a un amic
Comparteix Comparteix
Pagesos de tota la vida

Fundació Barceló

A causa de la situació d’incertesa econòmica en què ens trobem és de preveure que les necessitats dels col·lectius més desafavorits augmentin. Per això, la Fundació Barceló agraeix l’entrada al pla de donacions a Agromart amb qui s’han pactat donacions de productes d’horta principalment.
llegir més >>
Compromesos amb l´esport i la promoció d´una vida sana.
llegir més >>

Pla d’Igualtat

El passat 7 de juny de 2022 va entrar en vigor el Primer Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre dones i homes que recull compromisos i mesures encaminades al desenvolupament d’unes relacions laborals basades en la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes, la qualitat en l’ocupació i el respecte per la diversitat.
llegir més >>
Ja saps... 
Retorna i guanya!

#EnvasRetornable 
A totes les nostres botigues

Ofertes

Del 12 al 24 de setembre

Kombutxa K’ bio 1l
llimona i gingebre
taronja i cúrcuma
4,75 € / ud

Més ofertes

Pera Ercolina
ECO
2,95€/ kg

Les nostres botigues
Facebook
LinkedIn
Web
Email
YouTube
Instagram
view this email in your browser
© 2022 2022 Agromart, Tots els drets reservats.


Voleu canviar la manera com rebeu aquests correus electrònics?
Pots actualitzar les teves preferències o donar-te de baixa d'aquesta llista.

Email Marketing Powered by Mailchimp